misiek1811 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Chciał bym zaprosić do odwiedzania nowo powstającego portalu o naszej ulubionej tematyce Są to na razie pierwsze kroki i mam nadzieje, że projekt się rozwinie. Zapraszam również na forum stronki gdzie można omówić wszystkie problemy związane z naszym PC www.pc-master.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Stronka :) bardzo ładna, forum też. Logo trochę nie pasuje kolorystycznie ale cała reszta jest OK :D Widzę, że na stronce panuje świąteczny klimat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 O rany, znowu padający śnieg ... :? , no ale od czego jest AdBlock. :P Poza tym fajna stronka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 przyjemne :) ale jak Cie prosze, nie uzywaj gifow animowanych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1811 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam :D Zmieniłem logo na stronie i wygląd forum. Napiszcie co jeszcze by mozna było zmienić lub dodać zeby stronka lepiej wyglądała :-P . a wogóle jak sie stronka podoba?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Php-nuke. Do położenia w ciągu 15 sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Tylko. Najgorszy cms jaki tylko wyszedl na tym swiecie. Uklad strony rozwala sie pod FF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordUther Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ja bym te logo przyciął do długości strony, tak żeby było równe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Wywal baner z samej góry.. jakos mi przeszkadza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 stronka nawet dość spoko, oprawa graficzna i wogóle... ale szkoda że na forum nikt sie nie rejestruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Myślę że przesunięcie tego banneru z góry gdzieś na bok byłoby lepszym rozwiązaniem. Tak samo jak przycięcie tej grafiki na długość tabeli. Pokombinuj z tym bo troszke sztucznie wygląda. Stronka miła dla oka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...