Skocz do zawartości
marcellus

Call Of Duty - Rozgrywki Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Powerslave napisał(a):

na pewno NIE gamesnet.pl niech Cie cena nie oczaruje bo chyba najtaniej, ale porazka czesto sie sam wylacza  :blink:

1574567[/snapback]

Raz z klanem mieliśmy serva z gamesnetu. Wszystko było ok dopoki nie zainstalowaliśmy pana (duuuzo ich przetestowalismy) i niestety server często siadał. Jedynie bez moda bylo ok. Polecam - pingi małe, cena. Nie polecam - problemy z modami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Onio napisał(a):

Raz z klanem mieliśmy serva z gamesnetu. Wszystko było ok dopoki nie zainstalowaliśmy pana (duuuzo ich przetestowalismy) i niestety server często siadał. Jedynie bez moda bylo ok. Polecam - pingi małe, cena. Nie polecam - problemy z modami.

1574583[/snapback]

Problemy z modami? Możesz dokłaniej się wyraźić? Mody? Ale jakie mody? PAM nie będzie dobrze hulał?

pifpaf... hmm niewiem... a jakie tam będą pingi? tzn dobre/średnie/złe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pif-paf u mnie najlepsze pingi w PL ~20 (łącze 128)

gamesnet ~50

jest jeszcze hosting na vnet (http://www.oragif.gaa.pl/) - niektórym chodzi lepiej jak pifpaf ale u mnie lipa ~150

jest najtańszy ale teraz nie załatwisz bo figaro (admin) w niemczech siedzi na wakacjach... czasem mu coś pozytywnie odwali i dzieli serwami za free ;]

jedyne serwery gdzie nie spotkałem sie z narzekaniem ludzi z zagranicy na ping to pifpaf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pifpafie sam musisz scrackować ale to zaden problem.

GNZ: To zalezy od łącza- ja na neo mam straszne lossy do pifpafa i nie lubie tam grac. Wole pingi od gamesetu.

Xionc: Z pamem był problem. Tak jak mowilem poprostu server nam się wieszał i to bardzo często.

Gamesnet - mozesz donich napisac prosbe o scrackowanie. - zrobią to sami ;] Albo juz od razu bedzie scrackowany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc na gamesnecie małe pingi z neo.

A na pifpafie bez problemowo.

Chyba lepiej dla klanu na pifpafie, a dla mnie na gamesnecie ;]

BTW jest jakiś program, lepszy od PunkBustera? (coś w stylu CD), bo mnie dobijają czity, sam jestem zwany czitem często.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xionc napisał(a):

BTW jest jakiś program, lepszy od PunkBustera? (coś w stylu CD), bo mnie dobijają czity, sam jestem zwany czitem często.

1577878[/snapback]

Na sprawdzanie walla, multi hacka - pb robi specjalne screeny i zapisuje je na serverze. Bezpośrodnio po np. meczu wchodzisz na ftp serva i tam przeglądasz pb screeny- jezeli coś tam Cie zaniepokoi (np. jakieś kółeczko, celowniczek, kwadracik to masz juz gotowy dowód ze ktoś ma takowego cheata ;]

Jest jeszcze MD5 (chyba dobrze mowie), ale z nim są tylko same problemy...- kopie ludzi nawet bez cheata itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xionc napisał(a):

Właśnie, kopie mnie za MD5 Tool coś bez przerwy. Cośtam "Mismatch z.cfg". Mój cfg się nazywa z.cfg... nie wiem o co mu chodzi. Denerujące to jest często. Na 2 minuty kopie.

1578568[/snapback]

Mnie tez kiedys kopało - pomogla reinstlka CoD - jezeli masz jakies dodatki, sciagasz z serverów - alej to sciaganie ;]

PS: GNZ no i jaki masz klan zubrze ;] ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciągałem mapy do CoD, bo na TactOpsa były potrzebne.

Pozatym reinstalki nie zrobię, bo nie mam czym. Muszę jakieś płyciska z CoD'em dorwać, bo raz zainstalowałem CoD'a gdzieś rok temu i tak 1.2GB sobie siedziało na dysku, aż jakis czas temu zacząłem tego używać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powerslave napisał(a):

83.142.72.8:28960 ZTP

195.4.17.49:28960 ATI :P

195.82.184.4:28960 Rybnet

81.219.104.2:28960 vNET

szukam klanu? :D

1594928[/snapback]

Jeszcze eNs! sd: 62.111.142.11:28960

tdm: 83.145.128.3:28960 (only rifle)

ts: 62.111.142.11:8768

Ja tam ostatnio często jestem na sd i siedze na ts`ie (ale na kanale z haslem ;] )

Powerslave czemu odeszles od Sqrwieli ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mówie że tam grają najlepsi - ale wystarczy że jakiś lolek dostanie 5 razy heada i nie wie skąd to wychodzi z serwa i w ten sposób prędzej czy później zbierze sie fajna ekipa do grania która przynajmniej wie jak myszke trzymać w łapie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powerslave napisał(a):

a ja nie gram wogole na publikach bo ich poziom mnie zalamuje  :lol:

tylko mixy, a teraz ciagle spary :)

1599255[/snapback]

No nie mow Power, ze juz taki prO jestes :lol:

Pamietasz czasy tactopsa, jak sobie tam gralismy i jaki klimat byl :D?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a pamietasz moje lagi ?:D 999 przez pol rundy a potem zostawalem sam na 5 z pingiem 100-200 :) ehhh co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr

jasne ze jestem pro :] chosi mi o to ze nie lubie grac SD bo tam kazdy ma w [gluteus maximus] bombe, wazny tylko frag, no i nie ma ts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi