jonathan Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 A zielona literka na koncu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 oh! wybacz!! :] ^9TT^2|^9nic^2k :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 mam nadzieje, ze bedzie mi wybaczone jesli moj nic bedzie wygladal tak: ^9TT^2|^1Power^9Slav^2e :) od zawsze pierwsza czesc nicka mam czerwona i nie chce tego zmieniac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Spoko. Od razu Cie powiesimy, zastrzelimy i podepczemy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 ufffff moglo byc gorzej B) to jakis serwer gdzie gramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Podaj jakis a ja zaraz sie wbije :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Wy sie nie zastanawiajce i nie szukajcie serwa tylko wlazcie na TO: 217.153.86.86 i grajcie. Tam zawsze ktos z TT jest, a im wiecej tym lepiej B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 hyh no to trzeba pozasysac mapki :) no i je poznac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 hyh no to trzeba pozasysac mapki :) no i je poznac ;/ 1230228[/snapback] no troche za duzo tych dodatkowych map, ale to fajny serw. CKR mod daje rade. Dla zainteresowanych: ajpi TactOps: 217.153.86.86:28990 mapy do zassania na stronie tactops.cal.pl w dziale download B) no to do zoba na polu bitwy! ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 mapy do zassania na stronie tactops.cal.pl w dziale download B) 1230367[/snapback] no wlasnie, ale sek w tym ze strona nie dziala, a download w grze tez nie bo chyba tak jest skonfigurowany ich serwer by tylko ze strony sciagac mapy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 www.codfiles.com tam sa wszystkie mapki potrzebne do grania na TO, a stronka nie dziala to fakt sypło sie jej :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 dzieki :) ale tych map tu jest w 3 i troche :P a nie wiem jakie sa potrzebne do TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Viaduct R2, FalaiseFinal, Portvillage, Omahabeach_final, Arnhem, mp_offensive, Vieuxville, Townvile_beta, oase, german_town, Arkov, Arcville, second_coming, Stanjel, Farm2, Streetwar Cos w ten desen :rolleyes: chociaz nazwy spisywalem od siebie z Main z Koda, takze nie wiem czy znajdzies wszystkie na codfiles :? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Albo www.modsonline.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 wielkie dzieki, juz zasysam :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 No i spotkalem tylko CubanTTe i najdrocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Dzsisiaj tez bedziemy kolo 20 21 :rolleyes: Ludzie piszacy w tym topiku ! Chcieliscie grac w to wpdajcie wieczorem na TO :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ja wpadne. Ale pewnie pozniej. Zona mnie porywa wieczorem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 no wlasnie panowie! ssac mapy i wpadac na TO!! Dzon tylko wyświecuj mieczyk :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 :lol: :lol: :lol: :unsure: Polish Sword B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ej mam zdjęcie tego wymiatacza :D aresa. http://galeria.cod.4.pl/ i tam w no clan ares Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 OMFG !! maly, lysy dresik ROTFL !!! sie chlopak dowartosciowal tu na forum mehehehehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 lol, ale gosciu ma mały łeb :P apropos- zagram se chyba dziisaj z wami- moja xywka to: |HF|Alpha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) no to dzis moze sie nas nazbiera :D ja wlasnie zasysam mapki :> ale niektore trudno znalezc :/ edit: http://www.gameserverplus.com/webmanager/v...a=98&subarea=99 tu sa chyba wszystkie potrzebne mapki, ktore wypisal Cubante :) Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Arcville, Arkov, Farm2, German Town, Omaha Beach Final, Stanjel, Oase, Portvillage, Second Coming, Falaise Villa Final, Wolf Square Final, Nuenen, Viaduct R2, Offensive, Streetwar, Townville Beta to są mapy z servera TO!! troche duzo, ale niektore sa naprawde fajne np: Farm2 oraz bardzo ladna mapa Viaduct R2 SSAJCIE JE I GRAMYYYYY! a co do foty aresa - LUL!! :lol: ole! Edytowane 24 Stycznia 2005 przez najdroch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morswin Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 hehe nawet chlopaki z naszej dywizjii tam sa :D... CpS rulezzz :D :D :D :D... ale dzis wpadne do was okolo 21... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Niechce się chwalić, ale porównując mnie i aresa to jestem noob: http://www.everesthome.republika.pl/screen.jpg Ps. Na TO są mapy standardowe tez?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) kurde lagi mam, bo nie mam tego portu odblokowanego :( ale napisalem maila do admina i jak odbierze dzis to moze jeszcze dzis bede mial odblokowany to sobie poszpilamy :D to o ktorej sie zbieramy na TO ? Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Powerslave, lagi mozesz miec niekoniecznie z powodu portu :wink: ostatnia troche trzepie na TO cos laguje. Dzisiaj mam zamiar wieczorem posiedziec na serwie i troche postrzelec, wiec wpadajcie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ej ludki czemu nie przykleicie tego topicu. On gorszy od CS:Sa jest czy jak:> Czyli gracie na TO... moze tam wpadne dziś, może bedą pingi mniejsze niż ostatnio. Czyli pponiżej 300 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...