Adasi Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Coś PB seryjnie ludzi wywala bez powodu i czasem tak jest. Np mój kumpel ostatnio chyba jakoś w ogole nie grał bo od razu kicka od PB miał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 TO padł przed 22 - wiem bo akurat grałem ;] stąd ta pustka po 22 - przeniosłem sie na aste - jak te ludziki tam szybko biegają - granaty zajebiście latają - wogule jakoś tak szybciej ;] chyba skończe grac na tym debilnym modzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 ehhh wlasnie chcailem grac z kuzynem wieczorkiem tak sobie... pokazac mu grac, a tu [gluteus maximus] ;/ ehhh :mur: :mur: :mur: TactOps padl i jego stronka tyz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 moja glowa tez padla :| a chcialem sobie pograc a noz bym kogos trafil ;]]] hehe kalepa jak sie patrzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam. Mam do Was male pytanko. Dlaczego nie moge zainstalowac map packa ?? Wyskakuje komunikat ze musze miec patcha 1.51( mam zainstalowanego od dawna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 widze wersja 1.5 na cziterow nie bardzo pomoga juz znowu sa cholera!! a strona z nimi jest bardzo latwo dostepna cały czas musze byc na bierzaco jako admin serwa MSK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 niestety cziterzy=frajerzy beda zawsze, nic na to nie poradzisz, sa tak jak wirusy, wciaz beda pojawiac sie nowi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No niestety cheaterzy to plaga- mozna wziac przykład z klanu d.c.s :) Proponował bym dzisiaj zagrac na jakims mniejszym serverze (mnie ludzi) - moje inter caro ?? 20 slotów powinno wystarczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 oj inter caro mi podpadlo, gralem dwa razy i byli jacys fu***** TK :mur: i albo nie mial ich kto kopac, albo nikt nie chcial ich kopac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 :D Sprawdzilem- FF jest wyłączone (ustawione na 0, upewniłem sie na servie) wiec mozna grac- co wy na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ja nie wiem, jesli nie pojde na koncert Insekta (tyska kapela :D) to moze zajrze na jakis serwer, chociaz teraz nie wiem czemu pingi na np. oneta mam, ale www mi nie chodzi i musze sie laczyc przez jakis kaprawy proxy :/ zas cos admin spierniczyl :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Gra ktos teraz? Jak tak to: 80.54.240.17:28960 EDIT: Strashny ping :( Edytowane 26 Lutego 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 dla zainteresowanych wynikami PGA ... 1. Bad Mother Fuckers 2. United-Forces 3. Fear Factory mecze: SLW vs BGF 7:21 UF vs qvl. 21:8 FF vs BSTR.zK 21:15 xCution vs BMF 12:21 półfinały: UF vs BGF 21:10 FF vs BMF 16:21 o 3 miejsce: FF vs BGF 21:13 finał: BMF vs UF 21:13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXic! Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 BMF wygralo , i prawidlowo , natomiast szkoda mi bgf :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mi tam szkoda FF ....chociaz wszystkim gratuluje... :D GRAMY dzisiaj? Musze sie troche rozcwiczyc z nową myszka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 EEEE no to kiedy gramy?? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 EEEE no to kiedy gramy?? ;d 1301311[/snapback] eee tam, stala ekipa na TO1 codziennie gra, takze niepotrzebne jest pytanie sie kiedy gramy :P wpadajcie na TO1 napewno kogos z tad znajdziecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXic! Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 daj ip i nicki graczy od was ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 217.153.86.86:28990 nicki takie jak na forum + przewaznie TT na poczatku, wiec raczej latwo nas rozpoznasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXic! Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 hahaha podziękowałem z góry! Jak mozna grac na tactopsie? imo najbardziej syfiasty server w Polsce, do [gluteus maximus] mod , poziom strasznie niski, jedyne co dobre to pingi Onio powiedz im coś bo się chłopaki nie nauczą porządnie grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) heh, ja mam odmienne zdanie: pingi czasami straszne, mod wyczesany bo podnosi realizm i koles nie biegnie dalej z 10 kulami w zadku jak to bywa na innych serwerach, no faktycznie poziom czasami dosc niski :/ ale nie ma idealow :P ja czasami gram na ATI i tam jest poziom haj :D edit: granaty w tym modzie sa zbyt mocne i trzeba szybko uciekac gdy sie ma tylko jakis w zasiegu wzroku... a biega tu sie wolniej :/ :P Edytowane 28 Lutego 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXic! Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 mod jest totalnie z [gluteus maximus], nauczysz sie tak grac to potem bedziesz mial problemy grac na serverach normalnych. poziom jest strasznie niski, kolo biega za wolno, granaty za mocne, bronie tez ;/ . Nie 1 klan grajac na tactopsiewymiatal a potem przychodzilo do meczu to tak dostawali w dupe ze szok: przykladów nie bede moze podawal bo sie obraza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 długo grałem na TO ale już tam nie wróce ... ten mod jest jednak zciach!y ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jak dla mnie ten serwr ma jedne wielki plus. Mnustwo niestandardowych map. Gra na tych dołączonych już mi się nudzi (choć jest łatwiej, bo się je zna). Kurde, tyle grałem na TO i dopiero niedawno zorientowałem się, że tu właśnie grają tweakowcy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 haha :lol: no fakt mapy sa zarabiste bo faktycznie standardowe mi juz bokiem wychodza... no i fakt ze trudno potem grac na serwerach bez moda, ale cos za cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Onio powiedz im coś bo się chłopaki nie nauczą porządnie grać. 1303455[/snapback] No faktycznie Onio pokazal dzisiaj klase :mur: Chyba pojawil sie kolejny pr0 player w stylu Aresa... zenada :lol: Ile razy mozna kutFa mowic ze na TO gra sie dla zabawy, ale widac, ze pr0 playerom ciezko to zrozumiec :mur: Poza tym jak ci nie pasi TO to nie graj na min..... jest tyle innych serwow, ale nie komentuj i nie obrazaj ludzi ktorzy sie dobrze bawia, a lolasow maja gleboko w glutesusie maximusie. Muahahahah beke mam z takich typow B) Edytowane 28 Lutego 2005 przez Cubante Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 DO WSZYSTKICH CO TWIERDZA ZE SERWER TACT OPS TO KICHA! qrwa pajace to jest serwer dla ludzi co chca pograc sobie na niestandardowych mapach i do tego z modem! Ten mod to CKR MOD podnaszacy realizm gry, a co za tym idzie zwiekszenie mocy strzalow, wybuchu granatow itp... Jest milion polskich serwerwow NO MOD to na nich grajcie! Nikt wam nie kaze grac wlasnie na tym. I przestancie pierodlic ze poziom slaby, ze mod glupi, ze gracze grajacy tam to lamy itp. To serwer stworzony do grania i dawania przyjemnosci a nie po to by grajac na nim stac sie mistrzem swiata w coda! A ty toxic jestes taki pro? Juz jeden taki byl to zostal zjedzony! Wiec nie pisz tu podobnych [ciach!]l i nie najezdzaj na serw TO i grajacych tam ludzi! graj sobie na innych, a TO omijaj szerokim lukiem! dziekuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 A ja wlasnie lubie Tactopsa, wszystko gicior. I mod i moc strzałów, ale jakby granaty były ciutke słabsze to byłoby IMO idealnie. Grający tam ludzie heh, dużo jest frajerów (nie mam na myśli lam) co objeżdżają innych i to wrzutami na poziomie piaskownicy. To że lamki tam są mi zupełnie nie przeszkadza dopóki nie kampią hamsko albo innych numerów nie robią. Narazie tez odpuszczam tactopsa bo nie mam na czym grać w CoD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Ja tez nie wiem po co to komentarze. Gram dla przyjemnosci i mnie osobiscie dobija jak musze wladowac w kolesia kilkanascie kul aby padl. Albo jak granat wybucha tuz obok a kolo daje dalej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXic! Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 najdroch jestem napewno wiekszy pro niz ty. co to aresa . hmm znam kola i cos tam gra ;p ale i tak uwazam ze najepszy od was jest Twin :] a tactops to totalne scierwo chcecie to mnie zjedzcie buaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...