kokolec Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Jak myslicie co jest lepszym rozwuiazaniem ? VGA SILENCER REV3 czy ATI SILENCER 1??? mi sie ati silencer 1 taki za skąpy wydaje ale czy lepiej bedzie sie spisywal od vga silencera? ATI SILENCER 1 VGA SILENCER rev3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Jak dobrze poszukasz to b.duzo znajdziesz info na forum o tych wentylach. Ja używam ATI1 i jest OK. Oczywiście mam go podłączony pod regulator obrotów, bo SILENCER to on jest, ale tylko z nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokolec Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 spoko dzieki ":D a dzwiek szumu mi nie przeszkadza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a probowales CoolerMaster VIVA2 ? praktycznie bezszelestny, wielgachny niczym zalman:) dwustronny ogromny radiator, mocowanie dodatkowe na gpu, rurka z ciesza imalutenki coolerek ktorego w zasadzie pewnie i nie trzeba. kosztuje toto 85zl i nie halasuje jak "silencer" (ciekawa nazwa). praktycznie nie slyszalne. dzis montowal to znajomy na Gigabyte 9600Pro i nie bylo zadnego problemu. polecam. bo tak poszla fama z tym silencerem, ludzie uwywaja, a za niewiele wiecej jest produkt o kilka klas lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokolec Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 spoko fajna propozycja chodzi o to? http://allegro.pl/show_item.php?item=37572925 i duzo miejsca jak widze na radiatorki na pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 dokladnie chodzi o to, radiatorki na pamieci bez problemu sie mieszcza (sprawzane : ). polecam, bo jest to o wiele lepsze chlodzenie, cichsze a niewiele drozsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokolec Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 mowisz sprawdzane czyli tez masz takie cos? mowizsz bezproblemu bedzie pasowac do mojego radka? (patrz na podpis - laminat od PRO) a jeszcze 1 pytanko jaka jest odległośc miedzy radiatorem a pamęciami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...