wawroch Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 chejka chciałbym wam przedstawic moja strnke www.ocetimes.prv.pl i zapraszam serdecnie na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Rozumiem, ze to jeszcze wersja "alpha", nie 1.0 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Dużo pracy cię jeszcze czeka jak chcesz to nazywać stronką, zmień czcionkę i rozmiar, dobierz lepiej kolory bo za pstrokato, zmień kodowanie na ISO, pozatym tam nic nie ma :/, Na dodatek trzech administratorów do takiej stronki - a to dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 i zmien szybciutko tytul topicu na mowiacy cokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 spoko to narazie ejst tylko wrzucone na serwer teraz czasu nie mam rzeby to dodac linki ale w siewta stronka sie rozwinie stronka i tak była robiona w nitatniku ii troche ja robiłem aa 3 adminównarazie jest zmienie to :) P.S zapraszam ejszcze raz na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Baa,nawet najwazniejszy link do tweak'a nie dziala-skandal! 8) BTW lepiej zmien kurs html'a na ten: http://webmaster.helion.pl/kurshtml/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 zaraz poprawie nie wiem jak to sie stało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 w firefox to widać tylko pasek na szerokosć 1/4 :( monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 OCena: 2/10 2 - za Logo we flashu :] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Nie ma polskch literek sa jakies 3 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Jak dla mnie klapa zczym do ludu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 auć! Kodowanie i zgnilozielone tlo w tytulach tabel vs. niebieskie linki. Słyszałeś o CSS? 2 - za Logo we flashu :] To nie logo tylko reklama =) w firefox to widać tylko pasek na szerokosć 1/4 Sad monitora no to masz cos zje...psute ;) u mnie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 wiem ze to jest nie za piekne ale to moja pierwsza stronka w notatniku wienc nie dziwcie sie aa co do baneru to nie mój tylko to jet reklama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam stronka zmieniła adres na www.ocetimes.webd.pl jest na płatnym serwerku i nowe forum zapraszam serdecznie pozdro wawroch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...