Mastaaah Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 gramy na 1.4! 1.5 jeszcze nikt nie testowal (chyba) to nie ma sensu go instalowac! Dobra to ustalmy jeszcze godzine gry (no chyba ze ta 16.00 z tematu odpowiada wszystkim) Marcel! Wstawaj! Szkoda dnia (u Ciebie pewnie noc w pełni hehe) ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ts juz stoi na BANITA.PL pokój TWEAK hasło TWEAK PS. najgroch- wiem ż eto troche skomplikowane ten pokój i hasło, ale wieze że ci sie uda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Cytat Zagramy na: 193.17.41.75:28960 serwer TS tez powinienem załatwić :P Pozdro. Tak tylko podaj chasło na ten serv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Sora chłopaki ale ja będę musiał bez TS grać, następnym razem to spoko ale teraz mica nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 to przynajmniej wejdz i słuchaj gdzie sie czają potencjalne głowy ;] @osek załatw podział na kanały dla niemców i aliantów bo jak narazie nie ma. @twin ten serw 193.17.41.75:28960 to public FF - załatwisz hasło ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Dobra a teraz zlamie i nie śmiać sie bo dawno ts nie używałem ! Jak się wbić na ten serwer TS-a? Co z tego ze banita.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Szykujcie sie na wymierzanie kary ;] Zostalo mi pare % patcha ;] Jeszcze odpale gre przed zogrywka zeby zobaczyc jak sie bron wybiera etc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Hasło na serwer dostępne na TS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Adasi wchodz na serwer jeszcze raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Jakie jest haslo na serwer? Bo juz gotowy jestem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 No i kurde zaspalem sobie... :( gracie moze juz? czy stawiac serwer... edit: czyjkolwiek ten serwer jest, jest super :) pogram za jakas godzine tylko doprowadze sie do porzadku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Cytat Adasi wchodz na serwer jeszcze raz :DNie bylo mnie bo mnie starzy zaczepili :P Tęskniłeś ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Kiedy organizujemy następną rozgrywkę ? ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 No ja oczywiście jako pomysłodawca będę :P, zawsze i wszędzie :P Najlepszym rozwiązaniem było by rozpoczynanie gry o jakiejś określonej godzinie i myśle tu np o 18:00 - 19:00 coś koło tego, wieczorkiem najlepiej się gra, czyli tak jak to było w zeszłym roku. Co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Rzadzilem cale dwie mapy jak bylem ;] Zabilem az 1 osobe i to hs :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Macie szczęście że grać nie moge ;) Płakać mi się przez was chce!!! Nudzi się mi cały dzionek a ludki z tweak w CODa sobie grają! To niesprawiedliwe!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ja na koniec strasznie. Jak bylem axis to mialem 8:2 a po switch teams miałem 8:13 :P Potem dopiero 14:15 co jest bardzo słabo. Ogólnie się przyjemnie grało, szczególnie na początku :) Jeżeli jutro gramy to ja odpadam (chyba że o 23). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 i to jest już koniec? tak szybko....? heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Ups nie zauwazyłem tematów, a tego ciach!ianego cs`a mam juz dosc.... W jakim czasie zamierzacie spathowac serva? 1,5 robi sie coraz popularniejsza ;) a niechce mi sie codziennie instalowac cod od nowa.!! Aha i najważniejsze: jest to tdm, dm, s&d czy jakis inny mod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Raczj najbardziej ulubioną grą była S&D, dedmecze to niech spadają do quake'a, na razie jak mercel powiedział niech zostanie patch 1.4, ten 1,5 i tak nie wnosi takiej różnicy żeby była potrzeba instalowania go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Cytat i to jest już koniec? tak szybko....? heh ależ powiedz tylko słowo a będzie ustrzelona głowa twoja ;] ja chętnie pisze sie by znów pograć... ekhmm polamić z wami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Kto postawil ten wczorajszy serwer? Chcialbym teraz, dzisiaj zagrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 eheh gnz- no Ty wiesz że ja zawsze z chęcią główke pokazuje... no kurna- no ja też dzis bym se zagrał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Marcel jak możesz to stawiaj serwer, ja się z wielką chęcią przyłącze, ewentualnie może ktoś chętny się zgłosi, przydała by się lista użytkowników z numerami GG na pierwszym poście. Sprawna komunikacja to podstawa, pamiętam w zeszłym roku jak w jakis dzień przed dwudziestą dostałem chyba z 10 wiadomości od ludzi że serwer już stoi, a później każdy w opisie miał ip serwera hehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 No dobra, to ja postawie serwer o 18:00 a co sie dalej bedzie dzialo to sie zobaczy... Jak gnz postawi swoj serwerek to i nawet lepiej - bo u mnie watpie aby byl komfort bezlagowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Łe ja dziś z wami nie pogram :( No może chwilke :) Nie chciałby ktoś koło 23 zagrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 zaje2biście sie grało ;] 3vs3 TDM na rifle ;] chociaż w ostatniej fazie gry było 1vs2 (ja sam na DrSoura i Przema) - pojechałem ich jak pr0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2o2 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 No nareszcie coś sie ruszyło. 2 tygodnie temu nie było żadnego odzewu, a teraz proszę ! Adasi - jestem chętny po 23. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 No to ja sie (chyba) "zapisze". Ps. zróbcie głosowanie odnosnie patcha, jak 1,5 bedzie miał wiecej głosów to zmienicie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 No gra była niezła, a ostatnia walka to chyba sobie skila podkręciłeś hehehe, mam jeszcze nadzieje że zjawi się trochę sób ze starej gwardi. Onio a co żeś się uparł tak na tego patcha 1.5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...