ultur Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Chciałem się dowiedzieć czy karta RAGE 128 PRO XPERT2000Pro Ultra 32 MB będzie działała na nowej płycie z napięciem 1,5V. Niemam pojęcia gdzie znaleźć na jakim napięciu pracuje ta karta. Proszę o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Sprawdz w proramie AIDA jakie ma karta APG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultur Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Jak mam sprawdzic skoro boje się jej podpiąć bo może pujść z dymem płyta i karta. Ale z tego co doczytałem się w sieci obsługuje agp 4x/2x a to chyba znaczy że ma AGP 2.0 czyli powinna pójść ? JUż sam niewiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...