Skocz do zawartości
marcellus

Call Of Duty - Rozgrywki Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

omg ta lama najndroch tu jest :/

Przytocze jeden ciekawy epizod, ktory mial miejsce niedawno:

Gram sobie na TO (najndroch tam ma rcona) (strasznie lamowaty serwer ale akurat tam mialem tylko maly ping wiec weszlem ) nagle wchodzi gosc i po chwili wyrzuca go za Video Driver Hack - wallhack sprzetowy, polegajacy na odpowiednim przeroieniu opengl'a mowie tej lamie o tym a on nic, po chwili wchodzi ten gosc znowu tym razem go nie wywala i gra dalej na wallu, ja do tej lamy zeby go wywalila a on nic nie reaguje zupelnie zero reakcji do tego wywalil mnie z tego lamowatego serwera :/ omg polska scena dzieki takim lamom jak on zchodzi na psy :/ najwiekszy kozak a 1v1 nie wiedzialby gdzie jest :/

1220162[/snapback]

:mur: :blink:

Jakbys wszedl Pr0 playerze na strone tamtego serwera, albo poczytal ten temat wiedzialbys czemu dwie osoby graly na wall'u.

No ale tlumaczyc nie mam co.

W koncu jestes wyjadaczem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wez juz nie kozacz, bo ograniczona polska scena ma to do siebie ze raczej kazdy wie jak kto gra mniej wiecej wiec sie nie oszukuj pa. lame, jak mozna wpuszczac ludzi z wallem na serwer wielkie OMG dla tego pana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czego wy chcecie jak w CoD-a dużo dzieci gra i chcą być pro z czitami bo sami nie umią.

Nawet Teamkillerowi dasz \pb_kick slot i go nie wywalą.

To jest totalne dno grać z dziećmi lub z klanami co na serwerach walą teksty typu "boicie sie zagrać CB" myślą że pro są bo grają cały czas z jednym klanem ale naszczęście ESL już jest :D

do pogrania na publiku polecam ET gra zespołowa i można fajnie pograć (mało lamek) i gry trudne np: America's Army ,Ghost recon dzieci nie umią w takie grać a CoD-a dużo dostało z neostradą i grają. :/

Tylko niech nikomu z was nie odbije i powie wszyscy czitują to ja też .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg ta lama najndroch tu jest :/

Przytocze jeden ciekawy epizod, ktory mial miejsce niedawno:

Gram sobie na TO (najndroch tam ma rcona) (strasznie lamowaty serwer ale akurat tam mialem tylko maly ping wiec weszlem) nagle wchodzi gosc i po chwili wyrzuca go za Video Driver Hack - wallhack sprzetowy, polegajacy na odpowiednim przeroieniu opengl'a mowie tej lamie o tym a on nic, po chwili wchodzi ten gosc znowu tym razem go nie wywala i gra dalej na wallu, ja do tej lamy zeby go wywalila a on nic nie reaguje zupelnie zero reakcji do tego wywalil mnie z tego lamowatego serwera :/ omg polska scena dzieki takim lamom jak on zchodzi na psy :/ najwiekszy kozak a 1v1 nie wiedzialby gdzie jest :/

1220162[/snapback]

o co Ci chodzi lolu!! nie pamietam takiego czegos, a jesli nawet to co z tego :| i wez sie wyluzuj! jak jestes taki dobry to pokaz co potrafisz :| "... polska scena cod..." BUHAHAHAHHA ty sie poluznij z ta scena! hahaha panie wielki PRO plajerze :| pfff!

Edytowane przez najdroch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wez juz nie kozacz, bo ograniczona polska scena ma to do siebie ze raczej kazdy wie jak kto gra mniej wiecej wiec sie nie oszukuj pa. lame, jak mozna wpuszczac ludzi z wallem na serwer wielkie OMG dla tego pana

1220647[/snapback]

Ile ty masz lat??

Albo jestes tak podniecony albo jakis ograniczony.

Pisz normalnie bo nie idzie Cie czytac. Albo dziel te swoje wypociny na zdania albo uzywaj jakiejsc interpunkcji.

W przeciwnym wypadku dyskusja nie ma sensu. Nie chce mi sie domyslac co probowales przekazac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to pogadamy inaczej ja nie zamierzam tu pisac jaki jestem pro bo nie po to tu cos pisalem, chcesz zobaczyc jak gram mozemy zagrac spara bo przeciez jakis lamowaty klan macie prawda? napiszcie tutaj po ilu i kiedy ja postaram sie zalatwic serwa, zobaczymy lamy jak bedziecie pisac po meczu hehh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kluccie sie moze na privie co?!!! ja pisze w tym temacie bo wkoncu chce pograc z ludzmi z tweaka, ale jak mam grac z cziterami (nikogo nie oskarzam, wiec nie wyskakiwac od mnie z... buzia) lub ludzmi ktorzy ciagle sie kluca to ja podziekuje, bo nie po to tu jestem by czytac Wasze wzajemne zarzuty, spotkajcie sie gdzies razem, obijcie sie lub udowodnijcie sobie nawzajem ze gracie tak jak mowicie i koniec!. ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to pogadamy inaczej ja nie zamierzam tu pisac jaki jestem pro bo nie po to tu cos pisalem, chcesz zobaczyc jak gram mozemy zagrac spara bo przeciez jakis lamowaty klan macie prawda? napiszcie tutaj po ilu i kiedy ja postaram sie zalatwic serwa, zobaczymy lamy jak bedziecie pisac po meczu hehh...

1221675[/snapback]

Ale z Ciebie jelen.

Wyzywasz ludzi od lam bo nie siedza calymi dniami przed CODem? Bo spotykaja sie na jednym serwerku aby sobie luzno pograc? A nie trenuja calymi dniami? Dajze spokoj.

A moze mamy po tobie pojezdzic??

W koncu tez jestes lamusem ktory dal sie nabrac na 256MB w radku 9600 i na GHzw celeronie :razz: :razz: :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg ja sie na nic nie nabieralem kupilem to co chcialem, radka kupilem 256ddr bo to jedyny oferowany przez herculesa model 9600 lamuchu, a celerona kupilem z mysla zakupu pentiuma, w przyszlosci.

zaczales wymiekac jak napisalem o tym, ze chce zagrac spara? co jest? pasuje wam sroda? i po ilu?

aha i niesiedze caly dzien przed codem, mialem ostatnio przerwe 2tyg a pozatym gram kolo 2h dziennie tylko dla podtrzymania formy wiec przemysl co piszesz :/

Edytowane przez ares

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przesledzilem ten temat dokladnie i od poczatku, gnz i najndroch wy juz jestescie skresleni w polsce tyle wam powiem, na klan nie macie co liczyc a global ban tez was moze spotkac z nienacka jak ktos da chociazby link na to forum do mdl. Bardzo ladnie jedyne co moge powiedziec to co za lamy :/ A wiekszosc "wallhackow" zlapanych przez was to tzw. sluchawki stereo, ktore chyba sa najgorszym czitem :/ Aha i tu nie chodzi czy grales raz czy dwa na czitach i sie do tego jeszcze przyznales, wystarczy, ze wszyscy beda wiedziec, ze jestes najzwyklejszym cziterem OMG!!!

Pozatym wielkie brawa dla najndorcha, ktory na czitach na carentanie mial staty 24-8 i to jeszcze na tactopsie :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: :mur: :mur:

na tym serwie 30:0 to sa zle staty bo taki tam jest poziom :/ pozatym 24-8 to lamowaty wynik na obojetnie jakim polskim serwie.

Edytowane przez ares

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojeju będe płakał - jestem w PL skreślony ;]

czity były do 1.4 dużo ludzi mnie teraz na 1.5 widzi i jakoś nikt poza tobą nie OMG'adował ...

po drugie - co za problem nicka zmienić ?

zresztą w doopie to mam - gram 4 fun.

a co do twojej prO osoby to pochwal sie osiągnieciami - w jakim klanie grasz, jaki nick bo jakoś nikt o tobie nie słyszał a widze że zamiatasz po 30-0 na PL servach ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tez jestem ciekawy co za klan reprezentujesz.

Podaj swoj nick

I pokaz co jestescie warci w CB

PS jak bedziemy mieli zagrac to w przyszlym tygodniu. Pewnie kolo 21-22

Tylko napisz nam czy mama pozwoli ci jeszcze o tej godzinie siedziec przed kompem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheheheheh sie usmialem z rana. Polska scena COD :mur: czlowieku... jaka scena.... tych klanow powstajacych na pare dni zeby sobie cos dopisac przed nikiem i podladowac morale.... heheheh smiac mi sie chce.... :blink: Ja mam wrazenie, ze ci co grali kiedys w CODA ten powiedzmy rok temu.... to teraz olali jakies tam klany i graja dla zabawy pod chu..wie jakimi nikami i dobrze sie bawia patrzac na dzieci probujace na sile wkrecic sie gdzies na rekruta hahaha. pr0 nie znaczy byc w klanie.

I tak najlepszy klan to TT jada wszystkich jak chca :rolleyes: :lol:

Edytowane przez Cubante

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhahahahaha jestem skreslony... Jednak jelen z ciebie taki ze szkoda gadac! A co do serwera TO to zapraszam i pokazesz wszystkim jak latwo jest miec statsy 30-0!. Jestem bardzo ciekawy czy jestes az takim prO... Bo narazie to niezly z ciebie prOstak! ssieeeej!

ole!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie podaj nicka i jak widze wypowiedzi niektórych to śmiać mi sie chce jak takie klanki sie wyzywają na serwach kto jest pro a cały czas grają z jednym klanem żeby pónktów nastukać

193.110.122.205:28960 zrób 30 -0 jak mój brat będzie grał a pozatym nie ocenia sie kolesia pod względem statystyk narobie 100000-0 a np grać nie umiem zespołowo jak ktoś bierze do klanu patrząc na staty to niech lepiej da sobie spokó z klanem.

Jakbyśbył taki pro to byśsie nie chwalił., a to robisz t owedłóg mnie jesteś nikim tylko dzieckiem ,który myśli zę jest najlepszy.

I mam gdzieś polską scene CoD w której 2 klany umią grać.

Edytowane przez Galvatron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jakie lamy omg :/ widac, ze to co wy reprezentujecie to jakies podziemie podziemia :/ a co do polskiej sceny to jest okolo 10 klanow, ktore sa teoretycznie jedynymi prawdzwymi klanami w polsce i to o nich mowie polska scena lamy :/

hm a np. w klanach gralem:

ukf, nightmare, virtual, nbk, frag executors.

na swoim koncie mam kilkanascie meczy z ludzmi i z klanami o jakich wy nawet nie slyszeliscie (chociazby team 64amd - 3cia druzyna w europie) wiec nie piszcie tutaj glupot na temat mojego poziomu, poprostu dajcie namiary kiedy chcecie zagrac i wam pokaze co robie z takimi leszczami co umieja tylko duzo gadac. A jak cie tak bardzo interesuja miejsca w CB to trzeba bylo byc na bierzaco i sprawdzac (pierwsza 15stka cb s&d pl).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak cie tak bardzo interesuja miejsca w CB to trzeba bylo byc na bierzaco i sprawdzac (pierwsza 15stka cb s&d pl).

O jaaaaaa, szkoda tylko że nie jesteś najlepszy we wszechświecie i okolicach - wtedy wszyscy by ci włazili do [gluteus maximus] bez wazeliny..... Oto co laddery w CoD robią z ludzi ... datki prosimy kierować na konto .....

Niektórzy nie mogą zrozumieć że inni mają gdzieś klany, laddery itp. itd. i grają tylko dla przyjemniości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec nie piszcie tutaj glupot na temat mojego poziomu, poprostu dajcie namiary kiedy chcecie zagrac  i wam pokaze co robie z takimi leszczami co umieja tylko duzo gadac

1224547[/snapback]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ludzie spokojnie bo szalec zaczyniacie konczcie te rozmowy na PRIVach bo sie duza kłutnia zaczyna a ten topick ma byc otwart, oki wiec napewno widzisz jezeli uwzywac All Seeing eye serwer MSK :) to jest moj serwer (prawie moj) zapraszam was serwer w wersji 1.5 jezeli sie zorganizujecie zrobimy rozgryweczke tylko tweaka ale trzeba dopisac koncówke tweak.pl, dajcie datekiedy i co i ja zakładam hasełko i pykamy w co chceice :) MSK to jest klan prowizorka, jest to inaczej skrót od milejowska siec komputerowa :) poprostu moze byc tam kazdy z milejowa i maja takie ulgi ze jak sie na niego wkurze to go nie wykopie :) boraczej wszyscy to moi kumple :) nie mamy treniungów bo najwazniejsza jest rozrywka i kazdy wchodzi kiedy moze hehe :) pochwale sie osttnio chodz nie ma czym gralismy z jakism klane takim bardziej widac prowizorycznym od naszego bo oni podobno trenuja a my wcale razme nie gramy i uich ładnie opcyklalismy :) pozdrawiam was chłopy i zparaszam na serwer 83.238.57.2:28960 dopiszcie tweak.pl bo bede wiedzial z kim postepowac ulgowo :)

ps. Dajcie spokoj z tymi chitami GNZ i najdroch oni tylko pokazali nam a raczej powiedzieli ze cos takiego instnieje a wy csie czepiacie jakby nie wiem co zrobili, macie naprawde albo tak nasrane w głowach ze nie umiecie sie wyluzowac i nierozumiecie co oni mieli na celu poprzez opowiedzenie nam o tych chiterach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaraz komuś urwe głowe za debilizm :/

najpierw ustosunkuje się do 'yntelygentnej' wypowiedzi prO gracza a potem ...

o jakie lamy omg :/ widac, ze to co wy reprezentujecie to jakies podziemie podziemia :/

skąd wiesz grałeś z kimkolwiek z nas ?

a co do polskiej sceny to jest okolo 10 klanow, ktore sa teoretycznie jedynymi prawdzwymi klanami w polsce i to o nich mowie polska scena lamy :/

nie ma takiego czegoś jak PL scena ... jest dno - pointeresuj się troche a zobaczysz że twoi "bożkowie" z tych 10 klanów o których mówisz sądza tak samo ...

hm a np. w klanach gralem:

ukf, nightmare, virtual, nbk, frag executors.

lol

na swoim koncie mam kilkanascie meczy z ludzmi i z klanami o jakich wy nawet nie slyszeliscie

no to jest się czym chwalić ...

(chociazby team 64amd - 3cia druzyna w europie)

a ja jeździłem z leszkiem kuzajem na prawym fotelu - czy to czyni mnie prO rajdowcem ?

chooy mnie obchodzi czy grałeś z mistrzami śląska, zagłębia, mazowsza, podhala - pochwal sie statami jak już z takiego meczu ...

grać może każdy ale i po doopie dostać 0:30 z nimi to nie sztuka.

wiec nie piszcie tutaj glupot na temat mojego poziomu, poprostu dajcie namiary kiedy chcecie zagrac  i wam pokaze co robie z takimi leszczami co umieja tylko duzo gadac.

jak narazie JEDYNA osobą która tu dużo gada jesteś ty dzieciaku ...

nie widze drugiego który przechwala się swoimi prO zdolnościami.

A jak cie tak bardzo interesuja miejsca w CB to trzeba bylo byc na bierzaco i sprawdzac (pierwsza 15stka cb s&d pl).

no super śledzisz CB - jestes mastach ...

-------------------------------

a teraz coś co przeczytaj 5 razy nim odpowiesz ...

zobacz w tym temacie odkąd sie udzieliłeś - ile ludzi masz po swojej stronie ?

ZERO ? zgadza się ?

zdejmij klapki z oczu i ujrzyj debilizm w swoich postach ...

czy może za młody i za głupi jesteś na to ?

dowodu osobistego w ręce brak ale krzyczeć najgłośniej ... także skończ OMG'adować bo zaczynasz działać mi i nie tylko mi na nerwy - kapisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi