Skocz do zawartości
marcellus

Call Of Duty - Rozgrywki Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

znacie mnie i wiecie gdzie najwięcej grałem - nikogo nie obrażam a tylko wyrażam zdanie że mod na TO jest zciach!y ;]]]

grałem tam z wami dłuuuugo - mapki fakt jest ich dużo ale niestandardowych map na serwach bez modów też jest wiele ...

wy gracie 4fun na TO bo mod sie podoba ... jak też gram 4fun ale mod mnie już denerwuje ;]

zajebiście wyćwiczyłem se rifle na TO - myślałem że jakoś mi ta gra idzie nawet ... jednak sie pomyliłem.

tydzień czasu przesawiałem sie na szybciej biegające ludziki na serwach bez moda - riflą na TO trafiałem bo i ludzie "biegali" jakby w gacie nasrali ;]]]

nie dziwie się że jak wejdzie ktoś prO to na TO zamiata - bo jak stoi w miejscu to dla niego wszydtko dzieje sie w "slow motion" i łatwiej trafiać ;]

ja teraz dopiero szkole rifle na innych serwerach. po kilku długich nockach i ostrym graniu można powiedzieć że nie boje sie biegac z riflą po mapie - kilka jakiś lamusowatych klanów chciało mnie zwiąc do siebie nawet ;]]]

czasem mam przebłyski geniuszu ;]]

a teraz do czego zmierzam ... wszedłem wczoraj na TO wieczorem - zagrałem PÓŁTORA RUNDY !!!! i wyszedłem ...

widziałem johna PSlav'a ale nawet mi sie nie chciało grać ze znajomymi jak przebiegłem z pistolem 100m jakbym w bagnie sie tażał ;]

tak więc ja odstawaim TO na jakiś dłuższy czas ...

a co do poziomu na TO - WSZĘDZIE SĄ LAMY !!!

nie wiem dlaczego cała PL uważa że najwięcej na TO :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

213.202.197.65:28960 - polecam ten serwer do cwiczenia rifla :) TDM i caly czas az do znudzenia brecourt, ale poziom wysoki, kolesie graja tam parenascie godzin non stop i maja statsy po 200-300 fragow :D

fakt, ze po dlugim graniu na TO ciezko sie przerzucic na serwery bez modow, wlasnie tak jak mowiles gnz, ze wszystko dzieje sie o wiele szybciej, trzeba wladowac w kolesia wiecej kul itd. ale cos za cos...

Toxic wejdz czasami jak gramy na TO to podwyzszysz poziom serwera :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No faktycznie Onio pokazal dzisiaj klase  :mur:

Chyba pojawil sie kolejny pr0 player w stylu Aresa... zenada  :lol:

Ile razy mozna kutFa mowic ze na TO gra sie dla zabawy, ale widac, ze pr0 playerom ciezko to zrozumiec  :mur:

Poza tym jak ci nie pasi TO to nie graj na min..... jest tyle innych serwow, ale nie komentuj i nie obrazaj ludzi ktorzy sie dobrze bawia, a lolasow maja gleboko w glutesusie maximusie.

Muahahahah beke mam z takich typow  B)

1304021[/snapback]

Mam nadzieje ze mnie nie nazwałes następcą Aresa chociaz z gosciem czesto sie kontaktuje..

No coz .... na TO mi nie idzie :( Za duzo ludzi...a tak pozatym to nowa myszke tesh daje o sobie znac....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TERAZ JA!! <_<

Serwer TactOps#1 jest moim pierwszym serwerm, na ktorym gralem... na poczatku byly prowadzone statystyki na stronie NORMALNIE SERWER TETNIL ZYCIEM, a teraz jest mniej ludzi, statystyki zatrzymane, ale i tak TO1 jest najlepszym serwerm, jaki do tad znam, i napewno bede znac!

Co do tego mod'a mi sie bardzo to podoba, REALIZM na full poziomie, a nie jak na innych serwerach koles sobie widzi lecace w jego kierunku granaty i muze sobie na nie usiasc i nic...:? dla mnie to jest normalnie katastrofa, aby zdobyc jeden frag trzeba cala amonicje wystrzelac!:? a na TO1 jest malo amonicji bo wiecej nie trzeba...

A Wy myslicie, ze jak bylo na wojnie (teraz sie wczuwam :P) koles mial 50 kg bagazu, prowiantu i jak z tym begl, jak sprinter? NIE! biegal tak jak na TO1 ile mial amonicji "256" czy "90", mial 90! takze moim zdaniem TO1 jest najbardziej zblizonym serwerem, ktory ukazuje realial wojny samej rozgrywki

NO I TYLE :D jeszcze jakies komentarze :|?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile sie nie myle to toxic to były gracz BGF ;]

podobno odszedł sam (?) a może go wyrzucili bo lamił ;]]]]]]

1304396[/snapback]

nie mylisz sie , zapewnian ze odszedlem sam bo staralem sie skonczyc z ta gra, jednak jest to nie lada wyczyn. o wyrzuceniu nie bylo mowy ;p, nawet ostatnio dostalem propozycje powrotu przynajmniej do momentu znalezienai wiekszej ilosci graczy ale nie dam sie juz kolejny raz wciagnac w klan.

na tactopsie gral nie bede bo to nie ma sensu, a jesli chodzi o serv mytz ten tdm to gram tam czesto

w weekend jak bede mial czasu to postaram sie pograc z wami na jakims normalnym servie

Edytowane przez ToXic!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pod jakim nickiem? bo czesto sprawdzam ten serwer czy nie gra na nim kumpel i nie widzialem ni razu Toxic'a :(

1305230[/snapback]

fake man ;p

a jaki mam tam nick to ciezko powiedziec ale mam kilka opcji , moglo to byc [Jeep] a moglo tez byc fasfafasfa czy cos takiego ;p , nie mam stalego nicku a pod ToXic! to mnie nigdy nie spotkasz.

jutro moge grac jak cos, godzine sie ustali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZOSTAWCIE JUZ SERWER TO W SPOKOJU! A ty toxic nie rob z siebie takiego pro... "wyzszy realizm i przez to gra sie zajebiscie latwo ;/" Przestan przestan! To ze grales w BGF czy innym klanie z czolowki listy cb nie czyni z ciebie az takiego wymiatacza. Wejdz na serw i pokaz wszystkim czy az tak latwo ci sie bedzie gralo!

TEMAT SERWERA TO ZAMKNIETY!!

ole!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi