djtomas Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Witam! Gdzie mogę znaleść jakieś zmodowane biosy do płyty - Epox 8kra2i ? Potrzebny mi jakiś bobry do OC POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawacz1 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Witam. Ja mam pytanie do wszystkich posiadaczy tego modelu płyty. Zauważyłem że po wgraniu najnowszej wersji biosu tj. kra24b24 podczas startu kompa nie ma beepu dżwiękowego. Reszta działa ok. Pytam bo po wgraniu starej wersji tj. KRA23A28 jest sygnał dżwiękowy podczas startu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Jakie nowe funkcje niesie nowy bios ja mam jeszcze stary i myśle czy opłaca się wgrywać nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawacz1 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Przede wszystkim porawili obsługę dysków SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 I tak nie używam SATA jeszcze :(, a poza tym jest jakaś zmiana jeszcze? Spawacz1: jakiego programu używasz do obsługi tej płyty bo programiki np. SpeedFan czy CPUCOOL nie rozpoznają tej płyty, :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...