Peef Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja może też wpadnę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 tactops 1? wieczorkiem? też może będe jak się dowlokę do domu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 wypchajcie sie dzemem tez chetnie popykam a na swieta zycze wam skilla choc w 50% takiego jak mam ja... nooby :P a od mikolaja po headshocie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 No wkońcu mam monitor i bede mógł z wami pograć :D Też wszystkim życze Wesołych Świąt!! I żebyście nie mieli problemów z monitorami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 na TO1 z mila checia wdepne i kare-m polamie ,gzn to szlo ;p czy jakos inaczej ;] pozdro gnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ehh ;P jelenie :P nie macie co robić, hiehie.... no, ale i mnie tam pewno nie zabraknie ;] pozdro, udławcie się ośćmi.. chociaż pewnie już to macie za soba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 huuu ale sie nawpie.... yyyy najadlem :] dobra panowie to ja sie wbijam na TO1! jakby ktos zapomnial ajpi oto one: 217.153.86.86:28990 hmmmm 19.38 a TO puste :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 A ja se nie pogram bo mi sie wiesza giera ;/ No kutfa A specjalnie szybko zezarlem :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 haha załapałem klan z oskiem ;] prO gnz i osek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ehh cicho :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2o2 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jacyś chętni na dziś po 22 -ej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jacyś chętni na dziś po 22 -ej ?Ja jestem chętny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No ja tez moge wpaść :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Dzisiaj jacys chetni na granie ??okolo 20-22 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ja jak zwykle moge :P Tyle ze monitor mi sie spier..... wczoraj podczas grania i moge przez przypadek komuś tk strzelić :D :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 co to za #Pr0 lolki?? :] Gdzie jest TT?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 ehh.. no jak widać ;] największym problemem TT było.. a raczej nie było serwa... teraz niby jest ;] buhehe- ale nawet jeleń najgroch jest w pro :P a jak ten sie tam dostał? nei wiem :P:P ale może nawet czasem zagramy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Mnie jakis kolo proponowal 3 razy abym sie przylaczyl ale takie Pr0 lolem mi smierdzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 a mi gozno coś ostatnio niezbyt ładnie pachnie ;] umyj!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 #prOstuj sie :D heheh tego klanu chyba juz nie bedzie jednak... a co do TT| to czas na REAKTYWACJE!! Tweak Team powroci ze zdwojona sila 8) ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 hmm... a jkaby tak poprostu legolasa jelenie zrekrutować do TT? serw byłby :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Legololasa?? NO czasami mu nawet niezle idzie. Tylko troche za bardzo sie podnieca :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Elo słuchacie dzis pogadam z aminem to moze postawie stały serwer TWEAKA był wczesniej serwer MSK czyl mojej sieci noi pingi były w miare, jak sie admin zgodzi to dzis postawimy :) niestety nikt z tweaka mimo iz to ogłacszałem nie chciał grać :( ehhh zobaczymy moze admin sie zlituje hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 byłoby elegancko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Elo słuchacie dzis pogadam z aminem to moze postawie stały serwer TWEAKA był wczesniej serwer MSK czyl mojej sieci noi pingi były w miare, jak sie admin zgodzi to dzis postawimy :) niestety nikt z tweaka mimo iz to ogłacszałem nie chciał grać :( ehhh zobaczymy moze admin sie zlituje hehenoi sie udało :) teraz zostaje ustalenie godzin w jakich gramy wtedy załoze hasełko i bedziemy grali tylko my :) serwer to 83.238.57.2:28960 mozna grać non stop :) ale na nasze rozgrywki bede zakładał hasło bo mam na nim admina :) hasłem bedzie np. tweak pozdro!! piszcie o ktorej gieramy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Dziś po 18:00 mogę popykać, tak że może ktoś powie konkret godzine i niech się reszta dostosuje co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Ja też mogę tak koło 18 postukać z Wami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Ja do 21 siedze w robocie, ale o 22 sie zamelduje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Próbowałem sie wbić na ten serwer, ale co to za plik anticamper? Nie moge go sciagnac bo serw ma wyłączone ściąganie plików... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Hmm pogadam z adminem to wgramy moda zeby nie chciał tego codu oryginalnosci bo ja akurat nie bardzo wiem jak to wgrac? wiecie wy moze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...