Skocz do zawartości
marcellus

Call Of Duty - Rozgrywki Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No ludzie kiedy znów gramy?? Porty mi odblokowali (mam nadzieje że na długo), więc grać moge. Wypykacie mnie że hoho, ale cóż. Kilka tygodni przerwy robi swoje :P Do tego pingi mam zawsze najwieksze na kazdym serwie. Ale cóż... grać trzeba!!!

Tylko kiedy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zbulwersowany gnz i czity 8O ale i tak byś dlugo nie pociągnol na nich ponieważ kolo nickiem Iron (Pamietacie lamke ) też mial czity ktorych pb nie wykrywal ale sie zaktualizowal i wylecial kolo a pozaty to zalezy od nastawien na serwie co ma sprawdzac pb jak by byl swietnie nastawiony to by pewnie pan gnz polecial i paru innych Ps:

ILE WY LAT MACIE ZE NA CZITACH GRACIE I NIE WIDZE W TYM NIC ZABAWNEGO móglbyś mi wyjaś co jest w tym takiego zabawnego ??

niewiem ze inni cie zabic nie moga bo wiesz gdzie są czy co ??

A po zatym ja nie gram na czitach i jak na serwie ktos powie na mnie cziter to jest dla mnie najwiekszy komplemęt bo wedlóg niego gram jak jakiś bóg że tylko cziter może tak grać ,wymiatać a nie żaden gracz :D

NIC WAS NIE USPRAWIEDLIWIA !

Jakby brat nie gral to bym was sobie pozamiatal snajperka (stare dobre czasy) ale gra i w coda nie gram od bardzo dawna. chociarz teraz jest glównym adminem ESL cod to malo gra ale zato ja bym w coda grac nie umial i moglbym was tylko resztka skilla i mysleniem pojechac.

Gnz ma świecić przykladem jako moderator a nie czitować chociarz pochwalam przyznanie,wstydż się.

KONIEC POUCZENIA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol ... pouczenie ... rotfl

dostałem czity pierwszy raz w życiu odkąd mam neta i gry MP - zainstalowałem (z ciekawości jak to wyglada w praktyce) pograłem z 2,3 razy i już od tamtego czasu nie gram a nawet o tym napisałem tu na forum - powiedz mi ilu znasz ludzi którzy przyznali sie do czitowania ??

chyba o to w tym chodzi by sie nie przyznawać i być "pr0" - mnie to jak widać nie bawiło ...

i co ma znaczyć że jako mod mam świecic przykładem ?

mam nie pić wódki by nie deprawować młodzieży ?

nie jeździć szybko autem bo łamanie przepisów jest bee ?

itd itp.

czy ja jestem modem wszystkich serverów cod'a czy też tweakowego forum ?

pomyśl nim nastepny raz cos napiszesz ...

twoją bulwersacje szczerze i otwarcie powiem że mam w odbycie (za przeproszeniem).

EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gnz mnie żle zrozumialeś napisałem "chociarz pochwalam przyznanie"

i co za tym idzie to że już nie używasz.

co do pouczenie jest ono do panów którzy używają nie z ciekawoście tylko ciągle.

"twoją bulwersacje szczerze i otwarcie powiem że mam w odbycie (za przeproszeniem)."

A ta bulwersacja jest w pełni usprawiedliwiona i wiem że nikogo ona nie obchodzi tylko ostrzgam żeby potem jak ktoś wpadnie to nie było płaczu i zgrzytania zębów.za np światowego bana na cd-keya.

A co do tego że powinieneś świecić przykładem to przyznaje żle to napisałem Przepraszam cie za to. Otóż właśnie teraz świecisz przykładem jako ten który umie sie przyznać i powiedzieć że już koniec ,po czym dotrzymać słowa to jest postawa godna naśladowania.

A pozaty mi w UO przez dym kawalontki ludzi było widać np:kawałek munduru przyznajew sie zabiłem raz kolesia przez dym,a na Dawnville w sniper house widziałem kolesia jak sie blisko ściany dosunoł i 4 osoby tak zabiłem,ale od tamtych wydażeń przestrzegam swojego małego kodeksu honorewego.

A jeszce czy macie wersje 1.5 bo jeśli nie to te serwery neostrady sa na 1.4 i nikt na nich nie gra co prawda votów nie ma ale moglibyście pograć.

193.110.122.207:28960

193.110.122.209:28960

193.110.122.206:28960

A ten jest 1.5 i na nim czasem ktoś gra.

193.110.122.205:28960

morze sie wam po coś przyda.

jonathan

No mozna by popykac mam ochote ubic kilku przykampowanych sniperow :>

Czy to była aluzja do mojej dawnej gry jako snajpera ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do cziterów... to błagam aby wszystkich takich zbanowano dozywotnio. Też kilka razy zostałem nazwany cziterem, przezco również jestem z siebie dumny ;)

193.110.122.205:28960 Te nserwik spoko S&D. Ping jak weszedłem miałem poniżej 100, jedyny minus to chyba brak call vote... jeśli dobrze widziałem.

Mam nadzieje że wszyscy juz zrobili updejta do 1.5, bo wiekszośc serwów już go chyba ma.

No to o 21?? Tak z 3 godzinki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapraszam wszystkch na 83.238.57.2:28960 dziwne niektórym działa jako scrackwowanym a niektórym nie :( eh zapraszam o 21 moze partyjke? zreszta zapraszam cały czas ale mam prosbe dodajcie do tagu TWEAK zebym wiedzial kogo wrazie czego mam nie wykopywać :) ehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No witam was panowie...Nie widze ze na banita 1 macie TSa a ponadto to jest gowniany server...Oferuje wam naszego klanowego :

217.172.183.66:8792
a haslo na wasz kanal to "tweak"

hehe ostatnimi czasy dziowne mi bylo zobaczyc TT "znowu" w Akcjii :D

PS: jedyny z TT ktory mnie pamietal to NY za co dzieki :D

Edytowane przez Morswin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhy daaaaaaaawno mnie na tym forum nie bylo:)))

pingi masakra na bocage 200-300 ;/ ale za to na downwille byly spoko i Was z kumplem pojechalismy :D:D hihi czas wrocic do korzeni (cod) po 3 miechach:D jak dla mnie narazie CSS idzie w odstawke;] przejadl mi sie troszke (za duzo sie w to gra na studiach, zamiast sie uczyc:P)

ps. przydalo by sie znalezc inny serwer bo ten nie wydala przy liczbie osob >20, ale gdy jest <20 daje rade:) pozdr. i cya na polu bitwy :D

Edytowane przez Powerslave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No witam was panowie...Nie widze ze na banita 1 macie TSa a ponadto to jest gowniany server...Oferuje wam naszego klanowego :

217.172.183.66:8792
a haslo na wasz kanal to "tweak"

hehe ostatnimi czasy dziowne mi bylo zobaczyc TT "znowu" w Akcjii :D

PS: jedyny z TT ktory mnie pamietal to NY za co dzieki :D

1217745[/snapback]

Nie przesadzaj morswin

Ja zaczesto siedze na rconie i poprostu nie patrze nieraz coludzie pisza.

Hmmmm moja forma powolutku wraca :]

Szkoda tylko ze nie mam teraz przez jakis czas kompa ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg ta lama najndroch tu jest :/

Przytocze jeden ciekawy epizod, ktory mial miejsce niedawno:

Gram sobie na TO (najndroch tam ma rcona) (strasznie lamowaty serwer ale akurat tam mialem tylko maly ping wiec weszlem) nagle wchodzi gosc i po chwili wyrzuca go za Video Driver Hack - wallhack sprzetowy, polegajacy na odpowiednim przeroieniu opengl'a mowie tej lamie o tym a on nic, po chwili wchodzi ten gosc znowu tym razem go nie wywala i gra dalej na wallu, ja do tej lamy zeby go wywalila a on nic nie reaguje zupelnie zero reakcji do tego wywalil mnie z tego lamowatego serwera :/ omg polska scena dzieki takim lamom jak on zchodzi na psy :/ najwiekszy kozak a 1v1 nie wiedzialby gdzie jest :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi