tanaka Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 zaraz bede :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 zaraz bede :] 1363949[/snapback] i jak sie gralo :>? czy jeszcze tam gracie :blink: <_< eee co wy mozecie wiedziec o zzaabbiijaaniu --->> w cod'zie :D ja jestem PrO :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Wcoooooooooodze :o Ktos teraz dochodzi? Osek jest na servie.... Btw: what a feeling :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Wcoooooooooodze :o Ktos teraz dochodzi? Osek jest na servie.... Btw: what a feeling :P 1364350[/snapback] o co chodzi :>? "wchodze" lub "w cod'zie", bo ja nie wiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) dla nieświadomy... ja też jestem w TT, zawsze byłem! ale mam wbite w łeb, że tag wcale o tym nie świadczy ; P więc również pomału mam w D tą niby rekrutacje, ale mniejsza z tym kiedy do jasnej ciasnej snajpy włączycie jelenie, wtedy czekam na paFloF gonzo... ;] a tak poza tym. [*] dzis nie gramy! Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a tak poza tym. [*] dzis nie gramy! 1365549[/snapback] popieram ten pomysl... tak jak wszystkie portale, radia, TV i instytucje, tak jak cale Panstwo Polskie, od wczoraj jest zaloba narodowa, takze naszym obowiazkiem, jest takze uczczenie Jego pamieci na swoj sposob... [*]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 na TO1 takie lagi ze grac nie idzie :\ kiedy to naprawia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 To zalezy juz od operatorow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 no i mam, karta dzwiekowa do mnie juz dotarla i mam dzwiek i moge grac w cod'a, gralem dzisiaj od 12, takze bede dzisiaj do bardzo puuuuuuzna ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) To zalezy juz od operatorow :( 1369644[/snapback] i dostales po [gluteus maximus] :] to bylo do .malego mozna do normalnego CoD wrzucic jakos bronie z UO ? chodzi mi o karabiny i granaty dymne :] i moze jakies mapki :) Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez tanaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 heh... musi to byc zgodne z CoD- a co do broni...to jedynie zmienic ich wyglad i dzwiek...no chyba ze jest jakis mod z broniami...ale to tylko na sp....albo na servy z tym modem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja bym był za takim rozwiązaniem, że wraz z patchem 1.6 (o ile taki wyjdzie) do CoD powinni wprowadzić bronie z UO. Bęzie większy wybór, będzie wyglądający po ludzku sten, będzie u brytyjczyków zaje***ty rewolwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 chociaż mam już nowy klan miło było pooglądać jak starzy znajomi (2 z 4) grają spara ;] nikt sie tu nie chwali jak im poszło więc pochwale sie za nich ;] TT (16:24) SUS harbor TT (axis) 2:8 SUS (allies) TT (allies) 6:4 SUS (axis) carentan TT (allies) 3:7 SUS (axis) TT (axis) 5:5 SUS (allies) biorąc pod uwage że TT grało bez TS'a i z marszu bez taktyk to chyba można powiedzieć że dobrze im poszło ;] SUS niejednokrotnie zdziwione że ktoś kto broni raszuje po całej mapie :P może z tego zaskoczenia taki wynik ;] jak ktoś chce to udostępnie demko moimi oczami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 No chwalic sie nie ma czym. Junkers i Saracen nie grali jeszcze z nami ani razu. Meczyk for fun myslalem ze bedzie gorzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 GG :wink: jak wam braknie zawodnika to ju noŁ jestem do dyspozycji mozna by tez pograc cb 4fun mamy tam konto nie ma twina nie ma presji na wynik B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Kutfa dziadek szukalem Cie ostatnio. Powracamy na scene?? :D Wynik w CB mamy niezly po co go psuc?? Narazie mozemy pograc o tak sobie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 GG TT....and HF :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ok od dzis "mam pingi" LOL ale znowu kopie mnie z TO bo PB sie nie chce zaktualizowac, a manualnie cos tez nie idzie :/ ajjjj :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ok od dzis "mam pingi" LOL ale znowu kopie mnie z TO bo PB sie nie chce zaktualizowac, a manualnie cos tez nie idzie :/ ajjjj :( 1374318[/snapback] wez wpisz w consoli przed polaczeniem sie z serwerm, "/pb_security 0", potem polacz sie z tactopsem lub z innym serwem i masz GUUUUCIO :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 spoko juz wczoraj sobie poradzilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Hej na jakim serwerze gracie? Podajcie IP to wpadne czasami ponabijać fragów:] oczywiście mam nadzieje, że wersja 1.5 ... Gdyby ktoś chciał się zmierzyć z poważnym zawodnikiem to zapraszam na PM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Hej na jakim serwerze gracie? Podajcie IP to wpadne czasami ponabijać fragów:] oczywiście mam nadzieje, że wersja 1.5 ... Gdyby ktoś chciał się zmierzyć z poważnym zawodnikiem to zapraszam na PM :) 1375187[/snapback] serwer TactOps# --->>> www.tactops.cal.pl , CKR MOD , super towarzystwo... :wink: , czeste i bardzo wysokie lagi :cry: i dodatkowe mapy :D poziom... hmm czasami nawet, nawet wysoki, a czasami to jestem pierwszy :lol: 217.153.86.86:28990 Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez .maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Hej na jakim serwerze gracie? Podajcie IP to wpadne czasami ponabijać fragów:] oczywiście mam nadzieje, że wersja 1.5 ... Gdyby ktoś chciał się zmierzyć z poważnym zawodnikiem to zapraszam na PM :) 1375187[/snapback] Ta jasne... A ja jestem prO wymiataka, mam aimbota w rekach, wall hacka w oczach i ogolnie jestem cool... Zalosne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 onio kiedy idziesz grac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 onio kiedy idziesz grac? 1378232[/snapback] Kare mam na kompa ;/ wlasnie skonczylem........ Jak cos to bede w poniedzialek o 14 chyba.... pisz na PW jak cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Kare mam na kompa ;/ wlasnie skonczylem........ Jak cos to bede w poniedzialek o 14 chyba.... pisz na PW jak cos :D 1378278[/snapback] no jo, ja tez bede na TO1 dopiero w poniedzialek, w niedziele siedze przy kompie i pisze od rana na polaka na ustna bibliografie i musze juz sobie wypracowanie zrobic, potem musze do ustnej matury jeszcze ksiazke przeczytac, i potem jeszcze z matmy siepouczyc :lol: :mur: ale w poniedzialk beda juz wszystkie oceny i po szkole troche se pogram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ah te zyciowe problemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ah te zyciowe problemy :D 1379317[/snapback] nie dosc, ze zyciowe problemy to jeszcze jonathan nie odpisuje na gg :blink: :? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Z tego co wiem nie mam takiego obowiazku Zreszta nie mieszkam teraz w domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Z tego co wiem nie mam takiego obowiazku Zreszta nie mieszkam teraz w domu :D 1379451[/snapback] DZWORZEC RULEZZZZZZZZZ :D!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...