Skocz do zawartości
marcellus

Call Of Duty - Rozgrywki Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

to moze napiszcie czy chciecie jakiejs reaktywacji, bo jesli nie to jednak powiem chlopakom z BMF ze juz nie musza mnie blagac bym do nich doszedl  :lol:  :lol: a tak na powaznie to zastanowcie sie nad tym...

1465558[/snapback]

Cicho...bo jeszcze ktos z bmf`u zacznie tu pisac :P

No własnie reaktywacja jakas mala.. server by (jezeli wogole) mogl by skombinowac Jonathan- te jego wtyki w TO :P

Ktos cos jeszcze ma ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS: Czyli mam przez to rozumiec ze ty nic nie chcesz tak ?

1465542[/snapback]

juz kilka razy probowalem reaktywowac TT i kupa z tego wyszla... juz mi sie nie chce. Wole sobie pograc 4fun niz uzerac sie z typami w klanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz kilka razy probowalem reaktywowac TT i kupa z tego wyszla... juz mi sie nie chce. Wole sobie pograc 4fun niz uzerac sie z typami w klanie...

1466097[/snapback]

No a sam reaktywowales czy miales jakąś pomoc? Nie wszyscy co byli muszą wracac.... byle by bylo z 10 osob chętnych do grania, znających taktyki :D No i zgranii i posiadający nieprzeciętnego skilla ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1466097[/snapback]

Witam Tak,Tak... tych ''frytek'' nie da sie odgrzac :P ale z chęciom bym znowu sobie pograł :wink: gdzie gracie najczęściej jaki serwer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cos sie ze mna stalo... serio masz racje .... ;/ az Saracen mowil, ze lamie cos ;/ Onio mnie rozwala ;/ moze jakis kryzys mam :)? hmmm co radzicie? odpoczynek od cod'a :wink: ? czy co... bo trenuje duuuuzo B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cos sie ze mna stalo... serio masz racje .... ;/ az Saracen mowil, ze lamie cos ;/ Onio mnie rozwala ;/ moze jakis kryzys mam :)? hmmm co radzicie? odpoczynek od cod'a :wink: ? czy co... bo trenuje duuuuzo B)

1472328[/snapback]

Czy ja jestem taki cienki zeby pisac ze kogos rozwalam czy co ?? :mur: :P

Jonathan rozmawiales z Zigim ?

PS: Odpocznij z tydzien, wez sie ostro potem do gry... ew. zmien styl gry... ja musze tak zrobic :(

Edytowane przez Onio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieczorkiem proponuje pograc gdzies :D ale nie na TO.....

1472448[/snapback]

O(nie) tylko nie TO! Maly chyba sie na mnie obrazil :(

Szkoda Jonathan ... Ej panowie a moze sobie kupimy serva w gamesnecie 10 slotowego, prywatnego ?? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O(nie) tylko nie TO!

1472528[/snapback]

no przeciez napisalem ze NIE na TO :P

jasne, mysle ze jakos sie dzis umowimy na gg na partyjke, ale nie wiem czy bede gral z ts bo po wczorajszym koncercie nie mam zbytnio glosu - to raz, a dwa jak mnie zacznie ponosic to bede krzyczal na Was i wszystkich obudze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak pisalem na TO, proponuje np jutro pograc calym TT na jakims pustym serwie 2na2 lub 3na3 by pocwiczyc

proponowane serwy (puste teraz, jutro nie wiadomo :P) no chyba ze ktos ma zalatwic serwer to problem z glowy :)

62.75.178.60:25000 .de

213.202.211.198:28960 .de

195.117.34.114:28960 .pl

80.54.240.3:28960 .pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co było z tym serwem co onio, który nienawidzi tweaka- zapodał podczas grania? ;]

jeśli nudzi się wam wolny ckr.. to proponuje realism mod (lepsiejszy troche) 82.208.4.168:28961 ale tam tdm.... i dużo nowych map...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maly ty nie masz kryzysu... ty zawsze byles lama tylko czasami masz przeblyski formy :]

1472937[/snapback]

aaaaa i zaczalem od 21 dzisiaj :P no i najpierw na rozgrzewke z kamieniem w tylku byl tactops chyba godzinke czy dwie nie wiem teraz, ale lamilem niesamowice (znowu :angry:), poszedlem na gg, a tutaj gnz zagadal czy ja cos takiego :P i powiedzial, ze na IFC siedzi, to dawaj do niego bum gralem z Nim az do tej 1:30 w nocy (auuuu moje oczy :lol:) i nawet bylo OK B)

No i: wymiatanie i wyscig z gonzem na pavlov B) :lol:

Dołączona grafika

No lecz ostatecznie pzegralem, bo gonzo riflem nie ma sobie rownych :wink:

Dołączona grafika

Lecz kiedy to nadeszla mapa railyard to byla rzeznia, ruscy tak ruschawali, ze ostatecznie jak na IFC do 16 rund sie gra to bylo 16:0 dla alies :|

Dołączona grafika

hmm, ale po pavlov byla powcamp, lepeij nie komentowac tego :lol:, a po railyard stalingrad, gdzie czlowiek juz zmeczony wysiadl, i ostatkami sil napisal posta i zahostowal zdjecia :P

EDIT:oo troche to zajelo, ale DOBRANOC na moim zegarku jest 1:51 -> hmmm od rana dalej :>? pewnie! :wink:

Edytowane przez .maly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój nick na 1 screenie wyjaśnia moją wczorajszą dyspozycje do gry ;]]]

1473304[/snapback]

właśnie chciałem skomentwoać, mały jest najlepszy HAHA- nawet pokonał "szukam klanu- pijany jestem" no gratuluje : P

teraz wiem czemu was nie widać popołudniu, hehe, bo w nocy tylko zasp[ane lamy grają : P

tak żeby troche przykrócić małego podniete:

Dołączona grafika

Edytowane przez osek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie chciałem skomentwoać, mały jest najlepszy HAHA- nawet pokonał "szukam klanu- pijany jestem" no gratuluje : P

teraz wiem czemu was nie widać popołudniu, hehe, bo w nocy tylko zasp[ane lamy grają : P

tak żeby troche przykrócić małego podniete:

1473457[/snapback]

eee, eee to nie jest fer, osek dal zdjecie zsprzed 4 lat :lol: jeszcze nie umiela, tak wlasnie moje poczatki wygladaly i "uczen przerosl mistrza" -> kurde formata mialem :P takze nie mam screanow, ale po paru miesiacach grania z tym lolkiem 1 vs 1 na cos to byl za serw :P? ale potem juz go rozkladalem na lopatki B) ale tak, dzieki tym grom wlasnie urusl wam maly mistrz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee, eee to nie jest fer, osek dal zdjecie zsprzed 4 lat :lol: jeszcze nie umiela, tak wlasnie moje poczatki wygladaly i "uczen przerosl mistrza" -> kurde formata mialem :P takze nie mam screanow, ale po paru miesiacach grania z tym lolkiem 1 vs 1 na cos to byl za serw :P? ale potem juz go rozkladalem na lopatki B) ale tak, dzieki tym grom wlasnie urusl wam maly mistrz :lol:

1473478[/snapback]

ta, ta- jasne : P

tak se mów :P

to że cie nei lubie, nie znaczy że nie moge zagrać 1/1..... :plum:

a "przerosnąć" to ty mnie nigdy nie prxzerośniesz : P chyba że dowodzie se wpiszesz : ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osek - nie pokonał mnie :P

ten pierwszy screen gdzie mam nicka "pijany" to nie koniec mapy ... 2 pokazuje końcowe staty ;]

nie polecam grać po pijaku - max 2 piwka można ;]

wczoraj grałem po większej dawce na słońcu i wyszło jak wyszło ;]

pozdro lamy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi