maly86 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 wszytko juz dziala :] tylko granty jakies slabe :\ 1393793[/snapback] no wlasnie a co do serwa... czy TT ma swoj serwer? a moze tak by sie tanake wykorzystalo :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) narazie serwer jest w fazie testow :\ a grac na nim moze ok 8-10 osob z pingem 50-80 jak bede zmienial cpu i mobo to zostawie te graty co mam na serwer :] jakie moze miec minimalne wymagania serwer do coda na ok 12 osob ? juz myslalem zeby kupic jakiegos procka ok 1700xp+ i mobo na dwa procki tylko drogie takie plyty :[ Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez tanaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No co jest chlopaki: zero dyskusji?? Co z tym serverem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no wlasnie trzeba cos pograc...!! bo juz pare dni nie widuje znajomych mordek na serwach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Brakuje ci moich headow?? Ja mam tygodniowy odpoczynek od CoD. Mam dosc pytan o TT, RCONa, to czy chce grac w innym klanie itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 tak brakuje mi tych head'ow... nikogo tak latwo nie trafic w glowke jak Ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Co do wymagań serwera COD - dedykowany na linuxie zabiera mi ok 45-50 % z durona 1000 i ok 50 - 55 MB ramu (przy 18 slotach) - więc nie są to jakieś duże wymagania. Pingi zależą bardziej od jakości łącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No co jest chlopaki: zero dyskusji?? Co z tym serverem? 1399000[/snapback] z serwerm hm - pogadaj z tanaka :D moze cos poradz, ale jak juz to tylko trzeba sobie zarezerwowac u niego i bedzie :) no wlasnie trzeba cos pograc...!! bo juz pare dni nie widuje znajomych mordek na serwach ;] 1399184[/snapback] cos pograc - ja non-stop teraz bede na TO1 :wink: :P bo matura (ustne) juz OK teraz w maju beda dopiero pisemne, takze duzo teraz bede grac na TO1 - kto sie dolaczy do zabawy :wink: ? Brakuje ci moich headow?? Ja mam tygodniowy odpoczynek od CoD. Mam dosc pytan o TT, RCONa, to czy chce grac w innym klanie itd. 1400012[/snapback] zadko kiedy widzialem, aby jonathan zabil kogos hedem :wink: :lol: tak brakuje mi tych head'ow... nikogo tak latwo nie trafic w glowke jak Ciebie :D 1400015[/snapback] a co juz moich ci nie wystarcza :wink: :) Co do wymagań serwera COD - dedykowany na linuxie zabiera mi ok 45-50 % z durona 1000 i ok 50 - 55 MB ramu (przy 18 slotach) - więc nie są to jakieś duże wymagania. Pingi zależą bardziej od jakości łącza. 1400046[/snapback] to mowisz, ze bedziesz nam serwa stawial :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 tyle tego cytowales, ze az sie pogubilem :P widze, ze wlasnie jestes na TO wiec zaraz moze wejde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 nom bylem i gralem z Toba :P ale przez te lagi nie da sie zagarac tak jak by sie chcialo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 no niestety, ale i tak ich jechalismy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 no niestety, ale i tak ich jechalismy :D 1402544[/snapback] a jak...!! poprostu TT|POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 omg nabz moze zagracie z nami mecz do cb jak jestescie tacy mocni w gebie to pewnie na meczu jest to samo ?? co wy na to ?? sobote mamy praktycznie wolna wiec mozemy grac kiedy tylko wam pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 omg nabz moze zagracie z nami mecz do cb jak jestescie tacy mocni w gebie to pewnie na meczu jest to samo ?? co wy na to ?? sobote mamy praktycznie wolna wiec mozemy grac kiedy tylko wam pasuje. 1405512[/snapback] o kolejny amator :wink: nie wiesz co TT :D my najpier musimy ocenic przeciwnika, znaczy sie TT musi ocenic, ja tam nic do gadania nie mam :wink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 o kolejny amator :wink: nie wiesz co TT :D my najpier musimy ocenic przeciwnika, znaczy sie TT musi ocenic, ja tam nic do gadania nie mam :wink: B) 1405551[/snapback] Ahhahahahah Ares back LoL ! Maly zobacz sobie na początkowych stronach tego tematu co on wypisywał :D Nawet dostal bana :D Taki z niego pr0.... Gnz....wkrocz do akcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 omg "pro" boyz z tactopsa sie boja grac z powaznym klanem ehhhhh, zapraszam mozemy wam pokazac jak sie w ta gre gra wiec rzuccie nam wyzwanie do cb i jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 powaznym klanem 1405729[/snapback] MEHEHEHEHEHEHE szczerze to ja sie boje grac z takim powaznym klanem naprawde, boje sie ze jesli taki powazny klan dostanie od nas po [gluteus maximus] to sie chlopaki zalamia i jeszcze samobojstwo popelnia :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 widze że nic sie nie nauczyłeś po ostatnich wydarzeniach ... jak można nie dostrzegać że skoro wszyscy z tego tematu sie z ciebie śmieją to z tobą jest coś nie tak ... grasz dobrze, grasz lepiej ok - my nie chcemy tego słuchać. przyszedłeś sie tu znów przechwalać, wyzywać i wypisywać te swoje OMG'ady to szybko sie pożegnamy... co do reszty chłopaków z tematu ... :dontfeedtrolls: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 omg przyszedlem z propozycja zagrania meczu #e-Cleaners vs TT a wy odrazu zmieniacie temat, powiedzcie poprostu, ze sie boicie, niechcecie albo ze przyjmiecie wyzwanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no i proste ... jak TT chce grać niech odpowie - nie chce to koniec tematu. omg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 widzisz gonzo musisz tutaj czesciej zagladac bo chlopaki wkraczaja do akcji i robia zamieszanie :D SMIERC CZITEROM, itp, itd :D (itp-wszystko reszta, itd - np. omg :lol:) P.S gonzo kiedy powrocisz na TactOpsa...:>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 zebysmy grali spary z jakims dobrym skutkiem musimy cos razem pocwiczyc, kazdy moze nas wyzwac na pojedynek i rozwalic bo nie mamy zadnych taktyk, a potem takie kabaty sie chwala ze zlali TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 omg przyszedlem z propozycja zagrania meczu #e-Cleaners vs TT a wy odrazu zmieniacie temat, powiedzcie poprostu, ze sie boicie, niechcecie albo ze przyjmiecie wyzwanie. 1405789[/snapback] Heheh...wyzwanie... :D Apropos... widziałem w okolicach miejsca zamieszkania Aresa sklep o tej samej nazwie*... (mozna tam kupic cool, Pr0, POWAZNA odziez....) i wnioskuje ze tam sie wlasnie on ubiera, a ta nazwa to jest na jego czesc !! :D * - Odziez dziecęca itp lub jak woli nasz miSZCZ etc :P Moze kiedys wrzuce fotke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 DO WSZYSTKICH CZLONKOW KLANU TT!! gadalem z VCL 32dor i dzisiaj o 22 jest spar z nimi, na ich serwie do 20 musze znac sklad 5 osob! zglaszac sie kto chetny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 P.S gonzo kiedy powrocisz na TactOpsa...:>? 1406154[/snapback] nigdy ;] chyba że moda zdejmą ;] jak zdejmą to i tak nie wróce aż łącza nie naprawią ;] za długo już gram riflem na niezmodowanych serwach by teraz sie tylko denerwować powolnością ruchów i przeklinać pingi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 nigdy ;] napewno :>? chyba że moda zdejmą ;] UWAGA, UWAGA - specjalnie na zyczenie gonza bedzie mod zdjety z opsa :P jak zdejmą to i tak nie wróce aż łącza nie naprawią ;] za długo już gram riflem na niezmodowanych serwach by teraz sie tylko denerwować powolnością ruchów i przeklinać pingi ;] 1406856[/snapback] aaa i gonzo placi nam w pifpafie za 36 slotowy serwer :P chyba, ze znajdziesz lepszych opeatorow za free :wink: - pozdro 8) P.S. to nikt nie chce grac spara...:| :unsure: ehhh a potem narzekacie, ze nic nie gra TT <_< pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 temat o COD więc mam pytanie niedawno kupiłem na allegro pełną wersje oryginalną i mam problem że na niektórych serwach jak na nie wchodzie pisze informacja"czekaj na autoryzację klucza cd" i tak w nieskończoność... ale to jest jakieś 10% serwów... O co tu chodzi? 2. Pytanie co może być powodem dość znacznych przycinek gry? config u dołu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 temat o COD więc mam pytanie niedawno kupiłem na allegro pełną wersje oryginalną i mam problem że na niektórych serwach jak na nie wchodzie pisze informacja"czekaj na autoryzację klucza cd" i tak w nieskończoność... ale to jest jakieś 10% serwów... O co tu chodzi? no to pewnie koles spisal sobie klucz, a sprzedal tobie oryginala, z ktorego klucz (cd-key_ juz jest wykorzystywany, wlasnie przez nigo, lub sprzedal jeszcze osobno klucz za dodatkowa kase :lol: a te 10% bo pewnie nie skrakowane, a na reszte mozesz wejsc, gdzie nie sa potrzebne cd-keye 2. Pytanie co może być powodem dość znacznych przycinek gry? config u dołu 1410151[/snapback] moze masz za duzo detale?:| a moze formata czas zrobic? :? napisz ile masz fps'ow (wlacz cod'a -> polacz sie z jakim serwer, gdzie mozesz grac i wpisz w consoli -> " /cg_drawfps 1 " i wylacz console i zobacz ile masz w prawym gornym rogu fps'ow :P :lol: :) ) a moze to lagi na serwie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) a czy da sie sprawdzić czy ktoś więcej gra na moim cdkeyu? Udusze kolesia ... zadzwonie tylko nie wiem co powiedzieć ;) "czy gra pan na moim cdkeyu?" :| edit. klatek mam z rzędu 40-:-60 częściej 60 Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 no malo masz fps, ale powinno wystarczyc do grania bez zacinania :wink: to pewnie format ciebie czeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...