osek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ehh gonzo... szkoda mi ciebie :P a pod jakimi ksywami sie ukrywasz?! B) JA wylaczylem snajpy! i nie wlacze!! :P WPADAJCIE DZIS NA TO!! SKOPIEMY DUPSKA CWANIAKOM CO MYSLA ZE SA NAJLEPSI!! TT|POWER!! ole! 1248017[/snapback] ty to jesteś osioł :26: to czemy już od heh czasu są? ale dobra- ja tego nie pisałem :P nie rusz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 jolz jak md5tools wykrywa mismatch w codmp.exe to znaczy że jest zmodyfikowany np przez wallhacka itp. i ma niewlaściwy rozmiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 jolz jak md5tools wykrywa mismatch w codmp.exe to znaczy że jest zmodyfikowany np przez wallhacka itp. i ma niewlaściwy rozmiar. 1258057[/snapback] to ciekawe czemu mnie dwa razy PB wykopal wlasnie z tego powodu, a tego exe nie mam przez nic modyfikowanego, wytlumacz mi to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Może być jeszcze jedna możliwość mianowicie taka, że na serwie md5tool jest ustawiona wielkość jaką ma mieć a ona sie nie zgadza z tą w grze czyli admin popierniczyl cfg. :D ja tam nie gralem nigdy na TO jakieś dziadowskie mody i mapy :D udające realizm. Dajcie ip to zobacze czy mnie wywali. jak nie to wasza wina jest a jak tak to ich, wy mogliscie posciagac kupe badziewia i was wywala. E nie dawajcie nie będe ckr sciągal i dupereli bo mnie jeszcze wywali czy cuś. Edytowane 5 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 ja tam nic nie sciagam, bo download w grze mam off :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 haha ale dzis byla jazda na TO na kolby :D hehe TT powah :) teraz tylko czekac trzeba na nagranie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ojoj moze bede pogrywal wiecej za dnia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 na TO nadal jest ten bzdurny mod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Jest!! Snajperki wylaczam. A wlasnie lamusy Kiedy zagramy wieksza ekipa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 ja do 21.02 mam ferie :D podajcie tylko termin i na 98% jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Tak sobie pomyślalem że może chcielibyście wygrać serwer w ESL "Chcesz wygrac server ?? Wystarczy, ze bedziesz gral w ESL. Server wygrywa najaktywniejszy klan (liczy sie ilosc meczy, a nie wygrana :)) News: http://www.esl-europe.net/pl/cod/sd/5on5/ladder/news/10288/ ESL.CoD.pl: http://www.esl-europe.net/pl/cod/ Mozesz znalesc nas tez na ircu: #esl.pl #esl.cod.pl " Więc wystarzczy zalożyć klan i grać caly czas niekoniecznie wygrywać :D Edytowane 11 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ok od jutra (:D?) juz nie pije, zaczynamy cos grac:) zeby czesciej bylo widac TT ;] pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ja jutro po 22 moge ciac do 4 nad ranem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Te!! Lamusy dzisiaj dawac na TO1 po 22 Popykamy sobie do 2 w nocy albo siakos tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 ok, tylko ja mam ostatnio straszne lagi :( jak ktos wie to niech napisze jak poustawiac te cvar'y w konsoli (lacze 4mbit - 2,5mbit na www, 1,5mbit na reszte:/ czyli na granie tez :( jestem za NATem wiec moze w tym tkwi ten problem, dodam ze porty mam zablokowane i poki adminem jest ten debil co teraz nie mam szans by odblokowac :mur: ale moze konsola cos pomoze? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam all :D jestem tutaj po miesiecznej nieobecnosci (chyba ) :D :lol: n iestety sie klucilem za duzo :P wiecie no ... ehhh mam ochote sobie zagrac cosik, ale malo ludzi na tactopsie :D moze mam takie pytanko czy "TT" prowadzi "niby" taka rekrutacje :P czy jako zarejestrowany na forum, i czlowiek, ktory gra w cod'a moge nalezec do skladu czy nie bardzo :P wiem, ze to nie klan tylo takie jakby "free game", ale chetnie bym sie przylaczyl, jesli chcecie :P;]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Te!! Lamusy dzisiaj dawac na TO1 po 22 Popykamy sobie do 2 w nocy albo siakos tak :D 1278492[/snapback] a co do grania to jestem chetny :D i bede na 99% - (ten 1 % jak mi pradu nie wylacza) :lol: ale spox bede ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 .maly czesto ci prad wylaczaja :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 heh nie to taka tylko wiesz powiastka :lol: :P a gram na TO1 wiecie jako "M@Ly" czyli ".maly" to "M@Ly" - lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) EJ moze sie umówimy :D na jakas gre na TO1 taka wieksza ekipa...?:? co wy na to? kiedy... :D wam pasuje? Edytowane 17 Lutego 2005 przez .maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 juz bylo wiele planow i prob, ale jakos sie nie udawalo... moze jednak teraz sie uda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 juz bylo wiele planow i prob, ale jakos sie nie udawalo... moze jednak teraz sie uda? 1282176[/snapback] Jakie są aktualne namiary na serwerek (ip / port). Wersja 1.5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 217.153.86.86:28990 wersja 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 217.153.86.86:28990 wersja 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) hahaha bylem 1 :D edit: to jak ?? o ktorej jakies spotkanie? edit2: ja bede po 22:30 bo wczesniej mam siatkowke :) Edytowane 17 Lutego 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 AAAAA skopiowales moj post Ja bede po 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ja tez bede po 22... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 i ja sie zjawie za chwil pare ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Dobra. Ja do poniedzialku mam przerwe. Egzaminy, zona = brak czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ehhhh :| jonathan..., "piwa nawazyles to teraz je wypij" - :lol: no masz glupio, ze nie mozesz grac, ale wybral bym ZONE + EGZAMINY :lol: niz COD'a + NIEPRZESPANE NOCE... :P:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...