Sałata Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Witam Mam problem z konsolą odzyskiwania w XP. Gdy próbuje wpisać jakiekolwiek polecenie to wywala mi, że "odmowa dostępu". Działają tylko dir i help. Próba przejścia do innego katalogu kończy się odmową dostępu. Dostęp przecież powinienem mieć bo w końcu podaje hasło administratora. Co to może być? Czy konieczny jest jakiś inny format wpisywania poleceń, nie dokładnie jak w dosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 google i wszystko jasne, kopiować nie będe bo to bezsesnu więc podaje linka: http://www.xp.net.pl/art/recover.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 No dobra, ale mnie nie chodzi o odzyskanie systemu. Zastanawia mnie dlaczego mam odmowę dostępu. Dlaczego nie mogę wejść żadnego katalogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 jak sama nazwa wskazuje: konsola odzysikawania systemu a to oznacza że ma służyć tylko do naprawy a nie możesz wejść bo takie są prawa dostępu aby np nikt hasła w tym trybie nie zakosił albo jakiś danych, to ma służyć tylko do odzyskiwania i nic więcej jak chcesz podziałać w dosie to zainstaluj win98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 No tak, w ten sposób nad tym nie myślałem. Szkoda. Bo ostatnio zapomniałem spisać seriala i musiałem do kumpla iść. Dzięki za naprowadzenie na właściwe tory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...