jonathan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 A ja chyba wraz z sherlockiem wykosze czesc tych patafianow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 I bardzo dobrze.... Właśnie ta TO Argiego za czitowanie zjeżdżają.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 taaaaaa to kiedy gramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Najdroch walnij Argiego Wykaz sie lamusie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 jak zobacze to zbanuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 I teraz kto pierwszy :> Dobra kiedy gramy???? Dzisiaj o 22 sie melduje na TO1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 tez postaram sie zawitac na TO Oczywiscie wall on :twisted: ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 I ban!! Ole!! NO chyba ze bedziesz szpiegowal :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 w końcu ten jeleń argi dostał.. już mnie wkurr.. aż sam wallhacka musiałem wlanczać żeby z nim grać :P joke offkorsss;] tylko będę spokojny jak dostanie na hardware... ;] płyta i proc.. O! taK! .. a nie cdkey'a zmiana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Do kogo mam kolejnych kandydatów zgłaszac? Mam jednego pewniaczka właśnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dawaj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Gogeta (czasami sobie cos dopisuje jeszcze do nicka). Kolo ma 12 lat i chciał mnie kiedys do klanu zrekrutowac ale sie wypiąłem jak sie kapnąłem w jakim wieku jest. Generalnie on słaby zawsze był. Tak koło 1/3 lub 1/5 miał, a dzis zaczął zamiatać serwem jak chciał :D 28/4 itp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 napisze tutaj bo nie da sie na TactOps forum rejestrować ... maile nie przychodzą z aktywacją konta. jak ktoś ma ochote to niech mnie zacytuje na tamtym forum ... wybuchła tam wojna na temat czitów argiego. no to jedziemy - moje spostrzeżenia a co wy o tym sądzicie to w sumie mnie nie obochodz ;p ja wiem swoje - czituje albo jest geniuszem przewidywania ... oceńcie filmy wraz z moimi komentarzami ... może wyjaśnie jak działa wallhack który wpadł mi w ręce ... na zielono ludzie z teamu a na czerwono przeciwnicy - podane są nicki i odległość w jakiej znajdują sie od nas ... samych postaci akurat u mnie nie widać bo wywaloało PB za wall'a ale kto wie jakiego używa argi (lub nie) ================= filmik nr 1 - [3.1 mb] adasi host: www.madame.com.pl/Adasi/argi1.avi mirror: http://paranoya.org/~gnz/cod/argi1.avi opisze akcje na filmiku i oddane strzały / rzuty: 1. mierzy w nicość - dla zabawy rzuca w odległe miejsce granat ? 2. koleś sie nie rusza - nie ma mowy o grze na słuch - wyjście i strzał jest dość pewny jak na "zwiad" 3. wszystkie 3 osoby są za murkiem bądź domkiem z drewna - zadziwiająca skuteczność wykrywania przeciwnika (akurat przeciwnika) 4. nikogo nie było widać - przypadkiem zaczął mierzyć w to akurat okno ? filmik nr 2 - [4.5 mb] adasi host: www.madame.com.pl/Adasi/argi2.avi mirror: http://paranoya.org/~gnz/cod/argi2.avi po krótce ... zbyt dużo razy IMO mierzy w miejsca gdzie są potencjalne głowy ... roi się tam od czerwonych nicków (za ścianą) ale on non stop tam mierzy ... raz nawet przymierza w zielone nicki który są pod nim - skąd wiedział że tam ktoś jest ? co jest najbardziej zadziwiające w tym filmiku to fakt iż gdy przed nim wszystkie czerwone nicki nikną momentalnie obraca się - skąd wiedział że już tam nie mierzyć - dlaczego dalej po oknach nie celował ? poczym zabija kolesia który jest za nim ... oczywiście można to traktować jak przypadek ... filmik nr 3 - [2.1 mb] adasi host: www.madame.com.pl/Adasi/argi3.avi mirror: http://paranoya.org/~gnz/cod/argi3.avi wychyla sie z okna i ewidentnie przymierza w kogoś kto jest na dole ... po weryfikacji że ten ktoś jest jednak ZA ścianą zabija łebka na górze ... skill ? byćmoże ... ale po co mierzył na dół gdy od razu widać przeciwnika na górnym piętrze ? kolejnej akcji na tym filmie komentować nie będe ... dla mnie ewidentny wallhack ... ================= teraz pewnie przyjme na klate ogrom kontr-opini o skillu tego gracza ;] powiem jednak jedno ważne zdanie ... TO CO UDAŁO MI SIE NAGRAĆ TO TYLKO WYCINEK JEGO "TWÓRCZOŚĆI" - NIE DO KOŃCA ODDAJE ON TO CO ZOBACZYŁEM PRZEZ 3 DNI BYCIA NA SPEKCIE NA TACTOPS Z WŁĄCZONYM WALL'EM... kto wierzy, niech wierzy - kto nie, nie musi ... interpretacja dowolna. do kompletu mojej dokumentacji ;] załącze staty argiego jakie miał na tej mapie ... runda 3 !!! - 16:1 !!! runda 9 - 30:7 PS: argi poszedł na celownik bo akurat wokół niego taka wrzawa ... filmy kręcone dzień przed jego zbanowaniem ... oleq a.k.a legolas (największy młodociany hipokryta jakiego 'poznałem') - też ma u mnie swoje nagrania jak i kilku innych łebków którzy wg mnie i nie tylko mnie nie wiedzą co to fair-play. PS2: thx adasi za host na lepszym łączu ;] filmy kompresowane divixem 5.2.0 pro - jak nie dzała komuś to zaopatrzyć sie w nową wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Heh za bardzo nie ma co komentować bo to wszystko smutna prawda. GNZ - zapodaj mi te pliki na mail to je wrzuce na mój serwer na mocnym łączu. adam@gorajec.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitokiriArgi Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 o =D nawet tu mnie jada, fajnie bede slawny, anyway juz sciagam demka i spiesze do tlumaczen nadzwyczajnych akcji argiego aha i dla info, jakbym mial niewykrywalnego wallhacka juz dawno startowalbym do bmf, albo i nawet jakiegos zagranicznego klanu =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitokiriArgi Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 po pierwsze dziekujge gnz za KONSTRUKTYWNA krytyke dosc mam juz ludzi ktorzy krzycza cheater cheater bo ktos ich zabil, albo ma lepsze staty to jest mila odmiana ;] dobra pierw 3cie demko ;] omg ale jakosc =O anyway hahaha myslalem ze cos nadzwyczajengo =D nawet pamietam te akcje anyway patrzylem na dol bo wiesz ten tego MODEL BRONI NIE JEST PRZEZROCZYSTY i zeby miec lepsze pole widzenia celuje tak nisko jak moge btw gdybym mial walla poczekalbym tez na tego nizej, z tego co widac ze chwile mial sie pokazac z prawej a ten gosciu w rogu stal tam runde wczesniej, co nie zmienia faktu ze i tak tam zawsze sprawdzam ;] dobra numer jeden tego pierwszego za drewnem bylo widac, nie zabilem go granatem wiec pozniej do niego wrocilem ten drugi to nic nadzwyczajnego, poprostu sprawdzalem czy ktos mnie nie zachodzi, na tej pozycji robie to co chwile, byloby to widac gdybys dal dluzszy filmik ten ostatni z tego co widze na filmiku podskoczyl, ale niewyrazne to =/ jezeli nie podskoczyl ( nie pamietam tego ) to jest to jedyna naprawde watpliwa akcja, czyli rownie dobrze moze to byc przypadek o 2gie jest fajne =D najlepsze =] jedyna mapa na ktorej mialem wynik do zera, 24:0 =P twoje mierzenie do swoich to bylo sprawdzanie gdzie jest drabinka zeby sie na niej nie zaciac, jest podobnie zbugowana jak ta na offensive w wiezy ostatnia akcja jest najgorsza ze wszystkich i wymaga dluzszych wyjasnien =] w lewym dolnym rogu masz takie okragle cos z zielonymi trojkatami co sie ruszaja i takie tam to jest kompas pokazuje gdzie sa twoi ;] wszyscy alianci niezyja, zostal jeden lewa strona nikt nie przeszedl bo caly czas ja obserwowalem na wyzej wymienionym kompasie wszyscy nasi sa na polowie aliantow i troche bardziej na lewo, NIKT z naszych nie kryje spotow najwieksze prawdopodobienstwo bylo ze aliant przemknal sie prawa strona za murem i podklada bombe przy tym spocie obok plotku, wiec obrocilem sie, juz wskakiwalem do okna zeby zjechac na dachu ( co wyraznie widac na demku ) i biec w tamta strone, a w oknie blysnal mi aliant btw jak moglem go zobaczyc wallhackiem jak bylem odwrocony plecami ? O_o i wytlumacz mi, po co sprawdzalem okna skoro, jak ty sadzisz, wiedzialem ze tam nikogo nie ma ? widze ze nie macie zbytniego doswiadczenia z filmikami wallow/radarow =/ czlowiek ktory taka zabawke ma celuje DOKLADNIE przez sciane w przeciwnika, to jest odruch, nikt tego nie uniknie to ze patrzy w jego strone nic nie znaczy, to ze patrzy idealnie na niego moze wzbudzic podejrzenia no i oczywiscie twoj najlepszy argument 'on ma dobre staty to jest cheaaaaaateeeeeeeeeeer' dobrze ze goscie z bmf nie graja na tactopsie, to by byla dopiero jazda zdanie podsumowania Nie moja wina ze umiem logicznie myslec. Ludzie uczylem sie tego przez LATA, nazwijcie to instynktem gracza FPP, 6 zmyslem, wrozbiarstwem, czymkolwiek wiem jedno to nie ma nic wsplonego z zadnymi programami wspomagajacymi ba co mi tam, ja nawet nie uzywam tych wielkich celownikow do snajp, albo kropek zamiast zwyklego celownika bo uwazam ze za bardzo pomagaja -_- ps sory za ten tekst z kompasem =P nie moglem sie powstrzymac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Argi dobrze gra i tyle , power pistol :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 po pierwsze dziekujge gnz za KONSTRUKTYWNA krytyke no problem ... tez chce dociec prawdy i tępić cziterów ;] jak mówiłem cziter lub geniusz ;] omg ale jakosc =O anyway jakość taka a nie inna bo to nie demko szerloku a film nagrany z apratu cyfrowego ... na demku nie widać włączonego mojego walla a chodziło mi o pokazanie gdzie patrzysz ... filmy kręcone A75 nocą przy zgaszonym świetle a dzwięk dobywał sie z słuchawek podkręconych na maksa bo mi sie sprzętu przełączać nie chciało ;p nie moja wina że kręcenie obrazu z monitora daje takie efekty ;] rzeczywistość aparacik kręci w jak najlepszych kolorach i gorąco polecam ten model heheh ;p co do twojej riposty na temat killowanych osób - ja zdawałm sobie sprawe że każde z tych killów da sie logicznie wytłumaczyć - liczyłem sie z tym że rzuci sie na mnie fala twych obrońców (może nie tu ale na TO forum gdzie chciałem dać tego posta ale niestety nie potrafie sie tam zalogować - maile z potwierdzeniem nie przychodzą) - dobrze że ty byłeś tu pierwszy ;] każdy ma swoje zdanie - filmy kręcone po to by dać możliwość ludziom zweryfikowania tego zdania ... by dać obraz z drugiej strony - kogoś kto ma czity i potencjalnie wie gdzie masz przymierzyć. w lewym dolnym rogu masz takie okragle cos z zielonymi trojkatami co sie ruszaja i takie tam to jest kompas pokazuje gdzie sa twoi ;] thx za robienie ze mnie idioty ;] btw jak moglem go zobaczyc wallhackiem jak bylem odwrocony plecami ? O_o gdzie napisałem że tego kolesia ściągnąłeś bo masz wall'a ... ? chodzi tu o wątpliwe odwrócenie sie gdy nikną wszyscy przeciwnicy przed tobą ... wtedy już nie sprawdzasz czy ktos nie czai sie po oknach. twierdzisz że twoi już tam byli więc ktoś musiał się przemknąć - może jednak w jakimś pokoju siedział itp. wyjaśniłeś swoją wersje ok ... interpretacja zostaje dowolna ;] i wytlumacz mi, po co sprawdzalem okna skoro, jak ty sadzisz, wiedzialem ze tam nikogo nie ma ? jeżeli mowa o sprawdzaniu okien w sekundach 7-10 / 24-26 na filmiku to jakto nikogo tam nie ma ? non stop biegają tam czerwone nicki - przez ściane raczej trudno zabić więc w okno mierzysz ... mierzysz jedynie gdy tam są nicki potem odwrót i zabijasz tego za sobą ;] widze ze nie macie zbytniego doswiadczenia z filmikami wallow/radarow =/ no nie za bardzo ;] przeczytaj strone wcześniej (str.6) - czity mam zaledwie kilka dni i dopiero z włączonym wallem widać właśnie takie akcje że ktoś patrzy przez ściany. to że nie mam doświadczenia to mi nic nie ujmuje bo nigdy nie grałem na czitach a i jak dostałem wkońcu i ciekawość mnie zżarła by potestować sam bez żadnego przymusu "wycofałem" sie z gry oznajmiając to tu na forum. czy to niby źle o mnie świadczy ? czlowiek ktory taka zabawke ma celuje DOKLADNIE przez sciane w przeciwnika, to jest odruch, nikt tego nie uniknie to ze patrzy w jego strone nic nie znaczy, to ze patrzy idealnie na niego moze wzbudzic podejrzenia właśnie takich akcji sie naoglądałem za dużo by wiedzieć że ludzie na TO czitują - jeżeli ty jesteś jedynym ewenementem z boskim talentem to zwracam honor... jednak ja uważam że istnieje coś takiego jak 6 zmysł maskowania ... sam to przerabiałem mając czita - gdy ktos na spekcie siedzi robisz wszystko by z wall'a korzystać powierzchownie - wiesz gdzie sa przeciwnicy i czekasz na okazje ale nie zdradzasz sie z tym by nie podpaść ... ty nie czitujesz albo w/w zjawisko wychodzi ci na tyle idealnie by móc odpierać różnorodne ataki - jedak przekaż kolegom z klanu PIFE jakies wskazówki jak nabyć ta umiejętność ;] mapa stanjel - jeden z nich (nie pamietam który) ze snajpą położony przy studni zoom'ował jedynie nicki oponentów (nawet tych za górką) - 6 zmysł gracza ? nie dysponuje filmikami wszystkich "krzywych" akcji które widziałem - ale popoluje może jeszcze kiedyś na kogoś ;p no i oczywiscie twoj najlepszy argument 'on ma dobre staty to jest cheaaaaaateeeeeeeeeeer' zacytuj mi fragment w którym użyłem tego za najlepszy argument bo jakoś nie widze ... dałem linki ze statami by zobrazować twoją gre - jak już to chyba filmiki + komenty były najważniejszym argumentem nie sadzisz ? Nie moja wina ze umiem logicznie myslec. Ludzie uczylem sie tego przez LATA, nazwijcie to instynktem gracza FPP, 6 zmyslem, wrozbiarstwem, czymkolwiek no to gratuluje ... niemniej jednak błyszczysz wiedzą czitera wyśmiewając się ze mnie i nnych NORMALNIE GRAJĄCYCH ludzi tak jakby sprawiało ci to satysfakcje ... tego nie rozumie ... tak czy owak powtórze co napisałem ... każdy ma swoje zdanie - jak nie ma to może te filmy pomogą mu je wyrobić - dobrze że tu trafiłeś i odparłeś moje argumenty - reszta należy do tłumu ;] PS: filmy na takim a nie innym ftp - jak ktoś zhostuje to sie nie obraże ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 @gnz Filmikow nie skomentuje jednoznacznie bo faktycznie sa slabej jakosci, wiec najlepiej by bylo zapodac demka i odpalic je na jakims wallu, wtedy by bylo wszystko idealnie widac. @HitokiriArgi Na wstepie powiem ze osobiscie cie nie lubie, bo mimo mojej bezstronnosci miales pretensje ze jako admin nie kickowalem ludzi(prawie polowa serwera) za to ze wyrazali swoje zdanie publicznie mowiac ze jestes cheater. Nie wiem czy wiesz, ale na serwerze panuja zasady okreslone przez przez dwoch glownych adminow(bywalcy wiedza o kogo chodzi), czyli kultura, brak ff i tk oraz oczywiscie tepienie cziterow (dawanie im "odpoczynku"). Mimo ze duzo osob mowilo ze jestes cziter(sam tez na spekcie patrzylem), nie wywalilem ciebie, bo nie mialem 100% pewnosci co do tych podejrzen. Niestety moja bezstronnosc zaowocowala twoim postem na forum tactopsa w ktorym przedstawiles adminow w negarywnym swietle..... Jesli chodzi o BMF, to nie mialem okazji z nimi grac, ale osoby z mojego klanu graly z nimi( turniej WGS CODUO - niestety przegrana) i z opowiadan znajomych wiem ze twoj "skill" przewyzsza ich. Nie twierdze ze czitujeszcz! Sam jak zaznaczyles potrafisz logicznie myslec, wiec zbierz wszystkie rzeczy napisane na forach, na serwie do kupy, przemysl je, nie patrzac oczywiscie przez pryzmat wlasnej osoby i ocen bezstronnie. ps. nie bede juz komentowal ironicznych komentarzy na czacie w grze, ktore wplynelu negatywnie - dodaly oliwy do ognia.... pozdrawiam Aha.. grali dobrzy gracze, przyklad: 3ster, staty mieli podobne i jakos nikt nie mowil ze oni czituja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitokiriArgi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 jakość taka a nie inna bo to nie demko szerloku a film nagrany z apratu cyfrowego ... na demku nie widać włączonego mojego walla a chodziło mi o pokazanie gdzie patrzysz ... filmy kręcone A75 nocą przy zgaszonym świetle a dzwięk dobywał sie z słuchawek podkręconych na maksa bo mi sie sprzętu przełączać nie chciało ;p nie moja wina że kręcenie obrazu z monitora daje takie efekty ;] rzeczywistość aparacik kręci w jak najlepszych kolorach i gorąco polecam ten model heheh ;p a w takim razie to nawet niezle wyszlo =D thx za robienie ze mnie idioty ;] hej przeprosilem za ten fragment =d btw thx za robienie ze mnie cheatera ;] gdzie napisałem że tego kolesia ściągnąłeś bo masz wall'a ... ? chodzi tu o wątpliwe odwrócenie sie gdy nikną wszyscy przeciwnicy przed tobą ... wtedy już nie sprawdzasz czy ktos nie czai sie po oknach. twierdzisz że twoi już tam byli więc ktoś musiał się przemknąć - może jednak w jakimś pokoju siedział itp. wyjaśniłeś swoją wersje ok ... interpretacja zostaje dowolna ;] kolo domu kreci sie 5 czy 6 niemcow, jezeli aliant zostal w domku to nie zdaze do niego dojsc przed nimi, a jezeli zostal tam sam to musialby byc idiota zeby zblizac sie do okniem przez ktore nie mozna wyskoczyc, a ja nielubie myslec ze moj przeciwnik jest idiota O_o zacytuj mi fragment w którym użyłem tego za najlepszy argument bo jakoś nie widze ... dałem linki ze statami by zobrazować twoją gre - jak już to chyba filmiki + komenty były najważniejszym argumentem nie sadzisz ? to byl sarkazm no to gratuluje ... niemniej jednak błyszczysz wiedzą czitera wyśmiewając się ze mnie i nnych NORMALNIE GRAJĄCYCH ludzi tak jakby sprawiało ci to satysfakcje ... tego nie rozumie ... nigdy nie wysmiewalem normalnie grajacych ludzi, wysmiewam ludzi ktorzy wchodza do budki telefonicznej i wychodza z niej super tepicielami cheaterow i ekspertami od oceny demek, z wielka litera S na klacie. Istnieje organizacja ACC albo AAC niepamietam, zajmuje sie 'profesjonalnie' ocena demek z fpp, nie mam pojecia czy zajmuje sie tez cod'em, ale jak dacie im demka to oni ocenia je wiarygodnie, jest to jedyna pseudo organizacja ktorej bym z tym zaufal. Tak przy okazji, daj mi demko przynajmniej jednej CALEJ mapy gdzie wiem gdzie KAZDY sie znajduje, gdzie ANI RAZU nikt mnie nie zaskoczy, gdzie rzucam KAZDY granat w kierunku przeciwnikow, to nastepnego dnia kupuje sznur, ide do lasu i sie powiesze, jednego idiote mniej. bartolini pretensje mialem jedynie do tego, ze nie kickowales ediego na omaha, na forum tactopsa jest fajny filmik gdzie jak go zabijam ciekawie sie o mnie wyraza cos w stylu cytuje ciach!a ciach!lony chiter niech ciach! koniec cytatu nigdy nie pisalem, ze miales kickowac kogos bo pisal ze jestem cheater, pisalem ze powinienes kogos kickowac bo otwarcie mnie wyzywal, fakt faktem mogles akurat tego nie widziec bo grales, ale na filmiku mogles to juz zobaczyc, a uzywanie takich slow zdaje mi sie podpada pod zasady glownych adminow, prawda ? Aha.. grali dobrzy gracze, przyklad: 3ster, staty mieli podobne i jakos nikt nie mowil ze oni czituja.. Bo sa to gracze znani scenie, w TO:AOT tez moglbym wyprawiac nieziemskie rzeczy i nikt by mnie nie oskarzal o cheaty bo mnie znaja. A jak ludzie widza, ze jakis nowy, z ( o zgrozo ) bialym nickiem, jest lepszy od nich to swiruja. Kiedys jakis gosciu zarzucil mi ze jestem idiota, debilem, cheaterem, bo nie mam kolorowego nicka i co ja mam sobie wtedy myslec o takim delikwencie ? kazdy moze miec swoje zdanie, ale to dziala tez w druga strone niech sobie ktos mysli/mowi ze jestem cheaterem, ja mam prawo o nim myslec/mowic tez rozne rzeczy posiadanie swojej opinii to jedno, narzucanie jej innym to inna sprawa gnz przynajmniej nie narzuca swojej opinii tylko pozwala innym zdecydowac inni wola pierw banowac, a pozniej zadawac pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jak dla mnie wall :D Ale na tych filmach jest slaba jakos obrazu i dzwieku wiec demo byloby lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 w niektorych momentach to wyglada jakbys mial termowizjer w oczach... Takze obserwowalem Ciebie z wallem na spekcie i wdlug mnie nie grasz fer! No chyba ze masz rak obcykane WSZYSTKIE mapy ze wiesz gdzie i jak wychodzi przeciwnik... Nic do Ciebie nie mam ale jak juz mamy grac to grajmy fer!! ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 www.madame.com.pl/Adasi/argi1.avi www.madame.com.pl/Adasi/argi2.avi www.madame.com.pl/Adasi/argi3.avi Przerzuciłem pliki na lepszy serwer. Powiedzcie czy działają bo mi osobiście to żaden ale pewnie nie mam jakiegos kodeka czy czegoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 przyczepiliście sie do tej jakości ;] widać czerwone - widać gdzie patrzy - "słychac" jak strzela - czogo chcieć więcej ;p wyciągamy jedynie wnioski ;] dlaczego nie ma demka już wyjaśniełem - nie widac na nim mojeo włączonego wall'a który jest konieczny do weryfikacji poglądów na temat argiego ... owszem mógłbym zamieścić demko + czity by każdy sam sobie sprawdził ale po co napędzać całą to machine - nie chce już udostępniać tego goowna. ========= no i przy okazji dowiedzielismy sie ze najdroch i gnz maja wallhacki niewykrywalne przez pb moze by ich tak odrazu zbanowac ? tak na wszelki ole! przeczytaj co napisałem strone wcześniej na tym forum ... mnie nie bawi gra na czitach, sam sie przyznałem w przeciwieństiwe do kliku(nastu) osób które nadal na tym jadą na TO i innych servach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitokiriArgi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 hej a ja wiele razy pisalem, ze nie cheatuje, wierzysz mi ? ;] tak jak dla ciebie cheater to ten ktory dobrze gra, tak dla mnie cheater to ten ktory ma zainstalowane cheaty i ich uzywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Dobra koniec klutni!! Wejdzie zaraz 1.5 Fit juz sie chyba z nim meczy. Jezeli nie dzisiaj to po 5 stycznia TO1 bedzie na 1.5 Wtedy wszystko sie okaze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 qwa.... GNZ czym ty ten film zrobiłes?! znasz coś takiego jak Fraps? co do Argiego: Na tactopsie grałem sporo w wakacje, teraz to raczej okazyjnie wchodzę. Wyczyny argiego (szczególnie na omaha) zawsze budziły mieszane uczucia... Nie będę go osądzał, ale właśnie z powodu wszechobecnych cheatów skończyłem z grą w CoDa :? W tej grze to prawdziwa plaga... Cheata można znaleźć na google'u w 10 sekund. :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Pisał już że canonem A75. Mimo że czity w CoD są wszechobecne to zdarza sie (i to nie rzadko) że na serwie akurat nie ma cziterów i sie gra naprawde świetnie. Nie warto przestawać grywać w tą wypasioną gierkę z powodu paru/nastu debili którzy podniecają sie wysokim(nieuczciwym) score'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.... GNZ czym ty ten film zrobiłes?! znasz coś takiego jak Fraps? rozjebałeś mi mięśnie czoła ... ;] leże i kwicze ;] ale ze mnie matoł :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 szczesliwego nowego roku zycze wszystkim we wszechswiecie (na 100% nikogo nie pomine :D ) to na poczatek co do argiego to jesli jest taki dobry to zycze by do bmf przyjeli a jesli walki kreci to niech dostanie super niewykrywalnego mega full wypasionego walla czitowanie to tylko z ciekawosci sam czekam na pliki x od pana x i doczekac sie nie moge bo jakiegos dziadostwa z sieci baz atestu instalowac nie bede :) sama gra na czitach jest malo wciagajaca jak wiesz kto gdzie kiedy nie ma elementu zaskoczenia i dreszcza emocji.... nuda. czitersi mi nie przeszkadzaja choc sam padlem nieraz od genialnego umyslu polaczonego ze zlotym strzalem :wink: pewnie staty 30-0 dzialaja "bardziej mobilizujaco" niz plakat z na pol rozebrana panna b.spears 8) to koniec monologu pa pa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...