grom Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Czytam że niektórzy mają wykręconą pamięc z 266 na 300 i więcej. Jak to sie robi ? Jakiś program ? Chodzi mi o intelowską platforme.. Dzięx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Pamieci sie wykreca poprzez zmiane FSB w BIOSIE. Jak podkrecasz procesor przez FSB (a tylko tak sie da wykrecac Intele) to podkrecasz calego kompa, pamieci, AGP, PCI. Na AMD da sie odblokowac mnoznik wiec mozna tez tak krecic proca nie ruszajac pozostalych komponentow. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Czytam że niektórzy mają wykręconą pamięc z 266 na 300 i więcej. Jak to sie robi ? Jakiś program ? Chodzi mi o intelowską platforme.. Dzięx Ja kręcisz przez FSB to pamięci kręcą się razem z procesorem, podnieś napięcie na pamięciach to wyciśniesz z nich więcej :) sprawdz ustawienia w BIOSie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...