Xalpha Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 hehe a pamietasz moje lagi ?:D 999 przez pol rundy a potem zostawalem sam na 5 z pingiem 100-200 :) ehhh co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr jasne ze jestem pro :] chosi mi o to ze nie lubie grac SD bo tam kazdy ma w [gluteus maximus] bombe, wazny tylko frag, no i nie ma ts 1599567[/snapback] TS zawsze moze byc ;]] Oto to sie niemartw. Jednak duza szkoda ze w CoD nie ma polskich serverów TP (Team play) - przydalo by sie dla takich fragerów co bomby rozbroic nie umieją. Albo jakis mod anty rush (axis`ami) bo przeciez oni mają bronic. - mod taki jest w counter striku ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 szukamy z johnem 3 ludzi któzy będą na zlocie i mają ochote stworzyć z nami klan by powalczyć tfuuu... wygrać nagrody ;] skill nieważny - szukamy pewniaków którzy sie zjawią w przypadku większej liczby osób (buehhehe) zrobimy mini-turniej ;]] wymagania minimalne: znajomość map call of duty ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 szukamy z johnem 3 ludzi któzy będą na zlocie i mają ochote stworzyć z nami klan by powalczyć tfuuu... wygrać nagrody ;] skill nieważny - szukamy pewniaków którzy sie zjawią w przypadku większej liczby osób (buehhehe) zrobimy mini-turniej ;]] wymagania minimalne: znajomość map call of duty ;P 1600924[/snapback] a ja chetnie bym sie zmierzyl na servie z kims 1 on 1... Wczoraj gralem z oskiem i dostalem... ale jestem ciekaw jak mi pojdzie z wielkim prO PowerSlev'em i wymiataczem rifla GoNZem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) ale jestem ciekaw jak mi pojdzie z wielkim prO PowerSlev'em i wymiataczem rifla GoNZem... 1601739[/snapback] :blink: :blink: przynajmniej pisz poprawnie name pr0 NieDuży edit: zapomnialem dodac ze 1on1 to shit bo tu nie liczy sie co umiesz ale szczescie kto pierwszy kogo zobaczy, 1on1 nawet z monthym remisowalem Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :blink: :blink: przynajmniej pisz poprawnie name pr0 NieDuży edit: zapomnialem dodac ze 1on1 to shit bo tu nie liczy sie co umiesz ale szczescie kto pierwszy kogo zobaczy, 1on1 nawet z monthym remisowalem 1602499[/snapback] No to zagrajcie 1on1 riflami... i tylko nie mowcie to shit bo sie gra na farta... ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 szukamy z johnem 3 ludzi któzy będą na zlocie i mają ochote stworzyć z nami klan by powalczyć tfuuu... wygrać nagrody ;] skill nieważny - szukamy pewniaków którzy sie zjawią w przypadku większej liczby osób (buehhehe) zrobimy mini-turniej ;]] wymagania minimalne: znajomość map call of duty ;P 1600924[/snapback] heheh, ale sprzęciora też kołujecie? :> a może tak ktoś na kolby zagra?! ;] bo po tym, jak z tym małym karłem zagrałem.. to mu tylko raz udało się mnie chwycić : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 heheh, ale sprzęciora też kołujecie? :> a może tak ktoś na kolby zagra?! ;] bo po tym, jak z tym małym karłem zagrałem.. to mu tylko raz udało się mnie chwycić : D 1603141[/snapback] I sie doigrales... Co do cod'a, to duzo klanow pada, bo chyba jakas wakacyjna moda. A moze jest to spowodowane nadejsciem cod'a 2..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Duzo klanow PADLO na początku wakacji ;] Teraz to raczej beda sie reaktywowac juz. Zresztą co się dziwic - wakacje są ludzie wyjezdzają, odpoczywają ;] A odn. CoD 2 to raczej nie przeciez ma być dopiero pod koniec listopada ;] PS: Dziwny dzisiaj moj qmpel mial przypadek: Gramy sobie, patrze a tu dostal kicka - nie jak zwykle za corrupted files a za pb hacka :blink: Dalem mu swojego pb, zobaczymy czy to pomoze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 jesli chodzi o wyparcie CoD przez CoD2 to na pewno nie nastapi to zbyt szybko, bo zeby moc pograc w nowa odslone trzeba bedzie miec mocny sprzet, a pewnie z polowa graczy ma sprzet w sam raz pod CoD i nic wiecej :) dlatego klany na bank nie padaja z powodu nadchodzacego CoD2.... czemu konkretny klan nie moze grac w 1 i 2 ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 a np. dlatego że 2 jest na zupełnie innym silniku i grać sie będzie bardzo ale to bardzo inaczej... odkąd sie wkręciłem w e-sport to testowałem kilka/kilkanaście topowych tytułów MP - z każdej wróciłem do CoD bo fizyka gry mi w konkurencji nie odpowiada ... cod2 przejde pewnie singla i wróce do MP zwykłego cod'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Playdemo CoD 2 - jak sobie przypomnie to co widzialem (sp) to mnie krew zalewa.... ten celownik od kara :(((((( Nie przejdzie ;( Bar zresztą tez widzialem ze taki ma z tym pólkolem ;(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 W ogole jakis dziwny ten cod2 :| A w ogole mi nie pojdzie cod2 takze, moim jedynym wyjsciem to cod i miec dalej 90 fps'ow ;] bo w cod2 pewnie bede mial 3 fps'y ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 I sie doigrales... Co do cod'a, to duzo klanow pada, bo chyba jakas wakacyjna moda. A moze jest to spowodowane nadejsciem cod'a 2..? 1608602[/snapback] ja sie nie dogrywam, o cokolwiek ci tam biegło... cod2- przekonany jestem że skopią multi ;/ przykładem może być TO- skąd ludzi pouciekali niawiadomo z jakiego powodu ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Na TO juz nie gram od dluzszego czasu... z klanem mamy serwer juz ble ble ble... No i wlasnie naszemu CL siadl HARDWARE BAN... nie wiadomo z jakiego powodu. Koles ma niestety nie orginala... Jest jakis sposob na zdjecie takowego bana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Koles ma niestety nie orginala... 1617343[/snapback] Ja bym powiedział stety - bo by wydal iles pln na gre i by jeszcze nie mogl w nią grac. Jezeli ma sieciowke - to niech spróbuje zmienić Adres MAC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 za cos musial tego bana dostac :D zmieni sprzet, bana nie bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 hehehe ;] kurna, bez jaj- ale ja też gdzieś po miesiąć przerwy wchodze na jakiś serw... i [gluteus maximus]- perlamentry ban?! napewno niesłusznie : > zdjąć się go da oczywiście... tylko jestem abyt leniwy aby poklikać myszką ;) reinstal gry, reset neo... reset kompa... i odpowiedni programik za 5 złoty : P ktos chce? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Może zebralibyśmy kiedyś sie na jakiś spar tweak.pl Mogę udostępnić serwer 10 slotów pifpaf pingi do 30 :D Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 jasne, ale po kampanii wrzesniowej, bo teraz tylko sie ucze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ja juz odpadam... przestalem grac w cod (1) ;]]] Milo sie gralo... narq ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a kto z dobrze grającym graczy w cod chce dołączyć do klanu codemon'S Jest jeszcze 1,2 miejsca klan ma swojego ts + serwer pifpaf więcej info na moim gg :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...