MARTiiii Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Czy ktoś miał styczność z tymi sknarami, używał ich, widział je w działaniu, może coś o nich powedzieć. Mam zamiar któryś z nich kupić. Tylko nie wiem jak wygląda skan na nich. Na którym lepiej to wychodzi, również jak z jakościią skanowania klisz na nich. ??? Jakaś strona z testami skanerów ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 NO nikt nic nie doradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad_noctum Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja mam zamiar zakupić canona 3200f - innej myśli nie dopuszczam. Parametry wypas, do domu wystarczają w 101%. 4200f też jesst wypas nawet większy ale już za niego kasy więcej trzeba dać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalot_master Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Również mam zamiar kupić canona 3200f. Moim zdaniem FULL WYPAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...