marcellus Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja bardzo chętnie bym pogral ,ale bardziej by mi odpowiadalo jesli serwer by byl czynny np od 15 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja bardzo chętnie bym pogral ,ale bardziej by mi odpowiadalo jesli serwer by byl czynny np od 15 :)Witam, witam :twisted: Nie wiem czy uda mi sie wstac na ta pore :P Dzisiaj oblewam najtrudniejszy egzam jaki mialem, ale postaram sie rano dorwac do kompa i odpalic serwer na 15... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 moge powalczyć z wami ;] jak serv bedzie zbyt lagował to myśle że twin załatwi cos porządnego na pare godzin (wkońcu jest CL UF pr0) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ja serv bedzie zbyt lagował to myśle że twin załatwi cos porządnego na pare godzin ;]No to super :) Bo juz sie balem, ze znow bede mial koszmary po nocach, ze na moim serwku zamiast gry, jest disco prowadzone przed DJ Pinga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 tyle że twin ostatnio stwierdził że nie gra już na publikach bo sie tylko denerwuje ;] za niskie progi (czyt. lowskill) jak dla niego ;] może jednak wpadnie nami pozamiatać ;] dla niezorientowanych - awansował niedawno na clan-lidera jedengo z top5 klanów w PL ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 (wkońcu jest CL UF pr0) ;]daj spokój, alem się uśmiał :ppp tyle że twin ostatnio stwierdził że nie gra już na publikach bo sie tylko denerwuje ;] za niskie progi (czyt. lowskill) jak dla niego ;] może jednak wpadnie nami pozamiatać ;] dla niezorientowanych - awansował niedawno na clan-lidera jedengo z top5 klanów w PL ;] Nie no, toż to żaden public nie będzie ^^ Będę będę :P AD dla niezorientowanych :P Haha... cieszyłbym sie gdyby to szło w parze z jakimis profitami :P Zresztą to i tak tylko dla pozoru :D Poza tym są tam lepsi odemnie ;) Acha - ważne: TOP 3, TOP 3 - pamiętaj :P Pozdro [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 moge pujść na kompromis i przyznać wam top4 ;] PS: prosze na mejla o różnego rodzaju ejmboty, łolhaki i szildy z q3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Cze! Niestety zagrałbym z wami w ukochanego CoDa...lecz admin zablokował mi tak porty że z żadnym serwem nie moge sie połaczyć :( I to nie tlko w CoD ale wszystkich innych grach na neta :( Przykro mi bardzo z tego powodu, a nie grałem już chyba z 2 tygodnie bo odwtedy mi nie działa. Jednak gry w CoDa nigdy się nie zapomina! Jak mój kumpel bedzie dziś w kafe to go podeśle na waszego serwa za mnie ok? Ale zagrajcie!!! Prosze was!!! MOże się ten topic rozkręci... Pozdr00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 heh.... też bym pograł, ale pożyczyłem gdzieś mojego CoD-a :x ale sprubuję do wieczora zorganizować i może się przyłączę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zglaszam sie. Od tego tygodnia bede mial nowe lacze ;] Trzeba czasami od CS:S odpoczac i niemca po glowe trzasnac ;] Takie noob pytanie. Potrzebny bedzie sam goly CoD? Czy jakies trzeba patche sciagac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 patch 1.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 hehehe siema kabaty!:] no widze ze nareszcie cos sie ruszyło! gonzo! lowskill to woje drugie imie 8) do zoba na serwie! ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ja też gram! Codziennie tłuke na tactopsie i gumisiach. Jak chceta to mozecie ze mną puknąć :) Ja najchętniej bym grał tak od 23. Od tej godziny zwykle gram bo wtedy nikt mi nie przeszkadza i nie ma cholernych trzynastolatków (bez obrazy) co wrzucają na wszystkich na lewo i prawo i mocni są tylko przed kompem. Marcellus - Czy PB będzie wymagane? Jak tak to trzeba by linka dać zeby każdy kicka/bana na wstępie nie dostał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ooo jak ja dawno w to nie gralem, ale (standardowo z mojej strony) jak bede mogl to wchodze. Do zobaczenia na serwerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 szkoda że UO nie masz marcellus... tam to są dopiero jazdy.... :wink: mój CoD już w drodze więc sobie też z wami zapykam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 no no tylko zeby nie bylo wiecej chetnych niz slotow na serwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Dlatego trzeba sie odpowiednio wcześnie wbić ;P Apropo UO - to jak chcialem sie na tactops wbić to z miejsca dostałem global bana na guida. Myslalem ze starczy przeinstalowac cod + uo i bedzie ok ale jednak nie. Tymże sposobem nie moge grać w UO :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 No ja też będe jak dorwe CoD bo usunolem z dysku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 No ja też oczywiście zagram ze starą ekipą w CoD :) Szkoda tylko, że już nie ma stronki Tweakcod.com :/ (wyłączona od jakiś 3 dni...) Może będzie trzeba znowu jakąś stronkę zorganizować ;) :D Pozdro Ja, czyli DonFranczesko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 <ziewa> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 noooo szkoda ze strona padla:| shoutbox byl mistrzowski :twisted: Ja mam sposob na GLOBAL BANA!! Jak dostales w UO globala to wpisz cdkeja ze starego cod lub z kejgena! To samo tyczy sie globala w "zwyklym" CODzie ole! EDIT: NO I ZALATWCIE JAKIS SERV TEAM SPEAK!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zagramy na: 193.17.41.75:28960 serwer TS tez powinienem załatwić :P Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Aha dziś albo wczoraj wyszedł patch 1.5... więc chyba lepiej na nim grać. W CoD jest wyskoczyła opcja Auto-Update... Heh mam orginała CoD ale się mi karteczka z cd-key zapodział. Gra działa tylko jak spisać spowrotem ten numerek bo go nie widać w miejscu gdzie się go wpisuje. Co do UO to podobno gierka ma słabszy klimacik i wogóle... więc lepszy będzie stary poczciwy CoD bez czołgłow itp. Może jakiś serw ktoś postawi, tak jak mają fani CS:S`a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Gramy na patchu 1.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 to się zdecydujmy na jakiej wersji, żeby nie było, że połowa będzie miała 1.4 a inni 1.5. może niech marcellus zdecyduje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 1,4 lepiej bo większości jeszcze nie chciało sie instalowac 1,5 ( w tym mnie :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 jak dla mnie 1.5 w tej chwili odpada... za mało serwów z tym jest ;] poczekajmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Nie no, póki co 1.4, bo 1.5 od nie dawna jest. Potem może sie zmieni ;) Zależy też, co daje 1.5. Wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...