jonathan Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ty piekny sie nie tlumacz Malo razy sie gralo po wiekszej ilosci?? Na poczatku jest trudno, ale pozniej.... bywa niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) to co było z tym serwem co onio, który nienawidzi tweaka- zapodał podczas grania? ;] 1473082[/snapback] w jednej chwili zapodalem wam tego linka i Powerslavowi... ale on cos zaczal mamroczec... wiec nie wiem... Ja nienawidze ?? Posmiac sie nie mozna ?? :P EDIT:oo troche to zajelo, ale DOBRANOC na moim zegarku jest 1:51 -> hmmm od rana dalej :>? pewnie! :wink: 1473263[/snapback] No tak... a potem dziwi sie ze ma cienkie staty ;) M@ly odblokuj mnie :lol: To byly zarty :blink: Edytowane 31 Maja 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 w jednej chwili zapodalem wam tego linka i Powerslavowi... ale on cos zaczal mamroczec... 1473699[/snapback] hbdkbhaoleiub hęęę? 83.145.128.3:28960 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 :lol: $%^&*(*&^%$%^&*( !! :lol: N\C Gramy cosik dzisiaj o 20 ? Zbiora na gg tak jak w_cz_o_raj? Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) :lol: $%^&*(*&^%$%^&*( !! :lol: N\C Gramy cosik dzisiaj o 20 ? Zbiora na gg tak jak w_cz_o_raj? Pozdro :wink: 1473768[/snapback] onio czy mi sie zdaje czy ty tylko udajesz? :? przeczytaj sobie poprzednie strony... nie masz o czym pisac? po co te glupie gadki...?! jesli chodzi o TT to sam wiesz jaka jest systuacja, kazdy znajdzie byle pretekst by nie grac w aktualnym czasie... a jesli chodzi o rozgrywke typu mix to moze pare osob sie znajdzie, ale ja z toba juz nie gram... nagrabiles sobie.. Edytowane 31 Maja 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 :lol: Nie ciebiie sie pyTTam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 osek - nie pokonał mnie :P ten pierwszy screen gdzie mam nicka "pijany" to nie koniec mapy ... 2 pokazuje końcowe staty ;] nie polecam grać po pijaku - max 2 piwka można ;] wczoraj grałem po większej dawce na słońcu i wyszło jak wyszło ;] pozdro lamy ;] 1473574[/snapback] ha! przypomniałeś mi..... nawet lepszy od deedsa czitera byłem : p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 cytat z gory ^ || heheheh :P ja tez tam jestem :wink: ale teraz, ktory to ja :wink: ciiichooo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 cytat z gory ^ || heheheh :P ja tez tam jestem :wink: ale teraz, ktory to ja :wink: ciiichooo B) 1475230[/snapback] Pewnie Jaronii :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 hehe pewnie tak B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Pewnie Jaronii :P 1475331[/snapback] a ciekawe co na to powie EDDD? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 a ciekawe co na to powie EDDD? ;] 1475712[/snapback] nie EDDD tylko EDDDI :wink: aaa i widzicie, guuubo sie myliliscie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Siema @ll ;) Wbijam ostatnio na forum Tweaka, wchodzę na gre. Nie może być- temat rozgrywki CoD przylepiony ;) Widzę, że jakaś grubsza akcja kroi się;) Zreszta ostatnio mnie doszly słuchy o jakiś poważnych rozgrywkach ;) Gdzie gracie? ;] Ostatnio mam znowu coda, to też pogram :) Kiedy jakaś większa rozgrywka Tweakowców? ;) Btw- ktoś by nie wiedział-> to ja, DonFranczesko ;) Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Peef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Siema @ll ;) Wbijam ostatnio na forum Tweaka, wchodzę na gre. Nie może być- temat rozgrywki CoD przylepiony ;) Widzę, że jakaś grubsza akcja kroi się;) Zreszta ostatnio mnie doszly słuchy o jakiś poważnych rozgrywkach ;) Gdzie gracie? ;] Ostatnio mam znowu coda, to też pogram :) Kiedy jakaś większa rozgrywka Tweakowców? ;) Btw- ktoś by nie wiedział-> to ja, DonFranczesko ;) 1478050[/snapback] Witaj AD1: Ano... juz dlugo jest temat przyklejony:) AD2: Niestety nas nie :mur: AD3: Wszędzie-TO,RYBnet,i inne servy AD4: Cieszymy sie:) AD5: Nie ma, bo nic nigdy nie udaje sie zorganizowac :( AD6: No ja nie wiedzialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 ad ad 5 jak ja pisalem do wszystkich na gg to tylko moze 4 osoby sie odezwaly wiec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Peef jak cos to podaj GG or Tlen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Siema @ll ;) Wbijam ostatnio na forum Tweaka, wchodzę na gre. Nie może być- temat rozgrywki CoD przylepiony ;) Widzę, że jakaś grubsza akcja kroi się;) Zreszta ostatnio mnie doszly słuchy o jakiś poważnych rozgrywkach ;) Gdzie gracie? ;] Ostatnio mam znowu coda, to też pogram :) Kiedy jakaś większa rozgrywka Tweakowców? ;) Btw- ktoś by nie wiedział-> to ja, DonFranczesko ;) 1478050[/snapback] :blink: DON!? :huh: to Ty zyjesz? :P dawaj numer gadulca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 a dziewczyny się poznają..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 a dziewczyny się poznają..... 1478408[/snapback] wlasnie, ze nie, bo coraz ich mniej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 to panowie chcecie grac cos wiecej z TT czy nie?! bo nie wiem czy zawracac sobie tym glowe czy nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 to panowie chcecie grac cos wiecej z TT czy nie?! bo nie wiem czy zawracac sobie tym glowe czy nie :) 1479150[/snapback] Ja moge grac... ale to za malo... ktos moze jeszcze ? gdzie dzisiaj ? (MALY NIE WTRĄCAJ SIE BO WSIO KNOCISZ!!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja też mogę pograć, ale nie w najbliższym czasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja też mogę pograć, ale nie w najbliższym czasie ;) 1479726[/snapback] No to daj to GG :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja moge grac... ale to za malo... ktos moze jeszcze ? gdzie dzisiaj ? (MALY NIE WTRĄCAJ SIE BO WSIO KNOCISZ!!!!) 1479189[/snapback] forum publiczne? -> hmm kazdy moze wyrazac swoja opinie? hm pewnie tak... Ja też mogę pograć, ale nie w najbliższym czasie ;) 1479726[/snapback] w koncu powrocisz don... bo jakos ostatnio Ciebie w ogole nie widzilame, na zadnych serwach... gdzie sie podziewales? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Kłopoty z kompem miałem... :/ A potem jakoś nie instalowałem coda ;) :blink: A czasem można mnie spotkać na serwie CoD: Uo ;) pt.: [$] DaCrib [1] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Kłopoty z kompem miałem... :/ A potem jakoś nie instalowałem coda ;) :blink: A czasem można mnie spotkać na serwie CoD: Uo ;) pt.: [$] DaCrib [1] 1480565[/snapback] leee CoD:UO ... nawet nie mam zainstalowane... wole CoD :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Kłopoty z kompem miałem... :/ A potem jakoś nie instalowałem coda ;) :blink: A czasem można mnie spotkać na serwie CoD: Uo ;) pt.: [$] DaCrib [1] 1480565[/snapback] ehh ;] ja po pierwsze UO nie podoba mi sie... cod zwykly -> wymiata :wink: :rolleyes: a co do nr. GG!!?? :wink: :blink: podasz kiedys go...? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 dzisiaj wymiatalem na to1 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Don- nie daj sie - bo tak czytam, to z 5 razy sie pytają Ciebie o to gg ; ] #power- ino zawracaj sobie tym głowe ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 (edytowane) Don- nie daj sie - bo tak czytam, to z 5 razy sie pytają Ciebie o to gg ; ] #power- ino zawracaj sobie tym głowe ; P 1482064[/snapback] Ad.1Skus sie Don :wink: Ad.2a co do TT, to to juz nie ma sensu, kazdy wie jaka jest sytuacja i kolejne akcje czy uswiadamianie wszystkim co i jak bedzie bezsensowne, a takie kolejne "proby" staja sie nudne, a nawet coraz czesciej denerwujace... :huh: <_< Edytowane 5 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...