xpektor Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No ludzie kiedy znów gramy?? Porty mi odblokowali (mam nadzieje że na długo), więc grać moge. Wypykacie mnie że hoho, ale cóż. Kilka tygodni przerwy robi swoje :P Do tego pingi mam zawsze najwieksze na kazdym serwie. Ale cóż... grać trzeba!!! Tylko kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Też już czekam za następnym terminem rozgrywek, jak marcellus nie może postawić serwa to może ktoś inny ma możliwość ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 To może znajdziemy jakiegoś pustego :> stojącego... z call vote. Jak ktoś obcy sie wpakuje to kick`a mu damy ;) A tak w co gracie? TDM czy S&D? Bo innych trybów mam nadzieje że nie ruszacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Jestem zbulwersowany gnz i czity 8O ale i tak byś dlugo nie pociągnol na nich ponieważ kolo nickiem Iron (Pamietacie lamke ) też mial czity ktorych pb nie wykrywal ale sie zaktualizowal i wylecial kolo a pozaty to zalezy od nastawien na serwie co ma sprawdzac pb jak by byl swietnie nastawiony to by pewnie pan gnz polecial i paru innych Ps: ILE WY LAT MACIE ZE NA CZITACH GRACIE I NIE WIDZE W TYM NIC ZABAWNEGO móglbyś mi wyjaś co jest w tym takiego zabawnego ?? niewiem ze inni cie zabic nie moga bo wiesz gdzie są czy co ?? A po zatym ja nie gram na czitach i jak na serwie ktos powie na mnie cziter to jest dla mnie najwiekszy komplemęt bo wedlóg niego gram jak jakiś bóg że tylko cziter może tak grać ,wymiatać a nie żaden gracz :D NIC WAS NIE USPRAWIEDLIWIA ! Jakby brat nie gral to bym was sobie pozamiatal snajperka (stare dobre czasy) ale gra i w coda nie gram od bardzo dawna. chociarz teraz jest glównym adminem ESL cod to malo gra ale zato ja bym w coda grac nie umial i moglbym was tylko resztka skilla i mysleniem pojechac. Gnz ma świecić przykladem jako moderator a nie czitować chociarz pochwalam przyznanie,wstydż się. KONIEC POUCZENIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 lol ... pouczenie ... rotfl dostałem czity pierwszy raz w życiu odkąd mam neta i gry MP - zainstalowałem (z ciekawości jak to wyglada w praktyce) pograłem z 2,3 razy i już od tamtego czasu nie gram a nawet o tym napisałem tu na forum - powiedz mi ilu znasz ludzi którzy przyznali sie do czitowania ?? chyba o to w tym chodzi by sie nie przyznawać i być "pr0" - mnie to jak widać nie bawiło ... i co ma znaczyć że jako mod mam świecic przykładem ? mam nie pić wódki by nie deprawować młodzieży ? nie jeździć szybko autem bo łamanie przepisów jest bee ? itd itp. czy ja jestem modem wszystkich serverów cod'a czy też tweakowego forum ? pomyśl nim nastepny raz cos napiszesz ... twoją bulwersacje szczerze i otwarcie powiem że mam w odbycie (za przeproszeniem). EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 No mozna by popykac mam ochote ubic kilku przykampowanych sniperow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Gnz mnie żle zrozumialeś napisałem "chociarz pochwalam przyznanie" i co za tym idzie to że już nie używasz. co do pouczenie jest ono do panów którzy używają nie z ciekawoście tylko ciągle. "twoją bulwersacje szczerze i otwarcie powiem że mam w odbycie (za przeproszeniem)." A ta bulwersacja jest w pełni usprawiedliwiona i wiem że nikogo ona nie obchodzi tylko ostrzgam żeby potem jak ktoś wpadnie to nie było płaczu i zgrzytania zębów.za np światowego bana na cd-keya. A co do tego że powinieneś świecić przykładem to przyznaje żle to napisałem Przepraszam cie za to. Otóż właśnie teraz świecisz przykładem jako ten który umie sie przyznać i powiedzieć że już koniec ,po czym dotrzymać słowa to jest postawa godna naśladowania. A pozaty mi w UO przez dym kawalontki ludzi było widać np:kawałek munduru przyznajew sie zabiłem raz kolesia przez dym,a na Dawnville w sniper house widziałem kolesia jak sie blisko ściany dosunoł i 4 osoby tak zabiłem,ale od tamtych wydażeń przestrzegam swojego małego kodeksu honorewego. A jeszce czy macie wersje 1.5 bo jeśli nie to te serwery neostrady sa na 1.4 i nikt na nich nie gra co prawda votów nie ma ale moglibyście pograć. 193.110.122.207:28960 193.110.122.209:28960 193.110.122.206:28960 A ten jest 1.5 i na nim czasem ktoś gra. 193.110.122.205:28960 morze sie wam po coś przyda. jonathan No mozna by popykac mam ochote ubic kilku przykampowanych sniperow :> Czy to była aluzja do mojej dawnej gry jako snajpera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zagraj kiedys ze mna na Hurtgen to zobaczysz o co mi chodzilo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jak sie ta mapa włączała to odrazu wychodziłem :/ tobie też polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 A ja bardzo ja lubie. Zwlaszcza tych przyczajonych ze snipkami jak dostaja strzala w leb niewiadomo skad :> Garad rulezzzz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 to tam jakieś lamki muszą grać że siedzą cały czas w jednym miejscu współczuje im niespodzianki od ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 To jak, gramy dzis? Na przykład 21.00? Tylko nie wiem na jakim serwerze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Co do cziterów... to błagam aby wszystkich takich zbanowano dozywotnio. Też kilka razy zostałem nazwany cziterem, przezco również jestem z siebie dumny ;) 193.110.122.205:28960 Te nserwik spoko S&D. Ping jak weszedłem miałem poniżej 100, jedyny minus to chyba brak call vote... jeśli dobrze widziałem. Mam nadzieje że wszyscy juz zrobili updejta do 1.5, bo wiekszośc serwów już go chyba ma. No to o 21?? Tak z 3 godzinki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ok to na TactOps1 jest juz na 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ok to na TactOps1 jest juz na 1.5 1205024[/snapback] może i ma... ale kiedy będzie można się wbić? :P a na Hurtgen- to nie dobiegniesz to tego "dołu" tak jakby dzielącego angoli od szwabów... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 zapraszam wszystkch na 83.238.57.2:28960 dziwne niektórym działa jako scrackwowanym a niektórym nie :( eh zapraszam o 21 moze partyjke? zreszta zapraszam cały czas ale mam prosbe dodajcie do tagu TWEAK zebym wiedzial kogo wrazie czego mam nie wykopywać :) ehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 a ja byłbym wdzięczny za pisanie mi ;) na gadulca kiedy coś jest, bo żadko tu zaglądam a np wczoraj bym zagrał.... ;] zapomniałem 6585662 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Kto ci bedzie pisal :> Ja pewnie pogram dopiero w przyszlym tygodniu. W ten weekend 5 zaliczen :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 co taki wygodny sie zrobiles? phiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 no dobra panowie teraz trenujemy mi sie ferie dzis zaczynaja hehe dzis gramy o 21 na serwerze msk chyba 83.238.57.2:28960 pozdrawiam ps. jestem tam adminem jakby co to usune wszystkich innych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 i co to ma byc? znowu cisza... :| panowie zagrajmy cos w koncu! kiedys bylo tak fajnie... ehhhh :] ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morswin Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) No witam was panowie...Nie widze ze na banita 1 macie TSa a ponadto to jest gowniany server...Oferuje wam naszego klanowego : 217.172.183.66:8792 a haslo na wasz kanal to "tweak" hehe ostatnimi czasy dziowne mi bylo zobaczyc TT "znowu" w Akcjii :D PS: jedyny z TT ktory mnie pamietal to NY za co dzieki :D Edytowane 14 Stycznia 2005 przez Morswin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 No to super... :D Ciekawe jakie pingi bedą ;) Ostatnio nie gram w CoDa, musze sie do tego przyznac. Coraz wiecej czasu poswiecam CS:S`owi :| Ale bede obiecuje!!! Jakbym zapomniał piszcie na gg ;) Skleroze mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peef Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Ja może też dziś wbiję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ROTFL... ping ok 300. Nie można grać. Naprawde!!! Jak spadnie to sie odrazu wbije. Mam andzieje ze w nocy pojdzie lepiej. Bedizecie tam jeszcze po 0:00?? Może siec troche opustoszeje, i net zacznie normalnie działać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) hyhy daaaaaaaawno mnie na tym forum nie bylo:))) pingi masakra na bocage 200-300 ;/ ale za to na downwille byly spoko i Was z kumplem pojechalismy :D:D hihi czas wrocic do korzeni (cod) po 3 miechach:D jak dla mnie narazie CSS idzie w odstawke;] przejadl mi sie troszke (za duzo sie w to gra na studiach, zamiast sie uczyc:P) ps. przydalo by sie znalezc inny serwer bo ten nie wydala przy liczbie osob >20, ale gdy jest <20 daje rade:) pozdr. i cya na polu bitwy :D Edytowane 14 Stycznia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 No witam was panowie...Nie widze ze na banita 1 macie TSa a ponadto to jest gowniany server...Oferuje wam naszego klanowego : 217.172.183.66:8792 a haslo na wasz kanal to "tweak" hehe ostatnimi czasy dziowne mi bylo zobaczyc TT "znowu" w Akcjii :D PS: jedyny z TT ktory mnie pamietal to NY za co dzieki :D 1217745[/snapback] Nie przesadzaj morswin Ja zaczesto siedze na rconie i poprostu nie patrze nieraz coludzie pisza. Hmmmm moja forma powolutku wraca :] Szkoda tylko ze nie mam teraz przez jakis czas kompa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 no co jest z wami?? grac cos!... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Jezu co wy tak o tej polskiej scenie?? Gra się dla zabawy i rozrywki a nie dla "kariery". Jedynie najlepsi mogą liczyc na jakis respekt u wszystkich- ale to tylko najlepsi :blink: Edytowane 18 Stycznia 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 omg ta lama najndroch tu jest :/ Przytocze jeden ciekawy epizod, ktory mial miejsce niedawno: Gram sobie na TO (najndroch tam ma rcona) (strasznie lamowaty serwer ale akurat tam mialem tylko maly ping wiec weszlem) nagle wchodzi gosc i po chwili wyrzuca go za Video Driver Hack - wallhack sprzetowy, polegajacy na odpowiednim przeroieniu opengl'a mowie tej lamie o tym a on nic, po chwili wchodzi ten gosc znowu tym razem go nie wywala i gra dalej na wallu, ja do tej lamy zeby go wywalila a on nic nie reaguje zupelnie zero reakcji do tego wywalil mnie z tego lamowatego serwera :/ omg polska scena dzieki takim lamom jak on zchodzi na psy :/ najwiekszy kozak a 1v1 nie wiedzialby gdzie jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...