Skocz do zawartości
marcellus

Call Of Duty - Rozgrywki Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm... az takich lagow tam nie ma... ja mam zawsze ping ponizej 40 i tylko od czasu do czasu podskoczy do 100 na chwile... Moze przydadza sie wam te o to komendy na jego zmniejszenie: B)

/snaps - default jest chyba 20 ja mam ustawione na 30

/rate - to juz zalezy od lacza. ja mam 25000

/cl_maxpackets - default jest 30 ja mam 35

moze to wam obnizy ping :]

ole!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam lagi, wiem ze to przez port, bo na serwerach z portem 28960 (u mnie odblokowany) nigdy nie mam 999, ale moze ejszcze dzis bede mial ten port z glowy :D

ps. ja mam /snaps 60 albo 90 :D zawsze daje max snaps jakie jest mozliwe na danym serwerze :P

a jakie ustawic /rate i /cl_maxpackets na 2,5mb laczu podzielonym na 35 luda ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a ja dzis gralem na uczeli w CoDa po sieci w 11 osob :D ale bylo zajefajnie :)))... szkoda ze w przyszlym tygodniu sesja sie rozpoczyna :sad: chyba wkoncu musze sie zaczac uczyc :mur:

edit: wlasnie mnie wykopalo z TO przez PB "...MD5TOOL MISMATCH CoDMP.exe" WTF?? na jakims forum wyczytalem, ze to przez uzywanie cheetow (nigdy nie uzywalem i nie mam zamiaru) lub starego PB. Jakis pomysl co z tym zrobic? nie chce wlazic na neta bo jak mnie zbanuja 4ever to sie potne... nie przed sesja :P

Edytowane przez Powerslave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja też bym se pograł ;]

aha- Jony- odezwij sie, to może coś Ci poradze z tym banem na guida....

i takie cuś Panowie :P

nie wiem jak to zrobiłem, ale:

Dołączona grafika

jak to cofnąć? ;]

Edytowane przez osek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale masz PIĘKNY pasek w windzie! Nie dosc ze sam jestes MISTRZ to jeszcze masz pięknego windowsa HAHAHAAAA.

:-*

ole!

1238780[/snapback]

no dziękuje :P ale podlizywania nie lubie :lol: :lol:

weź- zamiast piszczeć powiedz gdzie w rejestrze czy w czym to zmienie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam w sparach windowsa to sie nie znam :D, ale co do tego, ze na TO1 wywala za ten plik to jest prawda, bo mnie juz chyba z 10 raz kiknelo... tak wogole to PB wywala, napewno nbie za cheaty... musisz uaktylnic PB i to wszystko bedzie oks, ja tak zrobilem i juz :D ale czesto widze jak ludzie dostaja kicka od PB za to .... no ale cuz serwer aktualizuje PB sam (chyba :D) a gracze sa sklonni do samodzielnego sciegniecia :D takze hmmmmm bez sensu .,....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahaha rozbawiles mnie nawet :]

nie wiem gdzie to zmienic. A gdzie grzebales?

1238927[/snapback]

a dokłądnie nie wiem gdzie to tego- moze rejestr... a może reshak->explorer B)

**

może mniejsza z tym że chcesz mi sie podlizać, a powrócimy do TT..... ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok zrobilem sobie update'a i mam nadzieje, ze juz bedzie wszystko wporzo :) moze dzis wpadne na TO cos pokillać, ale nie obiecuje bo jutro mam zaliczenie, a jeszcze nic nie umiem bo jakos nie moge sie zabrac za te 52 stroy A4 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha wczoraj na uczelni gralismy w cod'a w 12 luda :P i gralismy w headquaters :)) ale byla jadka na carantan :P alianci kampili w piwnicy to podeszlismy i wrzucilismy im tam chyba z 10 jak nie wiecej granatow :D tylko jeden uszedl z zyciem to go kulturalnie dobilismy kolba jak wybiegal :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi