Powerslave Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 to moze napiszcie czy chciecie jakiejs reaktywacji, bo jesli nie to jednak powiem chlopakom z BMF ze juz nie musza mnie blagac bym do nich doszedl :lol: :lol: a tak na powaznie to zastanowcie sie nad tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 to moze napiszcie czy chciecie jakiejs reaktywacji, bo jesli nie to jednak powiem chlopakom z BMF ze juz nie musza mnie blagac bym do nich doszedl :lol: :lol: a tak na powaznie to zastanowcie sie nad tym... 1465558[/snapback] Cicho...bo jeszcze ktos z bmf`u zacznie tu pisac :P No własnie reaktywacja jakas mala.. server by (jezeli wogole) mogl by skombinowac Jonathan- te jego wtyki w TO :P Ktos cos jeszcze ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 PS: Czyli mam przez to rozumiec ze ty nic nie chcesz tak ? 1465542[/snapback] juz kilka razy probowalem reaktywowac TT i kupa z tego wyszla... juz mi sie nie chce. Wole sobie pograc 4fun niz uzerac sie z typami w klanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 juz kilka razy probowalem reaktywowac TT i kupa z tego wyszla... juz mi sie nie chce. Wole sobie pograc 4fun niz uzerac sie z typami w klanie... 1466097[/snapback] No a sam reaktywowales czy miales jakąś pomoc? Nie wszyscy co byli muszą wracac.... byle by bylo z 10 osob chętnych do grania, znających taktyki :D No i zgranii i posiadający nieprzeciętnego skilla ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 juz kilka razy probowalem reaktywowac TT i kupa z tego wyszla... juz mi sie nie chce. Wole sobie pograc 4fun niz uzerac sie z typami w klanie... 1466097[/snapback] Witam Tak,Tak... tych ''frytek'' nie da sie odgrzac :P ale z chęciom bym znowu sobie pograł :wink: gdzie gracie najczęściej jaki serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 looknij poprzednia strone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Witam Tak,Tak... tych ''frytek'' nie da sie odgrzac :P ale z chęciom bym znowu sobie pograł :wink: gdzie gracie najczęściej jaki serwer 1468172[/snapback] ZTP, Rybnet (o ile chodzi) PGA, TactOps, i takie tam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ide pyknac na TO1 rozgrzewka juz byla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 eeee ja jak wczoraj wszedlem na tactopsa, po miesiecznej nieobecnosci to przez 4 mapy bylem ostatni :| :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Uuuuu Maly to lamka musisz byc :] Skoro grasz na serwach bez moda to na TO sie pozniej wymiata. Postaci wolniej biegaja, nie trzeba tyle amunicji pakowac. Niedobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 no cos sie ze mna stalo... serio masz racje .... ;/ az Saracen mowil, ze lamie cos ;/ Onio mnie rozwala ;/ moze jakis kryzys mam :)? hmmm co radzicie? odpoczynek od cod'a :wink: ? czy co... bo trenuje duuuuzo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) no cos sie ze mna stalo... serio masz racje .... ;/ az Saracen mowil, ze lamie cos ;/ Onio mnie rozwala ;/ moze jakis kryzys mam :)? hmmm co radzicie? odpoczynek od cod'a :wink: ? czy co... bo trenuje duuuuzo B) 1472328[/snapback] Czy ja jestem taki cienki zeby pisac ze kogos rozwalam czy co ?? :mur: :P Jonathan rozmawiales z Zigim ? PS: Odpocznij z tydzien, wez sie ostro potem do gry... ew. zmien styl gry... ja musze tak zrobic :( Edytowane 30 Maja 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Rozmawialem Narazie nici z tego, bo nie ma czasu Moze ja wpadne sobie na TO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 wieczorkiem proponuje pograc gdzies :D ale nie na TO..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 wieczorkiem proponuje pograc gdzies :D ale nie na TO..... 1472448[/snapback] O(nie) tylko nie TO! Maly chyba sie na mnie obrazil :( Szkoda Jonathan ... Ej panowie a moze sobie kupimy serva w gamesnecie 10 slotowego, prywatnego ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 wieczorkiem proponuje pograc gdzies :D ale nie na TO..... 1472448[/snapback] daj znac na gg :P i wlazimy na ts'a i jedziemy z fragami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 O(nie) tylko nie TO! 1472528[/snapback] no przeciez napisalem ze NIE na TO :P jasne, mysle ze jakos sie dzis umowimy na gg na partyjke, ale nie wiem czy bede gral z ts bo po wczorajszym koncercie nie mam zbytnio glosu - to raz, a dwa jak mnie zacznie ponosic to bede krzyczal na Was i wszystkich obudze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 No ja nie mam sluchawek w domu. Leza dalej u zony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 to gracie czy jak?! czy sie opier- tego : P to już jets chyba "ten późny czas... " ja tam propnuje TO, bo na innych to i tak nie macie szans : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Gracie gdzies ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 jonatahan jeszcze w pracy, wchodzimy o 22 na TactOpsa... takze WelcomE!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 maly ty nie masz kryzysu... ty zawsze byles lama tylko czasami masz przeblyski formy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 tak jak pisalem na TO, proponuje np jutro pograc calym TT na jakims pustym serwie 2na2 lub 3na3 by pocwiczyc proponowane serwy (puste teraz, jutro nie wiadomo :P) no chyba ze ktos ma zalatwic serwer to problem z glowy :) 62.75.178.60:25000 .de 213.202.211.198:28960 .de 195.117.34.114:28960 .pl 80.54.240.3:28960 .pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 to co było z tym serwem co onio, który nienawidzi tweaka- zapodał podczas grania? ;] jeśli nudzi się wam wolny ckr.. to proponuje realism mod (lepsiejszy troche) 82.208.4.168:28961 ale tam tdm.... i dużo nowych map... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) maly ty nie masz kryzysu... ty zawsze byles lama tylko czasami masz przeblyski formy :] 1472937[/snapback] aaaaa i zaczalem od 21 dzisiaj :P no i najpierw na rozgrzewke z kamieniem w tylku byl tactops chyba godzinke czy dwie nie wiem teraz, ale lamilem niesamowice (znowu :angry:), poszedlem na gg, a tutaj gnz zagadal czy ja cos takiego :P i powiedzial, ze na IFC siedzi, to dawaj do niego bum gralem z Nim az do tej 1:30 w nocy (auuuu moje oczy :lol:) i nawet bylo OK B) No i: wymiatanie i wyscig z gonzem na pavlov B) :lol: No lecz ostatecznie pzegralem, bo gonzo riflem nie ma sobie rownych :wink: Lecz kiedy to nadeszla mapa railyard to byla rzeznia, ruscy tak ruschawali, ze ostatecznie jak na IFC do 16 rund sie gra to bylo 16:0 dla alies :| hmm, ale po pavlov byla powcamp, lepeij nie komentowac tego :lol:, a po railyard stalingrad, gdzie czlowiek juz zmeczony wysiadl, i ostatkami sil napisal posta i zahostowal zdjecia :P EDIT:oo troche to zajelo, ale DOBRANOC na moim zegarku jest 1:51 -> hmmm od rana dalej :>? pewnie! :wink: Edytowane 30 Maja 2005 przez .maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 mój nick na 1 screenie wyjaśnia moją wczorajszą dyspozycje do gry ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) mój nick na 1 screenie wyjaśnia moją wczorajszą dyspozycje do gry ;]]] 1473304[/snapback] właśnie chciałem skomentwoać, mały jest najlepszy HAHA- nawet pokonał "szukam klanu- pijany jestem" no gratuluje : P teraz wiem czemu was nie widać popołudniu, hehe, bo w nocy tylko zasp[ane lamy grają : P tak żeby troche przykrócić małego podniete: Edytowane 31 Maja 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 właśnie chciałem skomentwoać, mały jest najlepszy HAHA- nawet pokonał "szukam klanu- pijany jestem" no gratuluje : P teraz wiem czemu was nie widać popołudniu, hehe, bo w nocy tylko zasp[ane lamy grają : P tak żeby troche przykrócić małego podniete: 1473457[/snapback] eee, eee to nie jest fer, osek dal zdjecie zsprzed 4 lat :lol: jeszcze nie umiela, tak wlasnie moje poczatki wygladaly i "uczen przerosl mistrza" -> kurde formata mialem :P takze nie mam screanow, ale po paru miesiacach grania z tym lolkiem 1 vs 1 na cos to byl za serw :P? ale potem juz go rozkladalem na lopatki B) ale tak, dzieki tym grom wlasnie urusl wam maly mistrz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 eee, eee to nie jest fer, osek dal zdjecie zsprzed 4 lat :lol: jeszcze nie umiela, tak wlasnie moje poczatki wygladaly i "uczen przerosl mistrza" -> kurde formata mialem :P takze nie mam screanow, ale po paru miesiacach grania z tym lolkiem 1 vs 1 na cos to byl za serw :P? ale potem juz go rozkladalem na lopatki B) ale tak, dzieki tym grom wlasnie urusl wam maly mistrz :lol: 1473478[/snapback] ta, ta- jasne : P tak se mów :P to że cie nei lubie, nie znaczy że nie moge zagrać 1/1..... :plum: a "przerosnąć" to ty mnie nigdy nie prxzerośniesz : P chyba że dowodzie se wpiszesz : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 osek - nie pokonał mnie :P ten pierwszy screen gdzie mam nicka "pijany" to nie koniec mapy ... 2 pokazuje końcowe staty ;] nie polecam grać po pijaku - max 2 piwka można ;] wczoraj grałem po większej dawce na słońcu i wyszło jak wyszło ;] pozdro lamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...