I_Mat Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Znacie jakiś sklep w okolicach Warszawy, w którym mógłbym dostać te zasilacze???Za kilka dni wybieram się w te okolice i mam na takowy(420W, dual-fan) ochotę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 http://www.luxus.com.pl/+48-22-823-05-88/h...html/start.html tylko na razie brak :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 http://www.luxus.com.pl/+48-22-823-05-88/html/start.html tylko na razie brak :( ;(; gościu z cennik.com również ich teraz nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Teraz już nie wiem co wybrać : TopPower 420W dual-fan, czy Antec SL300S, tz nie wiem, na których napięciach amperaż jest ważniejszy (5v-dominuje TopPower, czy 3,3V-dominuje Antec) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ... (5v-dominuje TopPower, czy 3,3V-dominuje Antec)cos chyba zle policzyles :lol: +5V - TP 42A - A 30A +3.3V - TP 26A - A 20A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 no ja mam ....540W 820zl :DDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ... (5v-dominuje TopPower, czy 3,3V-dominuje Antec)cos chyba zle policzyles :lol: +5V - TP 42A - A 30A +3.3V - TP 26A - A 20A No fakt, źle odczytałem :oops: Dzięki, utwierdziłeś mnie co do TopPowera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ja widzialem te zasilki na gieldzie na batorego jeszcze tydzien temu tam byly wiec jak bedziesz tam w okolicach weekendu do zerknij niestety nie pamietam cen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...