CePeK Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Witam :!: Niech ktoś rozsądnie i znający się na rzeczy powie co jest lepsze, albo co by brał i z jakiego powodu: SE910i czy Era MDA III Za każdą przemawia co innego... Główna różnica to: SE910i - Symbian 7.0 ERA MDA - Microsoft Windows Mobile 2003 SE Czy ktoś się już bawił jednym lub drugim :?: THX z Góry za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zalezy tez czego oczekujesz, ale sadze ze wieksza frajde sprawi MDA (ma Wifi mocniejszy procek, wiekszy ekran itp) jednak p910i tez niczego sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 No tak, ale czy na do Symbiana nie ma więcej bajerów :?: Jakieś programy, gry (w tym 3d) itd. No i czy na SE wogóle nie byłoby więcej rzeczy do pobrania z Internetu ze względu na popularność :?: Za 910i jeszcze przemawia to, że ma już 260 tys. kolorów chociaż nie wiem na ile ta różnica widoczna w porównaniu do 65 tys., no i też to że ma T9 a MDA nie, chociaż aż tak mocno mi to nie przeszkadza... I jeszcze 2 pytanka: -Czy jeżeli ten MDA ma WiFi to czy mógłbym go połączyć z Internetem za pomocą routera z WiFi - czyli za darmo :?: :) (np. Korzystając z smart GG itd. ) -Jakie aplikacje obsługuje ten Win2003M SE, to znaczy jakie rozszerzenia w przypadku gdybym chciał szukać ich w Internecie :?: THX :!: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Czekamy co powie Yakumo0. A roznica w kolorach,bedzie odczuwalna w filmach.... I ja tez bralbym chyba MDAIII,bo ma wikszy ekran,a dla mnie to sie liczy. No i jeszcze bateria, jak dlugo trzyma - tez wazna rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Bateria w SE według informacji na stronie trzyma 400h, a w MDA III 170h, czyli jest różnica, ale z drugiej strony i tak się przyzwyczaiłem do ładowania komórki codziennie przed spaniem więc to nie aż taki wielki problem :) Bardziej chodzi mi o funkcjonalność i dostepność aplikacji w Internecie... No i inny problem, że SE jest chyba trochę mniejszy i lżejszy, przez co lepiej się trzyma w ręce no i lepiej nosić. No nic zobaczymy co jeszcze inni powiedzą i dzęiki za komentarze :) PS.Jeszcze pytanie bo nigdzie nie doczytałem, czy w MDA III jest polskie oprogramowanie lub czy się zapowiada na to że będzie :?: UPDATE: Teraz widzę, że jest już podobny temat przyklejony, ale i tak wolę dyskusję o tych 2 telefonach w tym temacie, no i żeby nie mieszać za bardzo i nie zaśmiecać tamtego to niech będzie wszystko w tym, a poza tym możnaby powiedzieć że to już nie telefony :P :) UPDATE 2: Tutaj macie linki do opisów: SE P910i: http://www.era.pl/index.php/id=firma_14/da...10/section=korp Era MDA III: http://www.era.pl/index.php/id=firma_18/da...10/section=korp No i po zawodach :D Wybrałem sobie P910i najbardziej przypadł mi do gustu i najwygodniejszy ;) Dzięki za info :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...