Xalpha Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ale o co wam wszystkim chodzi? o_O 1504008[/snapback] niewiadomo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) zbiorowa schiza :blink: edit: Maly na sparach nie wazne czy jestes pierwszy czy nie, wazne czy wygrywacie czy dostajecie baty czy wygrywacie :P Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 zbiorowa schiza :blink: edit: Maly na sparach nie wazne czy jestes pierwszy czy nie, wazne czy wygrywacie czy dostajecie baty czy wygrywacie :P 1504332[/snapback] hm zes zakracil, za bardzo to ja teraz nie kapuje, co zes napisal, szykuj sie na wielki pojedynek B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 no fakt namieszalem, ale nie chce mi sie edytowac :P kiedy ten "wielki pojedynek" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 no fakt namieszalem, ale nie chce mi sie edytowac :P kiedy ten "wielki pojedynek" ? 1504470[/snapback] Zawada vs Pawelek w kryminalnych ?? :P Gramy dziisiaj o 20.. all na gg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zawada vs Pawelek w kryminalnych ?? :P Gramy dziisiaj o 20.. all na gg :P 1504607[/snapback] Uuu no to niestety ja odpadam... Pytajac kiedy gramy, mialem na mysli termin taki ustalony tydzien wczesniej, poniewaz ja jutro do pracy o 6, takze ja napewno sobie nie pogram. Ide za chwile sie kapac, i spac... Bo jutro od 6 do 21 :arrow: praca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 To może zagramy w środę siakoś ;) Btw- M@ły, gdzie pracujesz, co robisz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SanAndreasZiom Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ludzie potrzebuje pomocy ! Mam oryginalnego CoD : UO i jak chce grac przez internet wyskakuje mi Prosze o pomoc co mam zrobic ! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Ludzie potrzebuje pomocy ! Mam oryginalnego CoD : UO i jak chce grac przez internet wyskakuje mi Prosze o pomoc co mam zrobic ! :mur: 1505706[/snapback] Reinstall cod... coś ci sie mieszają pliki od cod i coduo. wystarczy popatrzeć na obrazki w menu... :P Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Oj, nie zawsze to pomaga. U mnie np. płyty się już wyleżały i po prostu źle się z nich CoD instalował. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Oj, nie zawsze to pomaga. U mnie np. płyty się już wyleżały i po prostu źle się z nich CoD instalował. ;) 1505929[/snapback] Ale oryginałki ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 To może zagramy w środę siakoś ;) Btw- M@ły, gdzie pracujesz, co robisz? :> 1504890[/snapback] A pracuje u przyszlego szwagra :wink: A co robie? Hmm obijam sie B) Nie odpowiem Ci, poniewaz Ty takze nie odpowiedziales kilkakrotnie w sprawie Twego numeru GG... Ludzie potrzebuje pomocy ! Mam oryginalnego CoD : UO i jak chce grac przez internet wyskakuje mi :arrow: IMAGE Prosze o pomoc co mam zrobic ! :mur: 1505706[/snapback] Jesli mnie oczy nie myla, Wy nie znacie angielskiego B)? Chodzi o sterowniki do karty dzwiekowej... Lub skopiowales "niepotrzebne pliki" do folderu "main"... Reinstall cod... coś ci sie mieszają pliki od cod i coduo. wystarczy popatrzeć na obrazki w menu... :P 1505779[/snapback] :arrow: Onio, nie cytuje sie zdjec... :arrow: Jak jeden z moderatorow to zoabczy :arrow: % for you... Oj, nie zawsze to pomaga. U mnie np. płyty się już wyleżały i po prostu źle się z nich CoD instalował. ;) 1505929[/snapback] :blink:? Nie wylezaly, a mozel lepeij okreslenie :arrow: PORYSOWALY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Onio, nie cytuje sie zdjec... :arrow: Jak jeden z moderatorow to zoabczy :arrow: % for you...szkoda gadac... Peef gg podaj :P Zeby nie było OT: Gracie Coś DZISIAJ W COD?? :P Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) szkoda gadac... PEef gg podaj :P 1506327[/snapback] Ad.1 Nie chcial bym byc w Twojej skorze, gdy zoabczyl by to moder. :wink: Ad.2 Peef :arrow: Don Franczesko :arrow: skapy na numery gg... Edytowane 21 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 hehe, a ci dalej kolegów szukają..... a gdzie mały sie obija? a na budowie liczy ile beton waży : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) hehe, a ci dalej kolegów szukają..... a gdzie mały sie obija? a na budowie liczy ile beton waży : P 1508210[/snapback] :blink: A Ty co? Nie odzywasz sie na gg? Nie wyjkechales jeszcze? Ja pisze i pisze do Ciebie, a Ty co? Nic a nic, nie dajesz z naku zycia?! A co do budowy, wlasnie skonczylismy budowac w Koscierzynie, takze mozesz jechac sobie zoabczyc jak to ladnie ocieplilem :D :D EDIT: A co z tematem sie stalo? Czemu juz nie jest w :arrow: "Waznych tematach"? Jego miejsce zajelo jakies "GTA:SA"... :angry: Edytowane 22 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Trzeba zagadać do Gonza albo Jonathana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Trzeba zagadać do Gonza albo Jonathana :) 1508678[/snapback] Gnz - Sam je odkleil od waznych tematow, takze nie predko wroca, bo tak jak gonzo powiedzial, nic sie tutaj nie dzieje to po maja byc w "Waznych tematach" i pewnie nie predko wroca... Jonathan - eee On nie ma nic do gadania :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 heh widze ze temat o cod sie odkleil. I dobrze bo i tak NIC sie tu ciekawego nie dzieje. Ide dalej pykac w san andreas B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 heh widze ze temat o cod sie odkleil. I dobrze bo i tak NIC sie tu ciekawego nie dzieje. Ide dalej pykac w san andreas B) 1509463[/snapback] Sabotaz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Sabotaz... 1509480[/snapback] Oj, M@ly uwazaj, bo jak modek coś takiego zauwazy to dostanież % za nabijanie postów :P PS: Jak strzelacie z Mp44 ? Dzisiaj dla testu zacząlem strzelac seriami po 3... same heady ida (jak u cheaterow)... i jeszcze dzisiaj mam fajne demko cheatera (sam robilem) potem zamieszcze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Oj, M@ly uwazaj, bo jak modek coś takiego zauwazy to dostanież % za nabijanie postów :P PS: Jak strzelacie z Mp44 ? Dzisiaj dla testu zacząlem strzelac seriami po 3... same heady ida (jak u cheaterow)... i jeszcze dzisiaj mam fajne demko cheatera (sam robilem) potem zamieszcze :P 1509839[/snapback] Haha, Onio nagral siebie, bo i tak wszyscy wiedza, ze to czit :wink: Edytowane 22 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Haha, Onio nagral siebie, bo i tak wszyscy wiedza, ze to czit :wink: 1509846[/snapback] jasne: http://www.everesthome.republika.pl/demo0002.dm_2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 naprawde nie macie o czym gadać..... każeł- a co to za podpis ty masz? o rany.... tragedia.. nie powiem jak na to się patrzy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 każeł- a co to za podpis ty masz? o rany.... tragedia.. nie powiem jak na to się patrzy..... 1509922[/snapback] hehe krasnal zrobil sie pro forumowicz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 hehe krasnal zrobil sie pro forumowicz :lol: 1510121[/snapback] :arrow: + Pro gangsta :arrow: + Pro wymiatacz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Lama forumowa :rolleyes: :wink: :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam... sie na forum tym zarejstorwałem, chyba raczej po to, aby zapytać się o jednasprawę... co się stało z serwerem .pl tactops z CRK modem? Tak z nikąd padł i już... nie ma go... chyba się popłacze.. Jeżeli wiecie czemu serwer padł i czy może wróci... to napiszcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam... sie na forum tym zarejstorwałem, chyba raczej po to, aby zapytać się o jednasprawę... co się stało z serwerem .pl tactops z CRK modem? Tak z nikąd padł i już... nie ma go... chyba się popłacze.. Jeżeli wiecie czemu serwer padł i czy może wróci... to napiszcie... 1510865[/snapback] Stronka takze padla, Serwer, z niewyjasnionego powodu, lecz dzisiaj lub jutro powroci spowrotem... Sa takze nadzeje, iz TactOps 2 powroci na scene :wink: Takze bedzie, az drzalo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 :) to dobrze, że powróci.... M@ły... ja Cię na forum widziałem TO... (nie lubią cię czy co)...mniejsza z tym... Mam pytania... na TO1 jest (był) CRK i niestandardowe mapy - to dobrze... tak powinno zostać. A jak się sprawa ma z TO2... czy tam był CRK? Przydało by się, aby był, i jeszcze jedno... męczy mnie na niektórych mapach brak snajperek... a na niektórych nie... czy jast możlwość stworzenia takiego czegoś, gdzie na niektórych mapach snajpy off a na niektórych on? (coś a'la edycja AMX moda w CSie)... No i najważniejsze... czy istnieje serwer TS'a albo czy będzie takowy? nie jesteś chyba adminem, ale masz do jakiegoś kontakt... to zapytaj się czy wróci strona... a szczególnie forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...