ArmaGedoN Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Skąd pobrać takowe sterowniki? Znalazłem tylko takie coś -> http://www.epox.nl/english/support/drivers/audio.htm Ale zabardzo nie wiem co wybrać, wykluczyłem 4 ostatnie pozycje... Może ktoś podać jakiś dokładniejszy link? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Witaj !!! TEN link powinien rozwiązać Twoje problemy. Za dzwięki wydobywające się z twojej MoBo odpowiedzialny jest układ CMI 9739A (lub 9738A - nie jestem pewien ale raczej ten pierwszy). więc jak nie będą grały te stery co Ci podałem to odpal jakąś szukajke w stylu www.google.pl i poszukaj trochę. a TU masz jeszcze jeden link do sterów Ewentualnie możesz spróbować TUTAJ. Ale nie dam głowy że te będą działać poprawnie Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaintDeVil Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja wczoraj mialem ten sam dylemat bo stawialem system.....;D I wybralem 3 od gory....co prawda win xp czepia sie o jakis blad ale dalem kontynuluj i dziala zajebiscie...pozdro..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...