Powerslave Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 no jedynie pić :P srednio jedna-dwie 1,5l butelki wody gazowanej wypijam podczas takiego grania ;) to bieganie jest meczace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 To pograj w Battlefield2 :] Tam sa "ciut" wieksze mapy :] Ja chyba przerzucam sie juz na stale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 zdrajca! I TO tesh pewnie zainkasował.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Więc wie ktoś co z tym TO będzie... bo do gier EA mnie nogdy nie ciągneło... strasznie nie mam co robić gdy TO zamknięte... może ktoś by się zlitował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 A nie mozesz grac na innych servach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 nie... nie moge... bo nie nawidze biegac 30kM/h... bo się strasznie szybko mecze i wogole... trzeba pic.. pozatym jestem juz przyzwyczajony do CRK'a moda... bez niego to CoD jest dla mnie "o kant [gluteus maximus] potłuc".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dowiem sie co i jak Spokojnie Wroci :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 wroci... teraz pojechal na wakacje, dajcie mu tez odpoaczac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Serwer pojechał na wakacje? Bardzo dziwne... no musi sobie czasem odpocząć albo wypić.... szkoda... niech wróci wypoczęty.... edit: tu masz onio awatar w png z przeźroczystością... ładniej wygląda, ale kIEpska przeglądarka zamiast przeźroczystości daje szary kolorek. Edytowane 27 Czerwca 2005 przez xionc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Serwer pojechał na wakacje? Bardzo dziwne... no musi sobie czasem odpocząć albo wypić.... szkoda... niech wróci wypoczęty.... edit: tu masz onio awatar w png z przeźroczystością... ładniej wygląda, ale kIEpska przeglądarka zamiast przeźroczystości daje szary kolorek. 1518320[/snapback] YYY to ty przerabiales ?? THX :) A tak szczerze to nie przykładam większej uwagi do mojego avatarka... i tak sukces ze jakis jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ta... sam robiłem... jestem masta... lubię tą przeźroczystość.... a teraz dla johnatana: Dobra... ale co z tym serwerem? Może ktoś wytłumaczyć czemu odszedł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) Ta... sam robiłem... jestem masta... lubię tą przeźroczystość.... a teraz dla johnatana: Dobra... ale co z tym serwerem? Może ktoś wytłumaczyć czemu odszedł? 1518936[/snapback] Hm xionc chcialbys sie moim avatrem pobawic :win: chodzi mi o podpic na dole avatara "M@Ly" B) A co do serwa, wlasnie wie ktos z jakiego powodu padl? EDIT: ZDALEM MATURE :D!! Edytowane 28 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 TO prawdopodobnie dzisiaj juz ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 To, że TO ruszy już dziś to było gdzieś w czwartek jak się nie mylę... ale wierzę w Twoje wielkie słowa... M@Ly ... niewiem.. może tam zmienie ten awatar. Napis, chyba najlepszy byłby biały. Ja się grafiką nie bawię, lecz może tam kiedyś coś zrobię to tu dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zibi wytrzeźwieje ?? :) M@ły - szybko to do ciebie doszło... od wczoraj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 TO1 juz smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jak zwykle masa ludzi... :unsure: A co z IFC 32 slotowym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Serw wystartowal 3min przed moim postem A serwowi IFC chyba zakonczyl sie termin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Serw wystartowal 3min przed moim postem A serwowi IFC chyba zakonczyl sie termin 1519459[/snapback] Szybszy był TO :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jejq... chodzi... Ale zanim wejde na serwer minie trochę czasu, bo cośtam coś... Strona dalej nie działa... szkoda... Mało ludzi? Nawet i dobrze... tzn 2 to za mało ale przy 12 osobach gra się akurat najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Stronka TO zostala zawieszona, Jak zwykle wszystko rozbija sie o kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 No to nie moze być na jakiś czas umieszczona jakimś bezpłatnym hostingu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ale jaki to ma sens. Bedzie sie walilo co chwile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ej jonathan ty nie masz co robic ?? :P Cały dzien na kompie nooo.. odpisuje w 2-3 min..... pewnie poluje na nas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Taka praca. :] Szkoda ze grac nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jak zwykle TO syci... 5 osob.... ale Xionc! jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Wczoraj z radości tylko 6h bez przerwy grałem ;] Wyszedłem na dwór i słońce mnie prawie przewróciło.... ale nic... dziś może też będzie 6h grania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Niedziwie sie.... w tej dziurze nie ma nawet co robić ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) W sumie to nie ma za bardzo... można się napic czegoś... lecz nie jest często możliwe napicie się w przyzwoitym miejscu, lecz raczej na osiedlu. Dziś w sumie miałem co robić... przejechałem całe miasto nie wiem po co... bo dziś, wiesz, te średnie szkoły przyjmowały, przyjeli mnie do Ściegiennego (z 300m odemnie), lecz i tak sobie zwiedziłem miasto. Onio - jakie osiedle jest Twoim macierzystym, lub raczej na jakim mieszkasz? I jeszcze jedno... Johnatan i Onio - zmieńcie awatary... proszę :P Tylko zamieście je w jakimś swoim miejscu. Edytowane 30 Czerwca 2005 przez xionc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...