model3100 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Witam chciałbym kupić sobie podsłuch mam na oku coś takiego: http://www.enposi.pl/produkty/12%2dgodzinne lub jakic zwykły mały dyktafon chce aby to mozna było łatwo zrzucic na kmpa albo na kasete zwykła mała. Doradźcie czy to jest dobre i czy dźwiek z tego jest dobry jak to ukryje pod np. garniturem będzie słychac dobrze rozmowe jak bedę z kims gadał czy będzie słaba?? Podobno w zestawie jest mikrofon który mozna np <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do rękawa bedzie lepiej zbirał. Mam jeszcze jedno pytanie czy ujak zrzuce dźwiek to bedzie w mp3 czy w jakim formacie bedzie?? Dzieki za wszystko poradzcie co mam <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> . Mam zwykły modem wiec nie moge zbytnio szukać prosze o pomoc. Neo mam w biurze ale mam teraz wolne przez 2 tygodnie więc w pracy nie będę i nie wejdę proszę o szybką odpowiedz :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam ponownie jak tam nikto się nie zna na podsłuchach niewierze że na tym forum nie ma choć 100 osób interesujących sie tym. Zlitujcie się i odpowiedzcie przecież mi jest potrzebna pomoc nie znam sie na tym. Myslałem że na kazde forum mozna liczyc a tu a to forum raczej nie mozna liczyc widze. Prosze pomórzcie jutro dokonuje zakupu :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Na Forum nikt nikogo nie podsłuciach!e :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...