FumFel_20 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Siema. Czy widzieliście juz moze "nowe google" :?: Adres: http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en Jeszcze niema polskiego ale juz duzo polskich zapytań jest.Jest to wersja beta ale i tak jak dlamnie działa wpożądku.Zresztą sami zobaczcie. Wpiszcie np. how make i google samo znajdzie to co nas interesuje.Albo wpiszcie np. sterwoniki. Jak bedzie wersja finlana i w pełni poska to bedzie wymiatało :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Jak dla mnie, cos nie działa prawidłowo w operze,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 sgj mam opere i działa bez problemów.Tak samo jak na myie2 i ie.NIewiem dlaczego u Ciebie nie działa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 no nawet to mi sie podoba ta "lista podpowiedzi" :P zapowiada sie ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 U mnie jak wpisze wyraz na jakąs litere i go usune, to nawet jak wpisze inny, to wyswietla słowa na litere tego poprzedniego, dodatkowo uzupełnianie nie działa tak jak w IE i FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 U mnie jak wpisze wyraz na jakąs litere i go usune, to nawet jak wpisze inny, to wyswietla słowa na litere tego poprzedniego, dodatkowo uzupełnianie nie działa tak jak w IE i FF.marudzisz ;] tez mam opere i mi dziala prawidlowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 mi też działa elegancko.niemam problemów z wyswietlaniem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 U mnie na Operze 7.54 rowniez brak takich problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 etam google.... www.clusty.com :!: - Bardzo dobra nowa wyszukiwarka! IMO znacznie lepsza niz google;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja polecam http://www.into.pl/wyszukiwarki/ wszystko w jednym miejscu : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 http://www.google.com/search?complete=1&hl...&lr=&q=madafaka keke samo mi dopowiedzialo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Niezle to, szybko wyszukuje i dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...