Sid Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Witam! Mam problem z tym co w/w :) Czyli z driverami nvidii, instaluje, modprobuje, konfiguruje. Włączają się Xy , mam kursor, ale obszar pulpitu wynosi tylko jakieś 200x2 px w gornym lewym rogu :roll: Dziwne i straszne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 xorgcfg -textmode ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 xorgcfg -textmode ? ;] Eno mój Mental Guru - aż taki nie jestem żeby nie skonfigurować i pytać na forum ;) :D A jak się nazywała ta opcja w pliku konfiguracyjnym co się podawało rozmiar wirtualnej rozdzielczości(chodzi mi o to że nap była rozdzielczosc 800x600, a ta wirtualna 1024x768 i jak sie dochodzilo do rogu ekranu to ekran się przewijał), czy jak to się tam zwało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 man xorg.conf Poszukaj sobie informacji o "Virtual" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...