djtomas Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Witam! Gdzie mogę znaleść jakieś zmodowane biosy do płyty - Epox 8kra2i ? Potrzebny mi jakiś bobry do OC :) POzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 nie ma chyba jest jakiś nowy z lipca do 8krai to i może do 8kra ale podobno jest chójoffy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 A jakich opci ci brakuje w tym standardowym biosie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 nie ma chyba jest jakiś nowy z lipca do 8krai to i może do 8kra ale podobno jest chójoffy no wyszedł jakiś w sierpniu ale dlaczego jest ciach!o*y ? dodano tylko w nim obsługę sempronów skąd można ściągnąć tę starszą wersję ? gdzie mam szukać innych NIE ORYGINALNYCH biosów - które będą lepsze od tych oryginalnych pod kątem OC :?: POzdr. PS. Brakuje mi trochę MHz po podkręceniu :wink: może byłby jakiś bios gdzie można zapodać wyższe napięcie niż 2,00V albo niższe niż 1,40V (spokojnie pracuje na nim 1800MHz :) ); albo mógłby być stabilniejszy... muszę zapodać aż 1,90V aby 2400MHz było stabilne :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a po co do tej plyty specjalne biosy ,wszystko jest w seryjnym co do vcore to 2.0v sa pewnie ograniczeniem sprzetowym ,wiec bios nic nie da ,trzeba vmoda mniejsze napiecie mozna ustawiac drutmodem niesety od kt133 epox ma regulacje od 1.4v ,abit zawsze od 1.1v co do 2400MHz na 1.9v to moze procek juz taki jest albo zasilacz nie wyrabia bo widze ze grafa tez podkrecona i wszystko bierze z 5v - jakie twoj zasilacz ma ampery dal 5v ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzwal Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam! Gdzie mogę znaleść jakieś zmodowane biosy do płyty - Epox 8kra2i ? Potrzebny mi jakiś bobry do OC :) POzdr. dokładnie , stary te epoxy sa wypasione na full... czego ty chcesz jeszcze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a po co do tej plyty specjalne biosy ,wszystko jest w seryjnym co do vcore to 2.0v sa pewnie ograniczeniem sprzetowym ,wiec bios nic nie da ,trzeba vmoda mniejsze napiecie mozna ustawiac drutmodem niesety od kt133 epox ma regulacje od 1.4v ,abit zawsze od 1.1v co do 2400MHz na 1.9v to moze procek juz taki jest albo zasilacz nie wyrabia bo widze ze grafa tez podkrecona i wszystko bierze z 5v - jakie twoj zasilacz ma ampery dal 5v ?? mam topowera 400w p5 titanium eps +5V 40A +12V 22A link :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=105010 POzdr. PS. Trudno się robi V-moda ? Jaki przyrost napięcia można uzyskać ? I czy ktoś robił taki myk na 8kra2i ? Gdzie mogę opis takiego moda znaleść ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 no zasilacz powinien wydolac :D co do vmoda to nie wiem czy ktos robil ,ale wystarczy znalesc opis z takim samym regulatorem vmod powinien dzialac do conajmniej 2.2v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 nie mam pojęcia gdzie mogę znaleść opis z takim samym regulatorem :( POzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...