Varrol Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Od Lutego - Politechnika Warszawska, wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, kierunek Informatyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Od Lutego - Politechnika Warszawska, wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, kierunek Informatyka. :?: wieczorowe :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Politechnika Rzeszowska Rzeszów Zarządzanie i Marketing specj.Bankowośc i Finanse V rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 1. Politechnika Poznańska 2. Poznań 3. Wydział Budowy Maszyn i Zarządzania 4. Mechanika i Budowa Maszyn 5. MECHATRONIKA (już widzę te pytania A CO TO :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 (...)MECHATRONIKA (już widzę te pytania A CO TO :lol: Mechanika + Elektronika = Mechatronika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenskin Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Uniwersytet im.Kopernika Toruń Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania Kierunek Marketing i Zarządzanie Specjalność Marketing Praca mgr. "Wykorzystanie Internetu w procesie marketingowym" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 (...)MECHATRONIKA (już widzę te pytania A CO TO :lol: Mechanika + Elektronika = Mechatronika :) 8O Jestem pod wrażeniem. Zawsze muszę to wyjaśniać :D Chociaż tak dokładnie to jest to Mechanika, Elektronika i Informatyka w jednym, ale nazwa wzięła się jak zauważyłeś od Mechaniki i Elektroniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Politechnika Śląska Gliwice Wydzial Automatyki Elektroniki i Informatyki Kierunek Automatyka i Robotyka III semestr 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 a ja zmierzam sie bronić na inż. z metod trasowania w sieciach komputerowych; moja uczelnia to Wyższa Szkoła Informatyki w Łodzi a spec. grafika komp. www.wsinf.edu.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No właśnie, nie ma to jak nauka... 1.Uczelnia - Wyższa Szkoła Informatyki w Łódź City, wydział to oczywiście informatyka, a specjalizacja to " Inżynieria Oprogramowania" Zaczynamy V semestr, i jak dobrze pójdzie w 2004 roku dostane dyploma :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 - Wyzsza Szkola Informatyki Stosowanej i Zarzadzania - wawa - informatyka www.wsisiz.edu.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JEdi Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Od Lutego - Politechnika Warszawska, wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, kierunek Informatyka. :?: wieczorowe :?: Nie. Przesuniety semestr, norma na tym wydziale, przedmioty sa 1-semestralne i w ten sposob moga wiecej ludzi przyjac ... Btw Ja tez tak zaczynam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 1.Politechnika Szczecinska 2.Szczecin 3.wips 4.Informatyka 5.Systemy oprogramowania Niedlugo bronie prace: Opracowanie COM architektury systemu wspomagajacego projektowanie systemow o strukturze sieciowej - fajny temat, nie? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 (...)MECHATRONIKA (już widzę te pytania A CO TO :lol: Mechanika + Elektronika = Mechatronika :) 8O Jestem pod wrażeniem. Zawsze muszę to wyjaśniać :D Chociaż tak dokładnie to jest to Mechanika, Elektronika i Informatyka w jednym, ale nazwa wzięła się jak zauważyłeś od Mechaniki i Elektroniki. Fajnie, bo zgadywałem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Gdanska Wyzsza Szkola Humanistyczna Gdansk Politologia i Dziennikarstwo Rok II Igor a ty to chyba wieczny stoodent co nie ;) Pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 1. Uniwersytet Gdanski 2. Trojmiasto, moj wydzial akurat w Sopocie jest 3. Wydział Ekonomiczny 4. Kierunek - Ekonomia (jest tylko 1) 5. Zamierzam "Transport i Logistyka", wybór po 4 semestrze, 9 specjalnosci do wyboru 6. Rok - wlasnie zaczynam II, grupa H :mrgreen: :lol: Co wczesniej? Matura 2000 w LO Wyzsza Szkola Morska w Gdyni, Wydział Elektryczny, kierunek Elektronika i Telekomunikacja, specjalnosc: w planach byla Radiokomunikacja cyfrowa - niestety wylali mnie za niezaliczenie 1. semestru :x::evil: ale zlane mam na to :lol: bo i tak wole ekonomie 8) Szkola Policealna dla doroslych - zaoczna przy Zespole Szkół Budownictwa Okrętowego Stoczni Gdańskiej SA (ale litania :mrgreen:), zawód: technik informatyk. Szkoła ukończona, dyplom technika informatyka obroniony - czerwiec 2002. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 1.Politechnika Gdańska 2.Gdańsk 3.Architektura 4. 5. 5 lat po studiach, 3 lata po dyplomie :twisted: , 2 miesiące przed uprawnieniami :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 (...)MECHATRONIKA (już widzę te pytania A CO TO :lol: Mechanika + Elektronika = Mechatronika :) 8O Jestem pod wrażeniem. Zawsze muszę to wyjaśniać :D Chociaż tak dokładnie to jest to Mechanika, Elektronika i Informatyka w jednym, ale nazwa wzięła się jak zauważyłeś od Mechaniki i Elektroniki. a czy coś takiego nie powinno się nazywać cybernetyka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 1. Politechnika Gdańska 2. Gdańsk 3. Inżynieria Lądowa 4. Budownictwo (innego nie ma :)) 5. 1 semestr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Igor a ty to chyba wieczny stoodent co nie ;) Ja mam tak Studia Ogolnoksztalconce :lol: :lol: , ale na Technikach komputerowych juz chyba zostane. Moj plan jest taki: Licencjat->Magisterka->Doktorat->Habilitacja->Profesura-> Kanonizacja->Beatyfikacja 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Igor a ty to chyba wieczny stoodent co nie ;) Ja mam tak Studia Ogolnoksztalconce :lol: :lol: , ale na Technikach komputerowych juz chyba zostane. Moj plan jest taki: Licencjat->Magisterka->Doktorat->Habilitacja->Profesura-> Kanonizacja->Beatyfikacja 8O 8O Taaa, a na końcu, ostatnie namaszczenie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 informa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...