Skocz do zawartości
marcellus

Call Of Duty - Rozgrywki Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

na pewno NIE gamesnet.pl niech Cie cena nie oczaruje bo chyba najtaniej, ale porazka czesto sie sam wylacza  :blink:

1574567[/snapback]

Raz z klanem mieliśmy serva z gamesnetu. Wszystko było ok dopoki nie zainstalowaliśmy pana (duuuzo ich przetestowalismy) i niestety server często siadał. Jedynie bez moda bylo ok. Polecam - pingi małe, cena. Nie polecam - problemy z modami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz z klanem mieliśmy serva z gamesnetu. Wszystko było ok dopoki nie zainstalowaliśmy pana (duuuzo ich przetestowalismy) i niestety server często siadał. Jedynie bez moda bylo ok. Polecam - pingi małe, cena. Nie polecam - problemy z modami.

1574583[/snapback]

Problemy z modami? Możesz dokłaniej się wyraźić? Mody? Ale jakie mody? PAM nie będzie dobrze hulał?

pifpaf... hmm niewiem... a jakie tam będą pingi? tzn dobre/średnie/złe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pif-paf u mnie najlepsze pingi w PL ~20 (łącze 128)

gamesnet ~50

jest jeszcze hosting na vnet (http://www.oragif.gaa.pl/) - niektórym chodzi lepiej jak pifpaf ale u mnie lipa ~150

jest najtańszy ale teraz nie załatwisz bo figaro (admin) w niemczech siedzi na wakacjach... czasem mu coś pozytywnie odwali i dzieli serwami za free ;]

jedyne serwery gdzie nie spotkałem sie z narzekaniem ludzi z zagranicy na ping to pifpaf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pifpafie sam musisz scrackować ale to zaden problem.

GNZ: To zalezy od łącza- ja na neo mam straszne lossy do pifpafa i nie lubie tam grac. Wole pingi od gamesetu.

Xionc: Z pamem był problem. Tak jak mowilem poprostu server nam się wieszał i to bardzo często.

Gamesnet - mozesz donich napisac prosbe o scrackowanie. - zrobią to sami ;] Albo juz od razu bedzie scrackowany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc na gamesnecie małe pingi z neo.

A na pifpafie bez problemowo.

Chyba lepiej dla klanu na pifpafie, a dla mnie na gamesnecie ;]

BTW jest jakiś program, lepszy od PunkBustera? (coś w stylu CD), bo mnie dobijają czity, sam jestem zwany czitem często.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW jest jakiś program, lepszy od PunkBustera? (coś w stylu CD), bo mnie dobijają czity, sam jestem zwany czitem często.

1577878[/snapback]

Na sprawdzanie walla, multi hacka - pb robi specjalne screeny i zapisuje je na serverze. Bezpośrodnio po np. meczu wchodzisz na ftp serva i tam przeglądasz pb screeny- jezeli coś tam Cie zaniepokoi (np. jakieś kółeczko, celowniczek, kwadracik to masz juz gotowy dowód ze ktoś ma takowego cheata ;]

Jest jeszcze MD5 (chyba dobrze mowie), ale z nim są tylko same problemy...- kopie ludzi nawet bez cheata itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, kopie mnie za MD5 Tool coś bez przerwy. Cośtam "Mismatch z.cfg". Mój cfg się nazywa z.cfg... nie wiem o co mu chodzi. Denerujące to jest często. Na 2 minuty kopie.

1578568[/snapback]

Mnie tez kiedys kopało - pomogla reinstlka CoD - jezeli masz jakies dodatki, sciagasz z serverów - alej to sciaganie ;]

PS: GNZ no i jaki masz klan zubrze ;] ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciągałem mapy do CoD, bo na TactOpsa były potrzebne.

Pozatym reinstalki nie zrobię, bo nie mam czym. Muszę jakieś płyciska z CoD'em dorwać, bo raz zainstalowałem CoD'a gdzieś rok temu i tak 1.2GB sobie siedziało na dysku, aż jakis czas temu zacząłem tego używać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

83.142.72.8:28960 ZTP

195.4.17.49:28960 ATI :P

195.82.184.4:28960 Rybnet

81.219.104.2:28960 vNET

szukam klanu? :D

1594928[/snapback]

Jeszcze eNs! sd: 62.111.142.11:28960

tdm: 83.145.128.3:28960 (only rifle)

ts: 62.111.142.11:8768

Ja tam ostatnio często jestem na sd i siedze na ts`ie (ale na kanale z haslem ;] )

Powerslave czemu odeszles od Sqrwieli ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mówie że tam grają najlepsi - ale wystarczy że jakiś lolek dostanie 5 razy heada i nie wie skąd to wychodzi z serwa i w ten sposób prędzej czy później zbierze sie fajna ekipa do grania która przynajmniej wie jak myszke trzymać w łapie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie gram wogole na publikach bo ich poziom mnie zalamuje  :lol:

tylko mixy, a teraz ciagle spary :)

1599255[/snapback]

No nie mow Power, ze juz taki prO jestes :lol:

Pamietasz czasy tactopsa, jak sobie tam gralismy i jaki klimat byl :D?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a pamietasz moje lagi ?:D 999 przez pol rundy a potem zostawalem sam na 5 z pingiem 100-200 :) ehhh co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr

jasne ze jestem pro :] chosi mi o to ze nie lubie grac SD bo tam kazdy ma w [gluteus maximus] bombe, wazny tylko frag, no i nie ma ts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi