jonathan Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ba zawsze moge to jakos polaczyc Wlasnie wbijam sie na serwerek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 no wlasnie serwerek od wczoraj jakos nie dziala :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Widze wlasnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IFC|BattlemoveR Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Uszanowanko, przywitać się wypada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 serwusik :] nawet tutaj cie przywialo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Witka- mam propozycje dla "graczy cod": otóż wymysliłem sobie stworzenie forum tylko dla nas tak, abysmy nie byli uzaleznieni od forum tweaka ktory czasami (obecne bardzo zadko) jest nieczyynne lub nie mozna się szybko do niego dostac. Proszę o wyrazenie swojej opinii tutaj: Adres forum to (tymczasowy): http://www.dhost.info/alpha/phpBB2/index.php Potem bedzie jakis alias.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Wszystko fajnie ale po co to forum? :P Tu jest źle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Onio szczytny cel, ale nawet tu nie ma zbyt zywych dyskusji o CoD wiec to nie wypali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Chodzi o to aby podgrzac atmosfere....i byc zaleznym od obecnego forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 No to jak mamisynki o 20 na serwerku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Ok, skopie Ci dupe :D PS: !Nie Sap! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Na TO? Ok...tylko musze mapki dosciągac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 oko jak moja druga polowa nic nie wymysli to bede o 20 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 No ale moze cię zatrzymac trzecia, czwarta, piata, ....itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 nie ma takiej opcji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 eee tam :D byscie lepiej powiedzieli kiedy bedziemy sie ladowac na TO1 wieksza ekipa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ja zauwazylem, ze nie lubie wiekszych ekip :P 10-20 osob i wtedy sie gra najlepiej ale gdy jest full 32 to masakra, wszechobecne granaty i ni eumiem wtedy grac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dla mnie 16-18 osob jest w sam raz a jak sie zleci max to sie nie da grać praktycznie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 etam marudzicie! CIENIASY jestescie i tyle B) Ja chociaz jestem skresony z Polskiej sceny COD to i tak AJ EM DE BESTT! DZIS widze was o 20-21 na TO!! Wszyscy maja byc wyprostowani i gotowi!! i nie ma ALE!! ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 do 21 jestem w robocie wiec mi bedzie ciezko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 A ja sobie wpadne postrzelac :blink: Nie osiągnąłem Podpis Podpis :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 a na mnie mozecie liczyc, bede na 100% :D od 20 - 21 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 :-P Ja tesh wpadne jak zainstaluje na moim super P133 winde 98 Moze do 20 zdąze....250 minut robi swoje ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 no ja tez raczej bede, ale jak bedzie znowu 30 luda to bedzie mi sie nieciekawie grac i jak wczoraj pozniej zalamany pojde podciac zyly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to cod, az tak bardzo na Ciebie wplywa? :? :| jestes gotow poswiecic dla statow wlasne zycie :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 aha, a powiecie mi do, ktorej tak mniejwiecej ludzie w nocy sa na tO1? bo np. rano jak wchodze o 7 nikogo nie ma :( i tak jestes do 10 dopiero od 10 zaczynaja sie ludzie schodzic...:D czemu wy tak dlugo spicie :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Bo gramy do 2 w nocy. Proste Pozniej praca, szkola, uczelnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 roznie to jest, czasami o polnocy zostaje 8 osob czasami do 2 gra 20 osob :P ja dzis wstalem wyjatkowo wczesnie :D 20 minut temu, srednio wstaje kolo 10-11 i zanim sie doprowadze do porzadku to troche trwa, no i dzis mam wolne, a tak to zamiatam na uczelnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 panowie? a moze ktos z was zna jakies inne serwery KONIECZNIE z modem!! i KONIECZNIE skrakowane:] Serwery bez moda jakos mnie nie kreca, zeby zabic typa trzeba pol magazynka wystrzelac:| bezsens. Czekam:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 godzina 22:13 - brak osób na TO ! LOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...