s0lid Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Komp jak w podpisie. Nic nie kręcony. 3DMark2003 na FirceWare 71.20 10308 punktór :E Coś jest nie tak? W biosie nic nie zmieniałem od zakupienia kompa wiec moze tam coś przełączyc? Co przełaczyć w biosie (oprócz OC) aby skoczyła wydajność w aplikacjach 3D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 agp fast write (czy jak to sie tam pisze :P ) na enabled agp aparature size - zaleznie od ramu ale najlepiej 64 albo 128 agp frequency (czy jak to sie tam pisze :P ) na 8x albo najwiecej ile masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Miałem tak, i mam nadal. Wiec nie w tym bład :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...