maestro Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 mam pytanko zwiazane z firmware routerka: czy jesli routerek wraz z modemem ADSL pracowal na Annexie A to poprzez zmiane firmwaru routerka mozna zmienic jego prace do Annexu B? Czy to tylko kwestia oprogramowania?Czy moze inaczej buduje sie takie urzadzenia do wspolpracy z liniami analogowymi, a inaczej dla linii cyfrowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 A jaki to router :?: Mój Planet ADE-4000 (dośc prosty) ma wybór pomiędzy Annex A, a B, więc sądzę, że w konfiguracji powinno być coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Moj routerek to D-linkt ADSL 504T...w opisie na stronie komputronika wymieniony jest tylko annex A...Ale moze ty cos znajdziesz.. A jak wyglada te menu zmiany Annexow u ciebie?Moze podasz jakis screen...czy cus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 U mnie wygląda to tak: www.lukisite.neostrada.pl/annex.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...