^NiuNiek^ Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 jak w tytule Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Z tego co wiem to 1.75V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 slyszalem ze maja nizsze niz Athlony TB, stad to pytanko :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Nie jestem na 100% pewny, niech ktoś inny się wypowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 XP mają niższe wydzielanie ciepła ale nie różnią się napięciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 mam dziwna sytuacje , poniewaz mojego xp1700+(rzeczywisty zegar wynosi 1472MHz) widzi jako 1800+ a do tego napiecie wynosi 1,73v trosze mnie to irytuje :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 To zależy ;) Rodzina Athlon XP jest duża :) Np A XP 1500+ do 2100+ na rdzeniu Pal. mają 1,75V A Xp na rdzeniu Tbrd (2200+ i wyżej) mają 1,65V, a A XP na rdzeniu Tbrd 1500+ - (do ile nie wiem) mają 1,5V Acha procki na rdzeniu Tbrd i z zegarem poniżej 1,8(2200+) istnieją na 100%. Mam nadzieje, że o to chodziło ;) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Witam See URL: http://www.a7vtroubleshooting.com/info/cpu/index.htm (tabela "What CPU may I use in my Mainboard"). Moim zdaniem - najwiarygodniejsz informacje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 mam dziwna sytuacje , poniewaz mojego xp1700+(rzeczywisty zegar wynosi 1472MHz) widzi jako 1800+ a do tego napiecie wynosi 1,73v trosze mnie to irytuje :x1.75, a u Ciebie jest 1.73 prawdopodobnie dlatego ze zasilacz zaniza napiecia, lub czujnik zle monituruje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Mam xp 2000+ a płyta pod windowsem pokazuje mi 1,740V w biosie jest 1,750V, jeżeli masz mniej a twój komp chodzi dobrze to nie ma się czym martwić wydziela wtedy mniej ciepła a przecież wszystkich chyba o to chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...