Powerslave Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 dlatego ja juz zaprzestalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 dlatego ja juz zaprzestalem :P 1482900[/snapback] to mowisz, ze teraz Swoj klan PRO zakladasz :wink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 pslave zostal SQrwieLem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 pslave zostal SQrwieLem ;] 1482949[/snapback] oO!! :blink: :blink: :huh: :huh: <_< <_< CZEMU JA NIC O TYM NIE WIEM POWER?! :angry: co Ty juz mi sie nie spowiadasz?! ok zapamiatam to sobie...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 pslave zostal SQrwieLem ;] 1482949[/snapback] hahaha, o w morde : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 sqrwielem bylem zawsze :D zalezy w jakim znaczeniu tego slowa :P M@ly wybacz, ale zmienilem ksiedza na Jana Dębice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zdrajca :P Troche ten temat robi się bez sensu- mialy byc rozgrywki-nie ma ich- byl TT-ok, ale teraz go juz nie ma wiec o czym to jest temat ?? :mur: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Hmm stara gwardia czasmi sie zbiera, wiec moze o tym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 zawsze mozna sie umowic i pograc cos gdzies, jakis spar czy cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 zawsze mozna sie umowic i pograc cos gdzies, jakis spar czy cos :) 1484069[/snapback] albo pogadac o starych znajomosciach :wink: o cod'zie o grach o wszystkim, co kiedys bylo wazne dla TT, lecz teraz zostalem towarzyszem broni Powera ;] tez stalem sie SQrwieLem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Mnie chcialo zagarnac PolishArmy tak jak GNZ Ale ja jestem za stary juz na to BTW Przerzucam sie na BF2 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 hah zawsze byles sqrwielem :D ale teraz posunales sie za daleko B) zaniedlugo wszyscy tam beda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 e, głupoty głupoty : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 zaniedlugo wszyscy tam beda :P 1484233[/snapback] e, głupoty głupoty : P 1484287[/snapback] Wszyscy ? tzn tylko ty i maly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Gdzie?? Bo chyba ne rosume. W PA czy w SQL?? Ja nigdzie nie jestem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no w klanie... tym w tvp, razem z maciusiem i rysiem taxi driverem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no w klanie... tym w tvp, razem z maciusiem i rysiem taxi driverem:D 1484465[/snapback] Ja chce do czesii :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Gdzie?? Bo chyba ne rosume. W PA czy w SQL?? Ja nigdzie nie jestem :] 1484427[/snapback] bo jonathan za cienki jest, a na gg ta akcja z najdorchem to ja do niego gadalem, a nie ze wy go nie widzielisice, i potem jonatahn sie wkurrr, bo myslal, ze ja do niego to pisalem... -> najdroch przyznaj sie! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 bo jonathan za cienki jest, a na gg ta akcja z najdorchem to ja do niego gadalem, a nie ze wy go nie widzielisice, i potem jonatahn sie wkurrr, bo myslal, ze ja do niego to pisalem... -> najdroch przyznaj sie! B) 1484602[/snapback] To do jonathana bylo! Sam widzialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) a tutaj dalej nic nowego, same nuuuuudy... EDIT: co wy juz w cod'a nie gracie? Edytowane 10 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 a tutaj dalej nic nowego, same nuuuuudy... EDIT: co wy juz w cod'a nie gracie? 1489815[/snapback] A ty grasz ?? :> Ja bede dzisiaj okolo 20 na rybnecie lub ztp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 a ja gram codzień w CoDzień :D That is not dead Which can eternal lie Yet with strange aeons Even TT may die... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 ten ty... nagle do TT sie zachciało : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Grrr... ktoś mi [ciach!]a zakosił CoD <mur> a mam nowy dysk ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 TT zbierajcie 5 osob i zagramy spara :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 TT zbierajcie 5 osob i zagramy spara :D 1492177[/snapback] eeeee jak TT nie zagralo wczesniej to i teraz beda sie bali zmierzyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja mogę zagrać, ale dopiero w środę ;) A Wy jak możecie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja mogę zagrać, ale dopiero w środę ;) A Wy jak możecie? :> 1492581[/snapback] mozemy codziennie :wink: ja tylko we wtorek nie dam rady bo do pracy, ale jutro nowa myszka przyjdzie takze spodziewajcie sie wymitania, a Ty Don dal bys to Twoje gg bo gadam Ci juz o tym i gadam a Ty nic... :blink: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 TT zbierajcie 5 osob i zagramy spara :D 1492177[/snapback] ciekawe kto bedzie gral :unsure: ja tam dzisiaj zaczne testować gta:spólka akcyjna i demko bf2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Hahahaha M@ly nie rozsmieszaj mnie :] Jakbysmy zebrali stara ekipe to nawet nie wiedzialbys co sie dzieje :] Twin, Najdroch, Stranger, NewYorker, EoN i jeszcze kilka osob. Bach i obudzilbys sie mokry nastepnego dnia, dalej niewiedzac co sie stalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...