Xalpha Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 eeee... no wiesz... ja dopiero ten problem bede miał za rok.... ale tesh juz sie powoli rozglądam... http://www.kielce.edu.com.pl No ja mieszkam w domku więc raczej nie na osiedlu... mieszkam niedaleko mcdonalda na manifestu... 1 km od sawickiej :) CoDo avatara: Dlaczego dzonatan... twuu Jonathana Jest przeżroczysty a mój szary ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 jaki jest zwiazek avatarow/liceow/kielcow :P z tym tematem? nie czajem tego :mur: dalej czekam az pozbieracie 5 osob zeby Was pojechac Panowie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 jaki jest zwiazek avatarow/liceow/kielcow :P z tym tematem? nie czajem tego :mur: dalej czekam az pozbieracie 5 osob zeby Was pojechac Panowie :lol: 1523246[/snapback] Ty uważaj bo zaraz zbiore 5 grafikow ktorzy uczą się w jednym z najlepszych liceum w kielcach i cie dojadą :P CoDo gry: Power grasz coś na FFa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Heh... Onio... taki stary na forum, a naprawdę taki młody.... Jak się nawet dobrze uczysz to idź do "średniego" liceum, w którym napewno zdasz i nie będziesz się męczył, a też zdasz spokojnie maturę, do której tak czy inaczej trzeba się uczyć samemu. Heh... może kiedyś się spotkamy, kiedyś... chodziłeś może do vneta na mainefestu? Spędziłem tam podobno 1/4 życia :P. A do jakiej szkoły chodzisz? Do Sawickiej? Bosh... jeżeli tam to strasznie masz. Zmień ten awatar !!! Taki ładny zrobiłem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) HEheheh virtual :D Pamiętam w 5 klasie zawsze po szkole chodzilismy do kafejek (qmpel stawial). MIelismy 3 do wyboru - najblizej był virtual ale nie był najtanszy wiec tylko czasami tam bylismy, ale takto to chodzilo sie swego czasu kiedy neta nie bylo - to sciagac mp3, to na czat itp :D A ja chodze do szkoly.... po drugiej stronie manifestu (naprzeciwko virtuala) :D Wiesz o szkole to glownie chodzi..... o rodzicow... <mur> Chociaz nie chce chodzic na 15 do szkoly tylko na normalne godziny. Nie wiecie czy stronka TactOpsa juz dziala ? Nie mam mapek po ostatnim formacie :D PS1: XIONC DAJ GG POGADAMY :D PS2: Zmnienie... ale potem :P PS3: M@ły - mysle ze dzisiaj, no gora jutro odejdziesz\wylecisz z rbk :) EDIT: by Onio Avatar za dużo zajmuje. Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Za co M@Ly ma wylatywać z Rbk? Zresztą nie mój interes.... teraz zrobilem w *.gif to zajmuje 6,coś kilo... gif i png tylko przeźroczystośćobsługują... Moje GG i Tlen'a masz w karcie kontaktowej. A jak ci się nie chce klikać to daje: [GG]: 2297647 [Tlen.pl]: xionc89@tlen.pl To ty teraz dopiero do 3 gimnazjum widzę.... Aha... nie pisz mi, że szkoła dla rodziców... wystarczy im powiedzieć, że nie ma sensu w takiej jakiejś sawickiej czy innej głupocie... choć do Ściegiennego.. to będziesz ze mną chodził. A ja Cię Onio na serwie nie widziałem lub nie pamiętam, abym widział cokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 o czym wy tu kurrr gdacie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 o Piratach .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 I wogóle... osek - tobie tez przeźroczystość zrobię... wiem, że sam umiesz, ale ja to muszę zrobić :P dziś nie mam czasu bo o 8 rano jade na pierwsze spotkanie z ASG :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 ASG ? WTF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 I wogóle... osek - tobie tez przeźroczystość zrobię... wiem, że sam umiesz, ale ja to muszę zrobić :P dziś nie mam czasu bo o 8 rano jade na pierwsze spotkanie z ASG :] 1526811[/snapback] od mojego avatara sie odpierwiastkować : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 No co tak nie gracie "ZiomkI" ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja gram... sam mnie widziałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 10:46:33 M@ly (7793756) szukam cheatow 10:46:47 M@ly (7793756) na google do patch'a 1.5, bo cos lamie i musze pokazac kto rzadzi ;d 10:46:55 kubao1 (4418366) pfff 10:47:07 M@ly (7793756) wiesz moze gdzie tak szukac mniejwiecej? 10:47:08 kubao1 (4418366) wez sobie zainstaluje na standart wersji 10:47:14 kubao1 (4418366) 1,0 10:47:24 M@ly (7793756) no ale serwow nie ma ;d 10:47:25 kubao1 (4418366) pb hack bedzie szedl 10:47:31 kubao1 (4418366) są chyba jakies 10:47:31 M@ly (7793756) wiesz moze gdzie tak znalezdz mniejwiecej? 10:47:39 M@ly (7793756) no jo... 10:47:41 kubao1 (4418366) all seeing eye 10:47:43 M@ly (7793756) ale znasz moze www jakas 10:47:45 M@ly (7793756) ? 10:48:07 M@ly (7793756) no ale teraz mam 1.5 patcha i nie moge sobie przeisnbatlowac na patchya 1.0 10:48:15 M@ly (7793756) musze miec od nowa coda zainstalowane 10:48:21 M@ly (7793756) a wejde sobie na tak serw bez pb ; 10:48:23 M@ly (7793756) ;d 10:48:23 M@ly (7793756) ;] 10:48:43 M@ly (7793756) ale teraz musze jakies cheaty znalezdz na www, znasz moze jakas stronke? 10:48:52 kubao1 (4418366) nie 10:49:06 M@ly (7793756) wezec zapodaj, przeciez miales kolege ktory czitowal 10:49:23 kubao1 (4418366) lol No widze ze M@ły coś chce cheatowac :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Ahaha, a wiedzialem na 100% ze onio da tutaj nasza rozmowe :P Ale wiecie to bylo tak prywatnie, bo mi kiedys onio sie przyznal, ze jego kumpel czitowal no to czemu onio by mial nie czitowac :wink: eeeee tam na gg rozmowa to nie dowod, moze mam wkleic moje fotomontaze, zebyscie W KONCU uwierzyli, ze jestem PRO :lol: A widac, ze onio ma jakies pojecie o tych cheatach, bo nawet wiedzial co PB hack i zeby grac na serwach z patchem 1.0 aby go nie wykryli :wink: Nie ladnie :legal: Edytowane 6 Lipca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Narazie to ty pytales o cheaty Tfuuuuu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 5sek w googlach i masz czity - ale po co :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Hehe, ładne rzeczy się tutaj dzieją ;) :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) M@Ły to taki prO, ze musi pytać kolegów o cheaty :P Odn. mojego kolegi: On gra w Cs:S :D EDIT: M@ły moglbys pisać moje pseudo z duzej litery ? EDIT 2: M@ły- sam chcialeś- http://cod-cheats.5x.pl/ Edytowane 6 Lipca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 oni- temu dzieciakowi bana dałbym za tą stronke co zapodał a co do tej rozmowy- to jakoś dziwnie tylko mały tam pisał.. ;] mniejsza ale konkretnie-to co zrobiłeś oNIO- o tobie tylko mówi dużo ;] no o małym że szuka jakiegoś haka też ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 oni- temu dzieciakowi bana dałbym za tą stronke co zapodał 1533221[/snapback] Tą, z tym textem jesteś IDIOTĄ? a co do tej rozmowy- to jakoś dziwnie tylko mały tam pisał.. ;] 1533221[/snapback] Qmpel wtedy siedzial u mnie, i sie z malego zbijalismy :) ale konkretnie-to co zrobiłeś oNIO- o tobie tylko mówi dużo ;] no o małym że szuka jakiegoś haka też ; P 1533221[/snapback] Nierozumiem cie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 nie będę cIĘ cytował, bo za smarkaty jesteś, ale pisał do cIEBIE prywatnie- a tY na forum to.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 nie będę cIĘ cytował, bo za smarkaty jesteś, ale pisał do cIEBIE prywatnie- a tY na forum to.... 1533239[/snapback] cos ci nie pasi ? Znowu jakis cheater gral.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) O boze Onio jak zwykle sie czuje, sie tak podnieca, ze ktos o czitach napisal a on juz sika w majtki... I co teraz? Bedziesz przez 4 miesiace chodzil w pampersie, zeby w majtki nie popuscic o lol... n/c E o czitach to ja "troche" wiem... zabawa na pare minut, potem jestes "za dobry" i sie robi "nudno" takze, po co mial bym czity sciagac :?? A z oniem nie warto w ogole gadac, bo to taka osoba, aby byle co napisac i co 5 minut patrz ile juz dzisiaj nabil postow. Takze koniec gadki na moj temat znajdzcie se jakas laske i ja obgadujcie ;] Edytowane 7 Lipca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 O boze Onio jak zwykle sie czuje, sie tak podnieca, ze ktos o czitach napisal a on juz sika w majtki... I co teraz? Bedziesz przez 4 miesiace chodzil w pampersie, zeby w majtki nie popuscic o lol... n/c E o czitach to ja "troche" wiem... zabawa na pare minut, potem jestes "za dobry" i sie robi "nudno" takze, po co mial bym czity sciagac :?? A z oniem nie warto w ogole gadac, bo to taka osoba, aby byle co napisac i co 5 minut patrz ile juz dzisiaj nabil postow. Takze koniec gadki na moj temat znajdzcie se jakas laske i ja obgadujcie ;] 1534061[/snapback] Sam zacząłeś rozmowe o cheatach - sam pisaleś do mnie (ja tylko potakilem, ew. dawalem jakąś odpowiedz). Sam sie zacząłeś podniecać... Sam mnie poraz-nty zablowałeś. Nie wiecie w jakim clanie jest teraz GNZ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 no clan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Ale przycichło... A ja jestem w FH... Dyskutujcie coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 nad czym tu dyskutowac ? :D szukam 2 brO graczy :> skill medium minimum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|RadioactivE| Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 A ja się przywitam... Witam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 A ja się przywitam... Witam. 1539316[/snapback] WOW to zes zaszalal, ale co dalej...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...