jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Biedactwo podaj nr konta to podesle ci kilka groszy. Albo powiedz ktory dworzec to jakies paczki zywnosciowe podesle Juz wiem czemu nie grasz Paplanie o rodzicach i kaze ble ble ble Bylo od razu sie przyznac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ta jasne... A ja jestem prO wymiataka, mam aimbota w rekach, wall hacka w oczach i ogolnie jestem cool... Zalosne... 1378209[/snapback] Onio ojej, spokojnie bo się poczerwienisz...Chciałem kogoś sprowokować, potrafie nieźle grać i szukam przeciwników, co, nie wolno powiedzieć że jest się dobrym? LOL człowieku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Moze kiedys wpadniesz na ktoregos z Nas :> Zobaczymy czy rzeczywiscie grasz niezle Ja prawde powiedziawszy uwazam sie za lamke:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja prawde powiedziawszy uwazam sie za lamke:] 1379855[/snapback] ja tez Cie za takiego uwazam :lol: :lol: hehe a tak na powaznie, to ja tez jestem "dalejlama" :P no chyba ze mam ping 999 to jade wszystkich bo pojawiam sie i znikam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Onio ojej, spokojnie bo się poczerwienisz...Chciałem kogoś sprowokować, potrafie nieźle grać i szukam przeciwników, co, nie wolno powiedzieć że jest się dobrym? LOL człowieku... 1379830[/snapback] HEheeh... Uwazasz sie za dobrego? ok! tylko powiedz: do kogo sie porównujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 co się dziś stało na TO? wywala mi brak jakiegoś pliku CODam 1.4 coś tam... poszukałem na necie i ściągnąłem patcha jakiegoś i CODaM jest :D wchodze i patrzę: wywala kolejny błąd: brak Powerservera :mur: już troche bardziej wściekły szukam na necie - znajduje i instaluje, wchodze w gierę zadowolony i patrze, kolejny błąd :mur: : brak pliku: user_ckr1... :mur::mur::mur tego juz nie mogę znaleźć a najfajniejsze jest to, że na stronie TO zero wzmianek o jakichkolwiek zmianach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a ja nie jestem lama - z dnia na dzień gram coraz lepiej ;] teraz szkole pr0 granaty na różnych mapach ;] kilka/kilkanascie pozycji na mape i precyzyjne rzuty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Vis czlowieku przestan juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Vis czlowieku przestan juz 1380812[/snapback] EEE a co on takiego zrobił?? Ej Gnz a umiesz na Dawnvill rzucic granatem zza domku do goscia na ckmie?? :P (Na servach bez modu) Sailence....usun i zaistaluj ponownie CoD.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 o w morde strzelił, we wszystkich rundach po gaciach dostaliście? hie ;] a czemu jelenie sie do mnie nie odezwaliśta, co? co to ma być? :P kurna, obrazić bym sie powinien ;] ale dragon z BG czy DG? e, nie wiem- chcą grać... może tak Ci nowi panowie co nawet cześć na To nie powiedzą :P:P odezwali by się do mnie na pw, z numerami gg, co bym se normalnie wpisał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 EEE a co on takiego zrobił?? Ej Gnz a umiesz na Dawnvill rzucic granatem zza domku do goscia na ckmie?? :P (Na servach bez modu) 1381182[/snapback] hehe nawet ja tam umiem :P trudno przerzucic na harbor - bedac ruskiem i idac lewa strona zza najbardziej oddalonej skrzyni przez dach by granat spadl po drugiej stronie :) ale 8/10 rzutow mi sie udaje :D te 2 zostaja na dachu albo spadaja na moich braci rosjan :( :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 albo spadaja na moich braci rosjan jak zobacze w niemcach to zabije : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ej Gnz a umiesz na Dawnvill rzucic granatem zza domku do goscia na ckmie?? :P (Na servach bez modu) do kościoła trafiam: - zza domku z 2 pozycji (do drzwi i do ckm'u) - z prawej strony spod murka do ckm'u - z ulicy na środek kościoła, pod ckm lub pod drzwi ... dowolność zależna od tego co powie kompan na TS ;] celność 100% ;] akurat dawnville mam przemielone maxymalnie bo to 'nasza' mapa ;] pr0 granaty sycą - i nie ma jak Poweslave mówi 8/10 ... jak już sie uczyć to tak by nie trezba było biegać czy skakać ... wtedy celność 10/10 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ajm immprest :D jak bym troche czasu poswiecil tylko na granaty to bym mial 11/10 celnych :) chyba kiedys tak trzeba bedzie zrobic... ale na TO bo przyzwyczajony do non-mod serwow biegam 1/10 po swoich granatach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 keep practice ;] gnz widze, ze ostro trenujesz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ma czas to trenuje. Ja dzisiaj do 18 w robocie. Potem 3 kompy do zlozenia. Jutro podobnie No ale moze ktoregos dnia sie zbiore :> I pr0 koledzy pokarza mi co i jak :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 gnz widze, ze ostro trenujesz ;-) 1381607[/snapback] licze że mnie ktoś do UF zwinie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Przeciez jestes skreslony :D Kiedy zagramy cos tweakowego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Kiedy zagramy cos tweakowego?? 1381952[/snapback] im szybciej tym predzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 heeheh TT vs Tweak.pl ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 heeheh TT vs Tweak.pl ?? :D 1382133[/snapback] jak sie zbierze cala ekipe to mozna by :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) heh, widzę że miła konwersacja jest prowadzona. Nierealny - już nie będę, wybacz mi <lol>. Podajcie panowie jakieś szybkie IP ja którym gracie w CoD (1.5), nieomieszkam wpaść któregoś wieczoru. Pozdrawiam Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez Vis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) te gg mi dawajta : P albo odezwijta sie TT dzis do godziny 20 ;] o 21 gramy coś ;] serw bedzie, szybko! ;] 6585662 hotline ; > Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 panowie 9 pierwszych osób niech sie zdeklaruje a zagramy na naszym serwie z pifpafa ... pingi ~25 ;] chyba że więcej luda chce to wbijemy sie do luisa lub tanaki - załozy hasło i smigamy ;] termin: dziś godz. 20.00 ktos chętny ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) ja jak mogę :-P będę robił za vip-a, a wy będziecie mnie osłaniać :-P a tak poważnie to ja B) Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja bede ok 20:30 - 21 :00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 no i ofkorz JA prO mastaaaah B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...