Kablos Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 :evil: Jestem wściekły od ok.2-3 miesięcy jestem nieszczęśliwym posiadaczem tej owej karty graficznej,ponieważ głównie chodzi mi o taktowanie tej karty : CORE=300 MEMORY=400 5ns Mój problem=podnieś te wartości maksymalnie jak się da,ale niewiem jak to zrobić.POTRZEBUJE POMOCY!!! Z góry dziękuje. Mój config to:AMD Duron 1600@1800 , KT400A , 512 mb 333 no i ten geforce:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 no władowałeś sie okropnie- tsza było brać radka 9550 i tyle... Ale teraz to już sobie mozna pogadać i tyle.... A jakieś programy w rodzaju rivatuner to sie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 do samych ustawień grafiki najlepszy jest nv hardpage 2.1 a do kręcenia jesli to pierwszy raz to po zainstalowaniu nv hardpage -włącz wsztstko na 1 stronie(coolbits itp) i włącz zakładkę nvidia(prawy klawisz myszy) i masz już opcję do podkręcania-włącz 3d-i automatyczne wykrywanie(zobaczysz ile jest na 100% bezpieczne ),potem zwiększaj o 5-10 MHz(po każdym testy-3d mark+aqa3).Jak ci się skończą możliwości to zostaje riva tuner(a jest tam masa opcji) ps.jak ci będzie zwalniać po podkręceniu to daj troszkę w dól (działa hamulec :evil: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kablos Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 używałem rivatunera.ale to nie to o co mi chodzi.Wolał bym zastosować jakąś bardziej kozacką modyfikacje,czyli założyć coś na nią jakieś dodatkowe radiatory czy wiatrak.No i niewiem czy można podkręcić ją jakoś na stałe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Nio to kto ci broni zalozyc radiatory kup lae pamietaj bierz tylko Cu. A grafe mozna podkrecic na stale sprawdz ile max wyciagnie i zgraj swojego biosa na HDD ustaw max taktowania jakie uzyskales i wgraj biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 jak chcesz kozacko to zapodaj radiatory i dowal tak ze 2.0 v na rdzeń( bez wody nie proponuje)...a tak na serio to dobre stery(z blaszką na chipie możesz sobie odpuscić-efekt marny)a reszta zależy od konfigu compa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...