mpernal Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ta płyta posiada dualDDR mam zamiar ja kupic lecz narazie nie mam kasy na ramy Czy ta plyta pujdzie tymczasowo na moich ramach !??? DDR 266 jednostrone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Pójdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ostrzegam że u mojego kumpla płyta nie wykazywała najmniejszej chęci do współpracy z moimi Hynixami d-43. A co do 266 to śmiało na nich śmiga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpernal Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Dzieki!!!!!!! To super!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...