xionc Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Topic umira... reanimować Pytanie mam... Gdzie najlepiej wykupić serwer? U jakiej firmy na okres 1 miesiąca (jak narazie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 na pewno NIE gamesnet.pl niech Cie cena nie oczaruje bo chyba najtaniej, ale porazka czesto sie sam wylacza :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Powerslave napisał(a): na pewno NIE gamesnet.pl niech Cie cena nie oczaruje bo chyba najtaniej, ale porazka czesto sie sam wylacza :blink: 1574567[/snapback] Raz z klanem mieliśmy serva z gamesnetu. Wszystko było ok dopoki nie zainstalowaliśmy pana (duuuzo ich przetestowalismy) i niestety server często siadał. Jedynie bez moda bylo ok. Polecam - pingi małe, cena. Nie polecam - problemy z modami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Hmm.. to co wybrać? Napiszcie dokładnie co i dajcie linka/linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 np pifpaf.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 Onio napisał(a): Raz z klanem mieliśmy serva z gamesnetu. Wszystko było ok dopoki nie zainstalowaliśmy pana (duuuzo ich przetestowalismy) i niestety server często siadał. Jedynie bez moda bylo ok. Polecam - pingi małe, cena. Nie polecam - problemy z modami. 1574583[/snapback] Problemy z modami? Możesz dokłaniej się wyraźić? Mody? Ale jakie mody? PAM nie będzie dobrze hulał? pifpaf... hmm niewiem... a jakie tam będą pingi? tzn dobre/średnie/złe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 pif-paf u mnie najlepsze pingi w PL ~20 (łącze 128) gamesnet ~50 jest jeszcze hosting na vnet (http://www.oragif.gaa.pl/) - niektórym chodzi lepiej jak pifpaf ale u mnie lipa ~150 jest najtańszy ale teraz nie załatwisz bo figaro (admin) w niemczech siedzi na wakacjach... czasem mu coś pozytywnie odwali i dzieli serwami za free ;] jedyne serwery gdzie nie spotkałem sie z narzekaniem ludzi z zagranicy na ping to pifpaf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Aha... najważniejsza sprawa. Czy serwer na pifpafie będzie serwerem scrackowanym, czy może nie ma takiej opcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 mielismy kiedy serwer z pifpafa. Nie bylo zadnych problemow. Pingi luz, serwer non stop dzialal. I oczywiscie mozna grac na wersjach "oryginalnych inaczej" ;) Tylko troche cena wysoka ale czasami sa jakies promocje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Na pifpafie sam musisz scrackować ale to zaden problem. GNZ: To zalezy od łącza- ja na neo mam straszne lossy do pifpafa i nie lubie tam grac. Wole pingi od gamesetu. Xionc: Z pamem był problem. Tak jak mowilem poprostu server nam się wieszał i to bardzo często. Gamesnet - mozesz donich napisac prosbe o scrackowanie. - zrobią to sami ;] Albo juz od razu bedzie scrackowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No więc na gamesnecie małe pingi z neo. A na pifpafie bez problemowo. Chyba lepiej dla klanu na pifpafie, a dla mnie na gamesnecie ;] BTW jest jakiś program, lepszy od PunkBustera? (coś w stylu CD), bo mnie dobijają czity, sam jestem zwany czitem często. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 xionc napisał(a): BTW jest jakiś program, lepszy od PunkBustera? (coś w stylu CD), bo mnie dobijają czity, sam jestem zwany czitem często. 1577878[/snapback] Na sprawdzanie walla, multi hacka - pb robi specjalne screeny i zapisuje je na serverze. Bezpośrodnio po np. meczu wchodzisz na ftp serva i tam przeglądasz pb screeny- jezeli coś tam Cie zaniepokoi (np. jakieś kółeczko, celowniczek, kwadracik to masz juz gotowy dowód ze ktoś ma takowego cheata ;] Jest jeszcze MD5 (chyba dobrze mowie), ale z nim są tylko same problemy...- kopie ludzi nawet bez cheata itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Właśnie, kopie mnie za MD5 Tool coś bez przerwy. Cośtam "Mismatch z.cfg". Mój cfg się nazywa z.cfg... nie wiem o co mu chodzi. Denerujące to jest często. Na 2 minuty kopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 xionc napisał(a): Właśnie, kopie mnie za MD5 Tool coś bez przerwy. Cośtam "Mismatch z.cfg". Mój cfg się nazywa z.cfg... nie wiem o co mu chodzi. Denerujące to jest często. Na 2 minuty kopie. 1578568[/snapback] Mnie tez kiedys kopało - pomogla reinstlka CoD - jezeli masz jakies dodatki, sciagasz z serverów - alej to sciaganie ;] PS: GNZ no i jaki masz klan zubrze ;] ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Sciągałem mapy do CoD, bo na TactOpsa były potrzebne. Pozatym reinstalki nie zrobię, bo nie mam czym. Muszę jakieś płyciska z CoD'em dorwać, bo raz zainstalowałem CoD'a gdzieś rok temu i tak 1.2GB sobie siedziało na dysku, aż jakis czas temu zacząłem tego używać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ODNAWIAM TEMAT! Czy ktoś z tutaj zgromadzonych gra tu jeszcze w CoD wogóle ? ;] I wlasnie: Nie wiecie jakie trzeba miec porty przetunelowane w routerze zeby postawić serwer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ja wczoraj wrocilem dopiero, no i od wczoraj gram w CoD :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 panowie i panie podajcie ajpi kilku serwerow gdzie gracie bo to swieci pustkami :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 #codmix i gram mixy ;) publiki s&d wogole, jedynie jakis tdm na rifle nic wiecej :P TDM rifle only: 62.112.140.181:28960 195.4.16.230:28960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 podaruj sobie tdm... ja chce S&D!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 83.142.72.8:28960 ZTP 195.4.17.49:28960 ATI :P 195.82.184.4:28960 Rybnet 81.219.104.2:28960 vNET szukam klanu? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Powerslave napisał(a): 83.142.72.8:28960 ZTP 195.4.17.49:28960 ATI :P 195.82.184.4:28960 Rybnet 81.219.104.2:28960 vNET szukam klanu? :D 1594928[/snapback] Jeszcze eNs! sd: 62.111.142.11:28960 tdm: 83.145.128.3:28960 (only rifle) ts: 62.111.142.11:8768 Ja tam ostatnio często jestem na sd i siedze na ts`ie (ale na kanale z haslem ;] ) Powerslave czemu odeszles od Sqrwieli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 nie odszedlem... ale nie wazne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ocrana - 195.4.17.49:28960 - bo trzyma poziom... PL noob-serwery 4 fun: GHnet - 83.175.180.2:28960 ZPT - 83.142.72.8:28960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 A polish army@ztp FFA jeszcze jest ?? :> PS: NA ocrane.ati strasznie cięzko jest wbic... a poziom... z tego co widzialem Kilka razy to nie zaspecjalnie... ale wierze ze tam moga grac niezli ludzie... (jak nienalepsi ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 nie mówie że tam grają najlepsi - ale wystarczy że jakiś lolek dostanie 5 razy heada i nie wie skąd to wychodzi z serwa i w ten sposób prędzej czy później zbierze sie fajna ekipa do grania która przynajmniej wie jak myszke trzymać w łapie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja coraz mniej grywam na publicach, gram codziennie po 3 spary, jeden mecz do pif-paf'a i co tydzien CB, a co 3 dni trening :wink: P.S. o 21 pcw z Warriors :D zobaczymy jaki bedzie wynik B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 a ja nie gram wogole na publikach bo ich poziom mnie zalamuje :lol: tylko mixy, a teraz ciagle spary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Powerslave napisał(a): a ja nie gram wogole na publikach bo ich poziom mnie zalamuje :lol: tylko mixy, a teraz ciagle spary :) 1599255[/snapback] No nie mow Power, ze juz taki prO jestes :lol: Pamietasz czasy tactopsa, jak sobie tam gralismy i jaki klimat byl :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 hehe a pamietasz moje lagi ?:D 999 przez pol rundy a potem zostawalem sam na 5 z pingiem 100-200 :) ehhh co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr jasne ze jestem pro :] chosi mi o to ze nie lubie grac SD bo tam kazdy ma w [gluteus maximus] bombe, wazny tylko frag, no i nie ma ts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...