m2o2 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Mam nadzieję, że pociągniecie przynajmniej do 24., bo dopiero o 23 będę mógł dołączyć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 hehe wszedlem na dwie mapy i pojechalem kazdego! ssieeeeeej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ja wpadłem na 20min dosłownie bo mnie czas gonił :( Kiedy kolejna rozgrywka ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 No to kiedy następna partyjka ? Już mnie palce świerzbią żeby odstrzelić kilka chełmofonów niemieckich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Może na jutro jakoś sie umówimy ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Dobrze by bylo wieeeeecej ludzi zebrac. Bo ostatnio max 5-6 osob bylo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 eheh, to ja się podwoje ;] i będzie 6-7.... a poważnie.... to może w jakąś strategie se zagramy? hehe, żart ofkors ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Ja to z chęcią zagram z Wami :] Tylko własnie... coś za mało ludzi :) Ostatnio ja z Przemem wojowałem jak wszyscy wybili :) Może jak będziemy grać z patchem 1.5 to więcej ludzi przyjdzie ;) ;) Ze strategii to może w warcaby potniemy? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ja jestem chetny dzis na meczyk ;] zaraz wchodze na jakiś publik - jakby co to pisać na gygy że marcel postawił serva ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Nom na mp_rocket było ciekawie jak na rifle się szukaliśmy hehe :) ale była jedna akcyjka z klamką :P ja czekam aż jakiś termin zaproponuje mercellus bo mam ostatnio sporo czasu :P. Dziś poprzeglądałem trochę serwery do UO i całkiem fajnie się gra czołgami i jeepami :P, ciekawe akcje wychodzą jak jechałem czołgiem przez miasto a z okien nawalali do mnie z pancerfaustów, już nie mówiąc o czołgach przeciwnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 no w sumie w UO moznaby bylo zagrac raz. niezle sie jezdzi po mapie dżipem! rajd paryz-dachau... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Może się umówimy na jakimś publicznym serwerku co ? Trochę tego stoi pustego więc można się spotkać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 to znajdz taki pusty z ladnym pingiem i daj znac :] ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 no i pograliśmy na publiku z oskiem i najGrochem jeleniem ;] byłem granat-mastach pr0 na carentan ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Chyba musze tu coniektorym pokazac jak sie strzela ze strzelby (o ile sam jeszcze pamietam) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Graliście teraz w podstafke czy UO? :) Jutro można się umówić na jakąś partyjkę UO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Ja wole gola wersje. Ale jak trzeba to zagram i w UO Swieta ida beda wolne wieczory!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 dziś 16.00 - pasi ? ;] który z publików do ugadania na gg - chyba że marcel będzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Mi pasi, to może sprubujemy UO ? A propo, jak się odezwe do ciebie gzn to odpisz, chociaz raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ja proponuje na tactops, wpiszcie w consoli /connect 217.153.86.86:28990 Ja juz tam jestem :) Updejt: Kurde na tactops sporo ludzi teraz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ja z chęcią pogram, tylko trochę później. W UO możemy spróbować pograć, tylko ktoś się odezwie do mnie gdzie gramy :> Albo na forum napisze :) (i kiedy of course :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ja nie bede w stanie postawic serwera wkrotce... dzisiaj mam Christmas Dinner w firmie... jutro wyjezdzam do NJ do rodziny na Swita... Sobote obiecalem spedzic razem z dziewczyna... dopiero w Niedziele bede mogl zagrac/postawic serwer :? tak w ogole to Wesolych Swiat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Ja się zgłaszam. Trzeba przypomnieć sobie stare dobre czasy... ;) Tylko napiszcie kiedy o ktorej godzinie i na jakim serwie, to odrazu wbijam ;-) Wesołych Swiąt ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 no właśnie ;) WESOŁYCH ŚWIĄT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 To i ja się dopiszę :) Życzę Wesołych Świąt Wszystkim! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 bogatego GAZdora :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 I szyszek do kolan Wesołych Świąt COD-Tweak-Team Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Dzie ku je myyyyy!! :] A moze dzisiaj wieczorkiem Obrzarci po kolacujce?? Na tactops1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja sie pisze! pewnie i tak bede gral po pijaku ale przeciez to tygryski lubia najbardziej 8) no to do wieczora! moze wstepnie ustawimy sie na..... 20? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Dla mnie luz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...