servisco Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Mam problem z IRDA komputere sie łaczy z telefonem ale nie idzie nic przesłać do telefonu jakby ktoś wiedział co jest nie tak to proszę o odpowiedź. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a uzywasz programu do laczenia "easy GPRS" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
servisco Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 tak używam easy GPRS i SamsungPhoneManager i na oby2a program mi sie zawiesza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Masz irde podlanczna do plyty czy jakas na usb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
servisco Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 ok już mi wysyła - trzeba było zainstalować program "IrCOMM2k" i na easy GPRS normalnie mi wszystko działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...