maly86 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 heh... ja tam wczesniej nie mialem neta i gralem we wszystkie gry :blink: :D i jakos mi nie przeszkadzalo, jak taki lol jak "osek" mnie zarazil cod'am bo co do niego przyszedlem to on gral w to B) nom i jakos namowilem matke na neo <_< - niestety 128 kb/s, ale jest net :unsure: :rolleyes: no i na poczatku to byla masakra walilem w sciane glowa :mur: w klawiature malem non-stop szala :angry: no bo nie wiedzialem skad mi wala heda... :huh: , aha i na poczatku jak nie mialem neo, to mialem pakiet 15 godzin na modemie, to raz z wami zagralem, to znaczy z TT... gral tam nawet "marcellus" wtdey jeszcze... ale reszty nie pamietam :D no i pozniej TO1 poznalem tam (ehh) tych ludzi, ktorzy ze mna zalozyli "AS" (shadow inaczej IFC|Fear, albo jeszcze inaczej Boogie :D no i niestety taki jeden, ale nie wazne kto) no i tam sie nauczylem troche lepiej grac :D bo wiecei wspolna taktyka i takie tam, a teraz to juz jestem "I'am the BESTT" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 no wiesz.. ciężko się odzwyczaić od nawyków nabytych w takiej grze jak Q3, tam była totalna jazda, strzelanina jakich mało, a w CoD liczy się taktyka, wyczucie - dwa inne światy, ale się uczę, i chyba idzie mi coraz lepiej :D 1312457[/snapback] ehh, tylko że ja również "wychowałem się" na quakeeeee I I I :twisted2: shadow inaczej IFC|Fear, albo jeszcze inaczej Boogie no i niestety taki jeden, ale nie wazne ktoo kogo chodzi? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 o kogo chodzi? <_< 1312754[/snapback] no jak to o kogo, o tego gowniarza... :mur: :angry: :mad: lepiej nie wymawiac jego imienia B) no dobra zaczyna sie na "r****" :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 to respect OSEK - QUAKE #3 rulez :wink: w Q3 grałem przez 4 lata, w CoD gram od 4tygodni - dajcie mi trochę czasu to się podszkolę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ekm....fajnie....moja pierwszą grą MP w ktora gram juz na stale...bylo...i jest...CoD.... Kiedys w wieku 5-7 lat pogrywałem w..Dooma i Dooma II Potem...quake III i UT ale to rzadko bo w cafe... no i ew. u siebie w Singlu...ale to nie gra... Potem epoka lamerstwa czyli wszystkie gierki...GTA, MAFIA (na C366, MX-200), NFS... itD :D No a we wrzesniu zalozylem sobie staly necik i zaczalem harcic w CoD`a od listopada gdzies... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Potem epoka lamerstwa czyli wszystkie gierki...GTA, MAFIA (na C366, MX-200), NFS... itD :D 1313046[/snapback] "epoka lamerska" - ehhh :blink: :huh: :unsure: <_< takie gry nazywasz lamerskimi :| :? to sa SUPER HITY "ery gier" - :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ekm...zle sie wyrazilem...jak cos to sorki...Chodziło mi o to ze grałem we wszystko wszędzie i to miałem na mysli jako epoka lamerstwa... :D Gierki same w sobie są super (te co wymieniłem) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 No co jest czemu nikogo z TT nie ma na TO?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 ja bylem chwilke, ale dalej mam ping 999 i nigdzie nie moge grac :mur: na Inter teraz nawet nie moglem wejsc :// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Dzisiaj po 19 was pozamiatam :D Hehehehehe NIe bedzie litosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ta jasne... :P To ja tesh przyjde... :D Co cie tak długo nie było Jonathan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 U kobity pomieszkuje :D Mam tam coda ale na celku 1700, 256MB ramu i mx400 grac nie idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 A co nie lubisz czekac zanim ci sie mapa wgra tak?? :P Ja do niedawna tesh miałem 256 ramu i po dołozeniu 2x tyle odczulem roznice :P Ciekawe jak tam ToXiC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 U kobity pomieszkuje :D Mam tam coda ale na celku 1700, 256MB ramu i mx400 grac nie idzie. 1320115[/snapback] dupek :P ja tam mam athlona i śmiga kobity- 5 sekund mam plansze..... a raczej jej zdjęcie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 W domu to ja mam to co w podpisie i tez smiga :D Wczoraj cos was nie widzialem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 EEE jonathan to i tak miales raj Teraz to ja smigam na P133, 32 mb ram simm, zasilacz 150 W itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ehh LUDZIE :mur: :cry: :blink: :angry: <_< HELP ME, PLEAS :lol: :lol: :rolleyes: B) padl mi BIOS w plyci i dup* :blink: <_< :huh: ehhh szkoda gadac jstem u siostry. Kompa bede mial dopiero w poniedzialek, najpozniej we wtorek ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) padl bios? yyyy czyli ze co HAHAHAH! a tak wogole to nie jest temat POMOC TECHNICZNA B) Edytowane 14 Marca 2005 przez najdroch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Bo podkrecac to trzeba umiec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Bo podkrecac to trzeba umiec :D 1327510[/snapback] albo jak sie wkłada molexa :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 albo jak sie wkłada molexa :wisielec: 1330539[/snapback] yhy :mrgreen: :rulez: :legal: o co chodzi ? :blink: <_< :lol: bo nie jaze :huh:to ty nie potrafisz molex'ow zlozyc :lol: :razz: ja tam sie z zasilka nie bawie... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Troche screenow w temacie ... ale juz z nadchodzacej dwojeczki http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8598 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) dwojka bedzie na jakims znanym endżinie czy nowy chlopcy zćwiarzyli? Edytowane 19 Marca 2005 przez najdroch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 te screeny już były podane w temacie o cod2 ... a silnik - prawdopodobnie z d3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Najdroch i tak ci nie pojdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Wlasnie skonczylem grac z niejakim "Evil Hom3r`em" (I miejsce w Cb CoD 1vs 1)na polskim :o servie (sd) Nie wiem czy to był naprawde on, ale zbytnim skillem nie zabijał... :) http://www.everesthome.republika.pl/shot0009.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 heh Onio ladnie, ale pingi nieciekwe, znam osoby ktore z takim pingiem zamykaja tabele, a z pingiem ponizej 50 wymiataja np. kumpel z LO - Gajda, czesto jest na TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 A ja go nie widzialem Tak samo jak Ciebie szeregowy PowerSlave!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 taaa napewno evil-homer wpadł na PL serwer by pograć z pingiem 150 ;] jak se dam nicka lech wałęsa to znaczy że gra były prezydent ? ;] jak już to trzeba było screena guida zrobić a nie nicka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 No tak....:/ Szkoda ze o tym nie pomyślałem... Gracie cos na TO dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...