Skocz do zawartości
marcellus

Call Of Duty - Rozgrywki Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

nie... nie moge... bo nie nawidze biegac 30kM/h... bo się strasznie szybko mecze i wogole... trzeba pic..

pozatym jestem juz przyzwyczajony do CRK'a moda... bez niego to CoD jest dla mnie "o kant [gluteus maximus] potłuc"....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwer pojechał na wakacje? Bardzo dziwne... no musi sobie czasem odpocząć albo wypić....

szkoda... niech wróci wypoczęty....

edit:

Dołączona grafika

tu masz onio awatar w png z przeźroczystością... ładniej wygląda, ale kIEpska przeglądarka zamiast przeźroczystości daje szary kolorek.

Edytowane przez xionc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwer pojechał na wakacje? Bardzo dziwne... no musi sobie czasem odpocząć albo wypić....

szkoda... niech wróci wypoczęty....

edit:

Dołączona grafika

tu masz onio awatar w png z przeźroczystością... ładniej wygląda, ale kIEpska przeglądarka zamiast przeźroczystości daje szary kolorek.

1518320[/snapback]

YYY to ty przerabiales ?? THX :)

A tak szczerze to nie przykładam większej uwagi do mojego avatarka... i tak sukces ze jakis jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta... sam robiłem... jestem masta... lubię tą przeźroczystość....

a teraz dla johnatana:

Dołączona grafika

Dobra... ale co z tym serwerem? Może ktoś wytłumaczyć czemu odszedł?

1518936[/snapback]

Hm xionc chcialbys sie moim avatrem pobawic :win: chodzi mi o podpic na dole avatara "M@Ly" B)

A co do serwa, wlasnie wie ktos z jakiego powodu padl?

EDIT: ZDALEM MATURE :D!!

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że TO ruszy już dziś to było gdzieś w czwartek jak się nie mylę... ale wierzę w Twoje wielkie słowa...

M@Ly ... niewiem.. może tam zmienie ten awatar. Napis, chyba najlepszy byłby biały. Ja się grafiką nie bawię, lecz może tam kiedyś coś zrobię to tu dam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jejq... chodzi...

Ale zanim wejde na serwer minie trochę czasu, bo cośtam coś...

Strona dalej nie działa... szkoda...

Mało ludzi? Nawet i dobrze... tzn 2 to za mało ale przy 12 osobach gra się akurat najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to nie ma za bardzo... można się napic czegoś... lecz nie jest często możliwe napicie się w przyzwoitym miejscu, lecz raczej na osiedlu.

Dziś w sumie miałem co robić... przejechałem całe miasto nie wiem po co... bo dziś, wiesz, te średnie szkoły przyjmowały, przyjeli mnie do Ściegiennego (z 300m odemnie), lecz i tak sobie zwiedziłem miasto.

Onio - jakie osiedle jest Twoim macierzystym, lub raczej na jakim mieszkasz?

I jeszcze jedno... Johnatan i Onio - zmieńcie awatary... proszę :P Tylko zamieście je w jakimś swoim miejscu.

Edytowane przez xionc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi