Mastaaah Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 na serwie TO2 byl mod PRM. efekt ogluszenia po strzale lub wybuchu granatu w poblizu, brak celownika i cos tam jeszcze. Uwielbialem ten serw swojego czasu... Pogadam z Zygmuntem aby znowu PRM mod wrocil do łaski. PIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Najdroch: A w jakim czasie zamierzacie uruchomić TO2 ? Xionc: Wreszcie ktoś z Kielc, kto gra w CoD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 to dobrze, że powróci.... M@ły... ja Cię na forum widziałem TO... (nie lubią cię czy co)...mniejsza z tym... Mam pytania... na TO1 jest (był) CRK i niestandardowe mapy - to dobrze... tak powinno zostać. A jak się sprawa ma z TO2... czy tam był CRK? Przydało by się, aby był, i jeszcze jedno... męczy mnie na niektórych mapach brak snajperek... a na niektórych nie... czy jast możlwość stworzenia takiego czegoś, gdzie na niektórych mapach snajpy off a na niektórych on? (coś a'la edycja AMX moda w CSie)... No i najważniejsze... czy istnieje serwer TS'a albo czy będzie takowy? nie jesteś chyba adminem, ale masz do jakiegoś kontakt... to zapytaj się czy wróci strona... a szczególnie forum. 1511151[/snapback] Hm, czy mnie nie lubia? A co mnie to obchodzi, ja wyrazam swoje opinie, a czy mnie lubia czy ne guzik mnie obchodzi, mam malo kumpli, bo zle na mnie reaguja... Ale po co to napisales to nie wiem, nie musiasz tego nam uswiadamiac, i tak wszyscy to wiedza... na serwie TO2 byl mod PRM. efekt ogluszenia po strzale lub wybuchu granatu w poblizu, brak celownika i cos tam jeszcze. Uwielbialem ten serw swojego czasu... Pogadam z Zygmuntem aby znowu PRM mod wrocil do łaski. PIS 1511187[/snapback] O najdroch fajnie by bylo, gdyby spowrotem to powrocilo, i aby stronka byla ON... A fajny byl bajer ze statystykami :wink: Postaraj sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Onio - ta... z Kielc jestem, mieszkam na uroczysku... gram w CoD'a... w sumie to od nie dawna, poniważ przed tym sezonem mego grania grałem w CS'a i AA.... w cod'a przed tym grałem około lutego tamtego roku.... czy dobrze gram... to nie wiem... jak mam dzień to na tactopsie czasem staty 12/1 - 19/4 (neueville - dużo deadów, bo Zuba rzucał nade'y na respie i zmieniał team grrr...), jak dnia nie mam to lipa... pozatym nuczyłem się grać na CRK, PRM'a pamiętam.... często broń wypadała... upadało się często, może to było UO (celowik był, chyba). Co do PRM'a to mieszane uczucia mam... celownika nie ma, ogłuszenie jest, lecz chyba też same rambo biegają 30km/h z mp44.... W CRK jest zwolnienie biegania, oraz moje najukochańsze "podgotowywanie" granatów... jeżeli nie wiecie o co mi chodzi to wytłumacze: Granat po wyjęciu zawleczki ma dodatkowe zabezpieczenie w postaci takiej "klamerki", dopiero po wyjęciu zawleczki i puszczeniu tej klamerki włącza się zapalnik... więc granat można potrzymać w ręce i wypuścić wtedy, gdy przeciwnik nie ma szans na ucieczkę od niego... lecz trzeba pamiętać, iż w rączce może też wybuchnąć granat... wiec trzeba się znim szybko żegnać. Hmm... jeszcze nie grałem na jednym bardzo ciekawym, lecz nie przydatnym modzie: AWE - juhy dużo :) i innych "bajerów", jest jeszcze coś podobnego do AWE lecz nazwy nie pamiętam. AWE - Additional War Effects, czyli juha hełmy etc... Według mnie to na TO rozpanoszyło się troszkę chamstwo... nie ma admina, który by sobie czasem kogoś kopnął.... A TS będzie czy nie? IMHO CRK daje troszkę kimaciku, a PRM daje dużo klimaciora, lecz ja wole ten klimacik sobtelny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 wam tez nie działa tactops 1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 wam tez nie działa tactops 1 ?? 1511942[/snapback] Tak... nie działa ;[ serwer padł lub coś innego... poprostu go nie ma... ale M@ly pisał, że dziś (qwa 1min po północy) tzn wczoraj miał wrócić albo dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 A TS będzie czy nie? 1511688[/snapback] Nie bedzie. Bo i tak nikt nie bedzie wchodzil... wam tez nie działa tactops 1 ?? 1511942[/snapback] Nie dziala, poniewaz padl, z niewyjasnionego powodu... Tak... nie działa ;[ serwer padł lub coś innego... poprostu go nie ma... ale M@ly pisał, że dziś miał wrócić albo dziś. 1512021[/snapback] Hm a co ja wrozka? Admin powiedzial, ze wczoraj albo dzisiaj, czyli pewnie cos powazniejszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Pewnie znowu im się coś spaliło na servie... zauważcie ze jak nie widzicie TO to także nie ma IFC :) Xionc: ty grasz pod nickiem ksiadz ??? (czy xionc ??? ) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Na TO2 nie bedzie coda bo wejdzie w to miejsce najprawdopodobniej Battlefield2 Co do TO1 to wiem chyba czemu go nie ma. A raczej sie domyslam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Gram pod nickiem Xionc! I nie gram pod nickiem ksiadz... pozatym nie gram ani nie grałem w ultimę jakby co... Domyślasz się... czyli możesz ujawnić część Twoich domysłów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Gram pod nickiem Xionc! I nie gram pod nickiem ksiadz... pozatym nie gram ani nie grałem w ultimę jakby co... Domyślasz się... czyli możesz ujawnić część Twoich domysłów? 1512358[/snapback] Grr Xonic, napisales 1 000 odpowiedz :angry: polowalem na nia od miesiaca :lol: Ale napisze 1001 B) A co do serwa, pewnie Zigi zachlal z jonathanem i wylaczyli wtyczki od kompa :lol: i serwer padl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 O to to sie nie boj M@Ly. Pic to trzeba umiec. A co do przyklejania topicu to zgadnij kto go przykleil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 O to to sie nie boj M@Ly. Pic to trzeba umiec. A co do przyklejania topicu to zgadnij kto go przykleil. 1512378[/snapback] Hm... :wink: Gadalem z Gonzem, powiedzial: "sam go przykleilem, sam go odkleilem"... :wink: Dobrze zrobil, poniewaz i tak tutaj zawsze cisza, a jak juz ktos sie odezwie to gadamy o bzdurach tak jak np. teraz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Pozostan w nieswiadomosci. Moze to i zdrowiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Pozostan w nieswiadomosci. Moze to i zdrowiej :D 1512411[/snapback] Hm no to pozostaje :arrow: Jonathan ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Na TO2 nie bedzie coda bo wejdzie w to miejsce najprawdopodobniej Battlefield2 1512341[/snapback] Ciekawe kto o to poprosił :blink: Grrr.. kilka godzin nieuwagi a tu juz kilkanascie nowych postów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Hm... :wink: Gadalem z Gonzem, powiedzial: "sam go przykleilem, sam go odkleilem"... :wink: Dobrze zrobil, poniewaz i tak tutaj zawsze cisza, a jak juz ktos sie odezwie to gadamy o bzdurach tak jak np. teraz B) 1512393[/snapback] nie cytuj czegoś czego nie powiedziałem ... odkleiłem fakt - ale nie pamiętam kto przyklejał - zreszta jakie to ma znaczenie ? ;] temat ssie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 temat ssie. 1512908[/snapback] To ssij :lol: Trzeba napisać do Pary zeby przykleił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 nie cytuj czegoś czego nie powiedziałem ... odkleiłem fakt - ale nie pamiętam kto przyklejał - zreszta jakie to ma znaczenie ? ;] temat ssie. 1512908[/snapback] Oj dobra, a skąd ja mam pamiętać każdą rozmowę z Tobą? :wink: No to jeżeli Ty nie przykleiłeś, to zostaje nam słynny Jonathan, ale po jakiego grzyba ja to pisze to nie wiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 w temacie dzieje sie wiecej po jego odklejeniu niz wczesniej :P a ja dalej czekam az zbierzecie 5 osob i dacie sobie skopac ass :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Gonzo zbieramy ekipe?? W przerwie miedzy SA i B2 odstrzelimy kilka lebow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 tak jonathan zbierajcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ty tesh zbieraj :) Nie koniecznie ekipe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Powerslave = fantasta :] , jak sie cos zbierze to odstrzele kilku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Powerslave = fantasta :] , jak sie cos zbierze to odstrzele kilku :P 1514738[/snapback] Kilku - pfff, ja wszystkich odstrzele B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Powerslave chyba chciał grac.. o 24... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 prawie zgadles... brakowalo mi 5 gracza, ale ze Cie nie bylo to trudno :P a gralem jak zwykle do 3 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 PowerSlave gra w nocy, bo wtedy tanszy prad :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 wtedy TP mniej impulsow mi nalicza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 I jesc sie nie chce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...