Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam dylemat, nie wiem którego wybrać, a mam do wyboru Geforce 4 mx 440 zwykły i ten sam tylko z dopiską ultra. Co wy na to ? Czym się karty różnią ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Nie bież GF4Mx już lepiej dowolną 3 wybrać albo poczekać GF4 Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 ja kupił bym GF3 Ti200 ale jeśli musiał bym wybierać z tego co napisałeś to brał bym chyba tą Ultra byle jakiejś dobrej firmy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam dylemat, nie wiem którego wybrać, a mam do wyboru Geforce 4 mx 440 zwykły i ten sam tylko z dopiską ultra. Co wy na to ? Czym się karty różnią ? a za ile te gf4mx, bo jak za ~5xx zł, to nie lepiej za trochę więcej w siriusie gf3 200 gainwald'a golden sample...i szybko stanie się 500... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Gainward GF3Ti200 jest znacznie szybszy, a róznica w cenie niewielka... nie tylko w siriusie mają go po takiej atrakcyjnej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Ja mam tą czwórkę mx 440 za 370 zł netto. A GF3 TI 200 za 530 netto. Różnica jest duża i tak za miesiąc go sprzedam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mam dylemat, nie wiem którego wybrać, a mam do wyboru Geforce 4 mx 440 zwykły i ten sam tylko z dopiską ultra. Co wy na to ? Czym się karty różnią ? Nie no gf4MX ??? Czemu to niby chcialbyc wziac ? To jest podkrecone gf2Ti i nic wiecej. Zero nowych efektow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Już kupiłem gf4 mx440 i nawet da sie kręćnąć ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 nie kupwać czwórek MX-ów przecież to podpucha dla ludzi którzy się nie znają na sprzęcie czyli frajerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Mów co chcesz ale jest szybszy od 2 ti i to dużo. an 2 ti miałem w 3dmarku2001 3200 a na tym gf4 mx440 mam 4300 ! Co ty na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Nie będę się tu rozdrabniał... Poprostu w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia mnie zachowanie tutaj praktycznie wszytskich TEORETYKÓW... Ktoś zakłada topic "Którego GeForce4 MX wtbrać" a tu ciągle od jakiegoś czasu pojawiają się komentarze, że MX to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o, że nie nadaje się do niczego, że lpeij kupić GeForce3, że czekać lepiej na GeForce4 Ti4200... A gdzie tu tak naprawdę doszukiwać się odopowiedzi ? 90% użytkowników forum Tweak'a to jakieś zupełni kretyni, którzy tylko potrafią ocenić przedmiot po tym, że mieli okazję zobaczyć jakieś marne testy w NECIE. Jeżeli naprawdę nie umiecie wypowiedzieć się (z powodu niewiedzy, głupoty, lamerstwa czy przekonań - bo poprostu większość tak uważa) na temat nie róbcie tego ! Czy jest tu jakaś odpowiedź na temat ? Ja nie widzę. Poprostu szkoda mi Was... Zachowujecie się jak "typowi" Polacy. Kto to jest typowy Polak ? Zapytajcie pierwszego napotkanego Niemca, który troszkę miał stycznośći z naszym beznadziejnym krajem. Pro NVIDIA & AMD User Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Nie będę się tu rozdrabniał... Poprostu w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia mnie zachowanie tutaj praktycznie wszytskich TEORETYKÓW... Ktoś zakłada topic "Którego GeForce4 MX wtbrać" a tu ciągle od jakiegoś czasu pojawiają się komentarze, że MX to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o, że nie nadaje się do niczego, że lpeij kupić GeForce3, że czekać lepiej na GeForce4 Ti4200... A gdzie tu tak naprawdę doszukiwać się odopowiedzi ? [...] Każdy ma swój rozum, na stronie producentów są specyfikacje a w sieci masa testów więc nie widzę problemu z wyborem. Osobiście uważam MXy 4 w cenie ~500zł za mało opłacalny interes - lepszy współczynnik cena/power mają 'low endowe' GF2GTS po 300zł lub GF3Ti200/Radeon8500 600-900zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Nie będę się tu rozdrabniał... Poprostu w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia mnie zachowanie tutaj praktycznie wszytskich TEORETYKÓW... 90% użytkowników forum Tweak'a to jakieś zupełni kretyni, którzy tylko potrafią ocenić przedmiot po tym, że mieli okazję zobaczyć jakieś marne testy w NECIE. Jeżeli naprawdę nie umiecie wypowiedzieć się (z powodu niewiedzy, głupoty, lamerstwa czy przekonań - bo poprostu większość tak uważa) na temat nie róbcie tego ! Czy jest tu jakaś odpowiedź na temat ? Ja nie widzę. Poprostu szkoda mi Was... Zachowujecie się jak "typowi" Polacy. Kto to jest typowy Polak ? Zapytajcie pierwszego napotkanego Niemca, który troszkę miał stycznośći z naszym beznadziejnym krajem. Pro NVIDIA & AMD User Zgadzam się w 100%, pierwszy raz spotykam na forum człowieka, który myśli dokładnie jak ja. Większość dyskusji to dyskusje w stylu a co byś kupił BMW 325i czy Fiata Siene 1.6 HL, albo pytania w stylu czy oplaca sie kupic to albo to, nie nie oplaca sie bo w srodku moze byc bomba. Ludzie, kupujcie to na co macie pieniądze, o ile pracujecie a nie "tata wam kupił", zupelnie inaczej sie mysli kiedy na utrzymaniu ma sie firme, zone, dzieci, dwa auta, placi sie ZUS, podatki, rachunki, rachunki, rachunki, a na przyjemnosci czasu nie ma. Forum powinno istniec po to, aby rozwiazywac problemy a nie dyskutowac gdzie wczesniej powstanie zycie na Marsie czy Wenus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Co do samochodu to Siena 1,6 HL 103 KM 9,8 s do 100 i 200 km/h max :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Mam dylemat, nie wiem którego wybrać, a mam do wyboru Geforce 4 mx 440 zwykły i ten sam tylko z dopiską ultra. Co wy na to ? Czym się karty różnią ? Nie no gf4MX ??? Czemu to niby chcialbyc wziac ? To jest podkrecone gf2Ti i nic wiecej. Zero nowych efektow. HEHEHEHEHHEHE Jak by to bolo podkrecone GF2ti to by byl dopiero WYPAS!!! Kaeres to jest podkrecony gf2mx!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Co do samochodu to Siena 1,6 HL 103 KM 9,8 s do 100 i 200 km/h max To akurat bardzo ciekawe bo mam jedno z tych aut, poza tym BMW ma 6,9s i 240 km/h, prawdziwą V6 i szlachetne brzmienie, nie wspominając już o marce 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Co do samochodu to Siena 1,6 HL 103 KM 9,8 s do 100 i 200 km/h max To akurat bardzo ciekawe bo mam jedno z tych aut, poza tym BMW ma 6,9s i 240 km/h, prawdziwą V6 i szlachetne brzmienie, nie wspominając już o marce 8) Ale BMW nie ma bagażnika ponad 500 litrów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Tak, ale Siena nie ma ABS, ASR, ITS, airbagow, CBC, DSC, wnętrza w prawdziwej skórze i wielu wielu innych dodatków. Czyżbyś miał Sienę? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...